Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia

mój kot śmierdząco sika

Polecane posty

to taki zapach ze az odzuca co mam zrobic zeby dom mi nie przesmiardl to kocur prawie roczny nie kastrowany pomuzcie bo jestem zalamana !!!!

Gość w pewnym sensie ma
1.wykastruj - on oznacza teren 2. sonax - płyn do spryskiwaczy - dobrze się sprawdza jeśli chodzi o wywabianie zwierzęcych zapachów, i nie jest drogi :) sama używam. i ważna uwaga - jak kot zacznie gdzieś robić to trzeba tam sprzątać od razu bo kot robi tam, gdzie już czuć zapach, swój kibelek tam sobie robi.

czy nie ma nikogo na tym forum kto moglby jakos mi doradzic prosze

Gość ja wiemmmmmmmmmmmmmm
musisz wykastrowac i to jak najszybciej bo on sie tego nie oduczy a zapach sie nie zmieni

Gość w pewnym sensie ma
http://allegro.pl/item916081284_sonax_zimowy_plyn_do_spryskiwaczy_do_uzytku_2_l.html taniocha w sumie, a potwierdzam, że skutecznie niweluje zapachy. oczywiście nie oczekuj, że jak masz przesiąknięte zapachem, to po pierwszym użyciu zniknie, ale jak będziesz używała regularnie, to zniknie w końcu szybko :) a sam ma taki zapach jak to płyn do spryskiwaczy, może nie jakiś piękny, ale świeży i nawet przyjemny. po prostu czystą podłogę przemyj. acha, i ja w domu nie mam żadnych dywanów, koty lubią sikać na materiały. mam linoleum, lepiej zachować czystość. w sonaxie można też płukać tkaniny, nie niszczy ich (oczywiście ostrożnie)

on ma kuwete i nie narobil mi jeszcze nigdzie poza na ale ostatnio mam wrazenie jakby non stop smierdzialo mi w mieszkaniu sikami jego kuweta stoi w lazience czyszcze ja co dzienie a nadal smierdzi .gdzie on moze znaczyc teren czy to widac jakos prosze pomozcie

Gość w pewnym sensie ma
płyn trzeba rozrobić z wodą oczywiście. kochana, on ci może lać do szafy, na dywan, do kwiatków, gdziekolwiek. musisz cały dom sprawdzić gdzie sobie znalazł miejsce.

Gość w pewnym sensie ma
sam siebie uśpij stulej :O

Gość w pewnym sensie ma
acha i idź do weta z nim, być może ma jakieś zakażenie bakteryjne które powoduje, że jego mocz ma intensywniejszy zapach

dziekuje za rady bardzo mie pouczyly wyprubuje ten spryskiwacz jeden juz mialam akyszek sie nazywal ale do niczego kot i tak gryzl pudla kartonowe czy obicie na dzchwiach choc pryskalam kilka razy dziennie

Gość w pewnym sensie ma
z takich spryskiwaczy jest jeszcze REPELEX, taki typowy odstraszacz dla zwierząt. to co ja proponuję to płyn do mycia, więc nie pryska się tym, ale pozwala usunąć zapach skutecznie i zostawia całkiem przyjemny. mam nadzieję, że pomoże.

w pewnym sensie mam do ciebie jeszcze jedno pytanie czy to sa duze kaluze sikow gdyby znaczyl teren czy takie nie widoczne krople moczu mam wszedzie podlogi szwedzkie nie mam nigdzie dywanu

Gość w pewnym sensie ma
jak znaczy to są niemalże kropelki, ale bardzo intensywny zapach mają. kałuże zostawia jak opróżnia pęcherz, jak znaczy - nie. możesz mieć ściany, meble, kaloryfery popryskane, ale nie widzieć po prostu.

bardzo ci dziekuje za cenne rady ide teraz obwachiwac wszystkie kąty moze cos znajde z kąd tak jedzie

Gość w pewnym sensie ma
owocnego obwąchiwania :D miłego dnia ;)

Gość on nie sika śmierdząco
tylko znakuje jak to kocur:)

Gość mnnmbmnmnmnbbnnbbnbn
Moja matka jak się wysika i spuści wodę a ja wejdę po niej do łazienki też śmierdzi :O

w pewnym sensie ostatnie pytanie gdyby on faktycznie zaczal znaczyc to bedzie to robil tylko w jednym miejscu w mieszkaniu np. na sciane czy bedzie znaczyl kilka miejsc w domu

Gość w pewnym sensie ma
cały dom znaczy muszę spadać do pracy pa 🖐️:)