Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwionaaaaaaa strasznie na n

Mam dosyc bylej mojego chlopaka

Polecane posty

Co chwile daje jakies komentarze jego rodzicom na nk...wkurza mnie juz to normalnie...my z chlopakiem nie mamy nk ale mamy konto fikcyjne...a ta suka daje np jego tacie komentarze typu"cyba znam tego pana,to ojciec mojego dawnego chlopaka,wiadomo po kim jest taki przystojny" No ja pierdoleeeee

moze i robi z siebie kretynke ale mnie juz wkuriwa na maksa...nie moge juz normalnie...

co na to? ze rodzice lubia utrzymywac kontakty itp....

Gość mmmm4
mam to samo. nawet gorzej. nie mysl tym bo to o to jej chodzi zebys sie wkurzala i psula swoj zwiazek...

To powiedź swojemu chłopakowi, żeby z nią porozmawiał, jeżeli tak bardzo Ci to przeszkadza.... Chociaż gorzej byłoby gdyby ona pisala do niego a pisze jednak do ojca..:)

ehh no nie moge powiedziec zeby on z nia porozmawial,..bo pozniej to wszystko dojdzie do jego rodzicow i oni znowu beda wielce zdziwieni o co mu chodzi...ehh

Gość wandollina
Daj spokoj. Rozumiem, ze cię to wkurwia, ale uwierz - ona naprawde robi z siebie idiotkę. I jego rodzice też na pewno tak uwazają. Moze ich mile połaskocze, że ona im stawia takie komentarze, ale przecież chyba nie są idiotami, w końcu pare lat juz przeżyli i nie łykaja tak wszystkiego jak pelikany. W kazdym razie jakby to dotyczyło moich rodziców, jakby to im jakis mój były wypisywał włazodupne komplementy, a ja miałabym juz nowego faceta, to oni na bank by wiedzieli, co to za przygłupiasta gierka. Olej ją, cokolwiek zrobisz - zrobisz na swoją niekorzyść. Niech ona sie wyglupia na własny rachunek, potem jej bedzie tylko wstyd

no wlasnie a tutaj jest w tym taka rzecz ze jego rodzice tez jej komentarze daja...ale normalniejsze co prawda...

np "super wygladacie.pozdrawiam"

Gość sallyneedshelpp
hahaha co za kretynka :D byla mojego chlopaka np jak mnie widzi to robi glupie miny, obgaduje mnie, wywyzsza sie, ciekawe czym skoro ją rzucił :) a kiedys sie lubilysmy :p

Gość no nie moggggggggggggggggge
A ile byli ze sobą?

jakies 8 m-cy

Gość wandollina
Była mojego męża wysyła jego ojcu jakieś widokówki, jak jest na wyjeździe. Ale rpzyjmuję, że ona go po prostu lubi, w końcu znają sie, jakiś czas bywala u niego w domu, więc jakos mnie to nie oburza.

ale puste są takie panny....czują sie po prostu przez to lepiej. Wyobrażam sobie jak Cie to wkurza,mnie też by trzepało...Lizuska jakaś głupia!

wlasnie sie z nim poklocilam...bo jak mu o tym powiedzialam to stwierdzil ze mnie to nie powinno obchodzic...ze nie powinnam wogole wchodzic tam :o mam dosyc...a tylko mu powiedzialam ze sie wkurzylam o to...

Gość no nie moggggggggggggggggge
No, ale wiesz... Nie dziwie się, że się wkurzyłaś, że ona pisze ogólnie, że to tata byłego i bla bla... Bo na cholere takie brednie pisać :/ Ogólnie to masz pewnie odpowiedź czemu zerwali - bo to kretynka. Olej to... Niech się poniża. Nerwami tylko sobie zaszkodzisz... Wiesz, ja pod fotą mojego ex i nowej laski napisałam tylko " Super :) Życze szczęścia. " to wiesz, że on to skasował i w ogóle jak wroga potraktował? :D To z koleji debilizm w drugą stronę, bo ja mu tylko szczęścia życzyłam a przeciez on ze mną zerwał chociaż mu nic nie zrobiłam więc nie wiem skąd nienawiść... Mało tego, gdy powiedziałam jego siorze w zwykłej rozmowie, że się hajtam to ona się obraziła i wywaliła z listy znajomych!!

ze nie mamy konta tylko to fikcyjne i wogole nie powinnam tego robic :o

Gość wandollina
Daj spokoj, no i co z tego masz, ze sie tak wkurzasz? Jak załozysz konto i zaczniesz sie z nia bic o to, kto lepszą wazelinę im wpisał, to ty zrobisz z siebie jeszcze wiekszą idiotkę. Ona to robi, bo albo ich po prostu lubi, albo jest dziecinna, albo chce ci dopiec. Jak ta trzecia mozliwosć, a ty się wściekasz, to laska dopięła swego. Chcesz jej dawac satysfakcję? Weź to po prostu olej

może trzeba było odczekać chwilkę bo teraz podburzona jesteś i pewno mimo wszystko nerwowo mu to powiedziałaś. Faceci są inni niż my kobiety,w inny sposób myślą,naprawdę.Ale my kobiety wiemy o co kaman w zachowaniu tej głupiej dupy.Pamiętaj i bądź dumna bo to Ty masz tego chłoptasia!:)nie zawracaj sobie głowy tą palantką:P Ja też czasem myślę/podejrzewam że" była" mojego faceta była bardziej lubiana ode mnie przez jego rodziców. Nie wiem skąd takie myśli,bo nawet o to nie pytałam swojego M. ale z jego opowiastek była pewna siebie,zakładam wygadana itp a ja natomiast jestem cicha przy jego rodzicach nie wiem nawet o czym z nimi gadać..sądzę że przez to że tak żadko ich widzę...

powiedzialam jemu to spokojnie...a on zaczal z czego innego robic problem i jeszcze do mnie miec pretensje...przykre to

no nie moggggggggggggggggge---> w Twoim przypadku to jestem pewna że nie Twój eks skasowal ale ta jego nowa panna