Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia1321

czy ktos wygral cos w konkursach internetowych??

Polecane posty

Gość monia1321

ja mysle ze to wielka sciema!!!!!! tyle razy bralam udzial i nigdy nic nie wygralam!!!czy komus sie udalo??

Gość monia1321
to ty chyba jakis jakas krejzolek:)

Gość a ja znam kobietkę
ktora wygrala juz kilkadziesiąt konkursów , wycieczki roznego rodzaju, aparaty, telefony, bilety , cuda-wianki :)

Gość monia1321
to ciekawe jak ona to robila a znacie jakies fajne konkursy internetowe albo strony z nimi??

Gość monia1321
hehe dobre :) a ja nie wygralam nic:( chyba niue mam szczescia poprostu:(

To trzeba częściej brać udział :) możesz próbować na facebooku, tam jest sporo konkursów, a czasami zasady są bardzo proste :) Tutaj masz na przykład jeden konkurs http://pl-pl.facebook.com/DOBRENARTY - do wygrania jest sprzęt narciarski, a trzeba dodać jakieś śmieszne zdjęcie i liczyć na głosy znajomych :)

Gość bergamotka35
Ja wygrałam na www.pogrosiku.eu, wczoraj przyszły perfumy a w zeszły tygodniu depilator, w sumie wydałam jakie 230,00 a rzeczy są za 600,00, mnie sie podoba chociaż mam koleżanke, która nie moze w to uwierzyć

Gość fajna....
Ja wygrałam MP3 oraz ksiązke

Gość zycho16
A ja wygrałem już Ipoda Shuffle 2 Gb sprzedałem za 170zł (odlotek.pl) 2x25$ na paypal czyli 140zł (lockerz.com) Słuchawki Nixon WIre 8mm sprzedałem za 100zł (lockerz.com) Buty Corso Como Quest Black na ebay kosztują 560zł (lockerz.com) Płyte Luka Bryana (lockerz.com) I 3xKoszulki (lockerz.com) Dla niedowiarków mogę wysłać dowody moich wygranych NIEDOWIARKI pisac na GG. 33989260 Trzeba wiedzieć w jakie konkursy się bawić Polecam tą stronkę http://www.szoking.com/user/create?ref=2639 Strona jest nowa więc na razie łatwo jest coś wygrać Wszytko polega na tym aby zbierać pkt (za logowanie, za znajomych itp.) Punkty wydajemy na losy 1los=1pkt I dajemy losy na loterie Im więcej losów damy tym większa szansa na wygraną

Ja wygrałam kiedyś rower ;) Ale to było bardzooo dawno temu ;) A poza tym jakieś drobiazgi ale też nie było ich wiele - chyba nie mam szczęścia do takich konkursów ;)

Wygrałem kiedyś 20 minutowy lot nad miastem i okolicą ale gdybym wiedział co to będzie to w dupie miałbym tą nagrodę. Okazało się bowiem, że to będzie lot samolotem Wilga alemyślę sobie niech tam. Najgorzej było już w górze. Lecę a ta Wilga tututu pyr pyr pyr i 20 sekund kopmletnej ciszy i znów tututu pyr pyr pyr i tak 20 minut kurwa myślałem, że to chujostwo spadnie :(

Gość tak balsam z nivei
to mi ze skrzynki ukradli

Gość Kinga_Luiza
Do takich konkursidełek trzeba mieć po prostu ogromnego farta. A czasem przydaje się odrobina szczęścia. Ja tam próbuję cały czas, a nuż widelec coś wreszcie uda się ugrać :) Teraz znalazłam na Hbo na scenariusz spota dla Hbo Go. Zadanie brzmi fajnie, zobaczcie hbo.pl/hbogokonkurs

Gość OstraSiostra reactviwatio
kiedys wygrałam fartuszek kuchenny, ale wstydziłam sie isc go odebrac :P

Gość gość
wygralam wejsciowki do parku wodnego w Krakowie :)

Gość gość
Ja wygrałam super kocyk na fanpejdżu wRytmieKobiety na Fb :) Teraz biorę udział w kolejnym. Co chwilę coś fajnego do wygrania jest. :)

Gość gość
Na fb mozna wygrać coś na profilu: HAZESHOP.pl tam często organizują konkursy i moja koleżanka wygrała płytę :D

Gość gość
ja wygrałam kilka gadżetów w tym przybory szkolne, książkę i gorzałkę :)

Gość gość
Ja ostatnio wygralam zestaw kosmetyków dla dziecka na rossnet. Wielka paka ważąca chyba z 10 kg. Ledwo to do domu zanioslam :-)

Gość Dianna
Bluzkę i kuferek :D

Gość gość
Ja szczerze wygrałam ( w tym nie tylko internetowe ).. Aparat fotograficzny canon ( 500 zł ) Wczasy na helu + kurs windsurfingu 1000 zł / później 500 zł i 200 zł na ciuchy w centrum handlowym zestawy produktów promocyjnych ( duże zestawy np z majonezu kieleckiego ) Bon 300 zł do sephory 3 fartuszki ;P Tablet ( taki za 400 zł ) Waga elektroniczna z pomiarem tłuszczu ( 100 zł ) Więcej grzechów nie pamiętam ;P

Gość Ola3434
Jakbyście chcieli wygrać grill gazowy Broil King to zajrzycie na stronę http://grillujgotuj.pl/ Tam aktualnie trwa konkurs kulinarny, a zasady są bardzo proste. Myślę, że warto wziąć w nim udział.

Gość gość
Fajny konkurs :) bardzo bym chciała wygrać warsztaty :)