Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katlynn

Help!! boje sie ze jestem w ciazy.............

Polecane posty

Gość JolkaFAsolka
no ja rozumie ze nie bylas w ciazy ale nadzerke masz ... aj nie mialam mi sie po ciazy zrobila . dlatego to napewno od tej nadzerki . poczytaj w necie ona tak sie tez objawia

no oby... tylko czy nadrzerka opoznia menstruacje??? trzeba pogooglowac

Może tak w końcu z jakiegoś powodu się pojawiła! Ale bądz dobrej myśli kochana. Ja też miałam nadżerkę kiedy miałam 15 lat brałam jakieś paskudne czopki do pochwowe :(bo była niewielka a dodam że byłam dziewicą to nie mam pojęcia skąd to się wzięło:0 ale szybko zniknęła więc może twoja też taka malusia:)

nadzerke tez mam dosyc dlugo... bralam jakies globulki srurki ale chyba jednak trzeba bedzie wypalac wymrazac czy co tam sie robi.

hmm zastanawia mnie jedno zazylam kilka aspiryn ok. 6 i bralam cieple kapiele i nic nie przyspieszylo mi miesiaczki;/

Jesli jest tak jak mowisz to na bank nie jestes w ciazy,za to pewne jest ,ze nadzerka sie poglebia i powinnas jak najszybciej sie jej pozbyc bo w przeciwnym razie bole podbrzusza beda czestrze i bardziej bolesne,pisze z wlasnego doswiadczenia,wiec nie lekcewaz tego i jak najszybciej zapiepszaj do gina. Powodzonka zycze.

no dzieki joaska. Napewno tak zrobie ale po miesiaczce bo tylko wtedy mozna zdzialac cos z nadzerka konkretnego

Gość inanana
Może miałaś cykl bezowulacyjny i w tym miesiącu okresu już nie będziesz mieć, nie wiem... Ale nie ma co wymyślać, musisz być cierpliwa jeszcze.

Jesli moge Ci poradzic,to najskutaczniejsza jest metoda wypalania,robi sie w znieczuleniu miejscowym wiec nie boli a swiety spokoj bedziesz z nia miala na dlugie lata,nie godz sie na zadne globulki ani tabletki,bo one i tak w pewnym stadium juz nie pomoga a tylko wydluzysz niepotrzebnie czas.

no dzieki dziewczyny jak cos sie bedzie dzialo napewno dam znac:)

kurcze nadal nie dostalam miesiaczki............................. ;/

Gość inanana
Jesteś strasznie niecierpliwa, bardziej niż ja ;> Myślałam, że odezwiesz się na ten temat dopiero za jakieś 5/6 dni xD

nie chce straszyć, ale ja tydzień przed spodziewanym okresem tez mialam takie plamienia i bol brzucha, nawet pobiegłam po tampony bo myslalam ze to juz.tydzień po, okres sie nie pojawił, po dwóch dniach zrobiłam test i.... jestem w ciazy. Ale to indywidualana sprawa. Powodzenia.

Gość inanana
Capooo, a zabezpieczałaś się? Bo się będę gumek bała używać tylko jak Katlynn będzie w ciąży...

Gość inanana
Katlynn i jak tam?