Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewangeliczny Siewca

Nawracajcie się! zanim minie pokolenie Izraela wszystko się wypełni

Polecane posty

Gość
tak delikatnie abstrahując ... znalam jednego księdza ktorego podziwiałam i byłam skłonnna uwierzyć ze on naprawde wmowił sobie iz coś takiego jak powolanie istnieje ... dziś ma dziecko z moja koleżanką ... tworza piękna pare heh :D

owszem ludzie sie nie zmieniaja. sa zli i sa dobrzy. zmienia sie natomiast nasza wiedza na temat naszego zycia. nikt nie jest w stanie odpowiedziec jak powstal swiat. ty sobie tlumaczysz, ze to bog go stworzyl, tylko po co jezeli sie nim nie opiekuje. dziwne, ze teraz juz nie ma gorejacych krzakow, nikt nie przechodzi przez morze? czyzby to nie bylo juz potrzebne? dlaczego bog sie nie objawia tak jak to robil tysiac lat temu?

Gość czesc osoborefleksyjnainaczej
dawno cie nie bylo! moze juz wyjedz do tego swojego Izraela, nikt cie tu nie trzyma...

Gość nie proboszcz
=siewca=czy nie napisano czyńcie ziemie podwładna? bierzcie co dobre? Haiti,tsunami kara? normalne zjawiska. tu leja dobrze mówi (sorry ze na p******owo ) TEZ Czekom na odpowiedzi

ale ja nie jestem zlym czlowiekiem. pomagam starszym przechodzic przez ulice, sprzatm im w domu, ciezko pracuje, opiekuje sie wlasnym domem, jestem mila i uczynna osoba, nie klamie, nie kradne, a to ze jestem osoba niewierzaca ? co to ma wspolnego z moim zyciem?! ze nie pojde do nieba? hyh, qrwa jakiego nieba?!

w tym jest lepszy, ze umial sobie dupa usadowic we wlasciwym miejscu, niczym wiecej. bo wlasnie, a co z bezdomnymi, chorymi/? rozumiem, ze to taka kara, ze np. rodzice grzeszyli dlatego im sie chore dzieci rodza, a ja myslalam, ze dlatego, ze chleja w ciazy jak powalency.

Gość nie proboszcz
tu leja popieram =brakło jej /jemu argumentów

tuLeja chyba nie ma co sie produkowac, bo siewca sie zmyl albo znowu prdukuje posta na pol strony, w ktorym nas potepi. a tak na marginesie przez kogo te ludzkie czyny beda osodzone tuLejo? :D

Gość siewca teraz bełkocze na
innych forach jako osobarefleksyjnainaczej lub jako jania wzór do naśladownaia. Jeszcze tu wróci jak skopiuje znów pół googla o tematyce sekciarskiej.

Gość wiedze janiu że krótsze posty
piszesz, wyczerpały się cytaciki? ;P

prosze cie czlowieku. jakiego znowu szatana, najpierw z jakims bogami mi tu wyjezdzasz a teraz szatan. szatan=zlo bog/owie=dobro -> to raczej dobre dla szczesciolatkow, a nie dla dojrzalych ludzi.

to wyslij ladnie piszesz , i do boga masz blizej,zobacz ilu ludzi,pomoze Ci z ta cholota

Gość nie proboszcz
bo modlitwa nic nie kosztuje jest obojętna nie pomorze nie zaszkodzi

Gość sidła szatana
zapraszam siewcę po odbiór premii.

Gość sidła szatana
tu Leja zdecyduj się czy jestes katolikiem czy wierzącym, te 2 rzeczy sie wzajemnie wykluczają...

przeciez oni tam w watykanie to nie maja kasy, bo sa ksiezami i "powinni" zyc w ubustwie, wiec jak moge sie dzielic pieniedzmi jak ich nie maja, to chociaz sie pomodla.

Gość jestem po śmierci klinicznej
i wiem siewca że perfidnie kłamiesz. Ale wszystko do ciebie wróci, twoje opętanie cie zgubi.

ja pilam ayahusce i przezylam smierc kliniczna. obudzialm sie po 13 godzinach, a serce to nie wiem gdzie mialam. zaden argument to dla mnie nie jest. i moge ci latwo wyjasnic skad sie bierze tunel, jasne swiatla. w czasie smierci, gdy organizm szykuje sie do zejscia, w szyszynce jest produkowany pewien hormon, ktory jest odpowiedzilany za to, by smierc byla przyjemna. boga niestety w tym nie ma

wiec do jakiego kosciola nalezysz, jak dla mnie to wygladasz na jakiegos mlodopokoleniowca

Skad ty możesz wiedzieć że przeżyłaś śmierć kliniczną, bylęś(aś) podłączony(a) do aparatury, lekarze to potwierdzili. Napiłeś się jakiegoś bełta i coś ci się wydawało.

nie należysz do Kościoła Rzymsko - katolickiego??? Przyznaj się. hmmm...objawienia niejakiej Vasuli, merkaba to ty? Kościół Chrystusowy to jeden z kościólów protestanckich . Jesteś pewnien? Bo to co tu wypisujesz z objawień jest sprzeczne z naukami ewangelicznymi.

Gość nie proboszcz
siewca pokaz namacalne dowody mowic mozna wszystko mozna byc katolikiem wierzącym i miec swoje zdanie . ty chyba jesteś fanatykiem czy ty chodzisz w sandałach tv to tez wymysł szatana a oglądasz korzystanie z autobusu tez jest zakazane jesteś porąbany

tak myslalam, ze to jakies nowe pokolenie. poczytaj sobie o ayahasce i wtedy mow. ja nie wiesz o czym gadasz to sie nie odzywaj. pilam ayahasce, ktora pobudza szyszynke do produkcji endorfiny(dzieki tuleja, juz mi mozg troche powyrzeralo), wiec jest to dokladnie to samo. pod aparatura nie lezalam, bo sram na lekarzy i szpitale, tak samo jak na koscioly i ich glupie zasady, ktorych sami sie nie trzymaja