Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek abcd

Jak moge jej pomoc. Chce pragne by sie znowu usmiech ela

Polecane posty

Gość Tomek abcd

Witam! Pisze, bo kolezanka powiedziala mi, ze tutaj moge znalezc porade. Otoz od pewnego czasu podoba mi sie dziewczyna z uczelni. Na poczatku nie miales u niej szans bo wiedzialem ze ma chlopaka, ale od pewnego czasu zauwazylem u niej wiele zmian, stala sie strasznie smutna, czesto chodzi sama, zaniedbala sie.. Od znajomej dowiedzialem sie ze ma depresje, ze jej chlopak traktuje ja zle, zneca sie nad nia psychicznie. Nie moge na to juz patrzec, jestem w niej zakochany. Chcialbym jej jakos pomoc. Tak mi zle ze ona cierpi. Taka wspaniala kobieta.. Niestety skarby maja to do siebie ze trafiaja w niepowolane rece. Chcialbym cos zrobic. Nie znam jej ale zalezy mi bardzo na jej usmiechu

Gość Tomek abcd
?

podejdz po prostu i przywiataj sie.Powíedz , ze ja obserwujesz bo jest piekna kobieta i jestes zmartwiony brakiem usmiechu i blasku w jej oczach.Zapytaj czy w czyms mozesz byc uzytecznym.Wystarczy, ze zwroci si o Ciebie a z przyjemnoscia jestes do jej dyspozycji.

Gość Penelopa_222
Może jak będzie siedzieć z jakimiś notatkami, to zagadaj najpierw o nich, a później skieruj rozmowę na coś innego?