Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportsmenkaa

Nie mam typowo kobiecej figury. czy to dlatego nie moge sobie nikogo znalezc?

Polecane posty

Gość sportsmenkaa

Slyszalam, ze mezczyzni bardzo lubia figure wiolonczeli. Wydatne piersi, wyrazna talia i biodra. A ja jestem kobietka niewysoka z drobna figurka typu sportowego, mam waskie biodra, male piersi, wciecia w pasie prawie wcale.. Ehh no to natura mnie wyrolowala

Gość myślę żeeee
jak jesteś zadbana, masz hobby, pasje, fajny charakter i miłą dla oka buzię pewnie kogoś znajdziesz :) nie każdy facet lubi kształtne dziewczyny ;) są też faceci, którym podobają się dziewczyny z biustem A, z wąskimi biodrami, a wcięcie w pasie nie ma dla nich znaczenia. może tak: nie każdy facet chce być z dziewczyną o kształtach Barbie, albo wyglądzie modelki - nie dlatego, że "inni faceci by mu ją podrywali", ale podświadomie czasem wydaje im się, że takie kuszą facetów, pewnie wykorzystują to, że im się podobają w negatywnym sensie - są "ładne" więc nie muszą nadrabiać intelektem. wszystko jest kwestią gustu. ;) widziałam już przeróóóóżne pary, mnie np. faceci koleżanek w ogóle się nie podobają, a one i tak ich kochają! :D są to zazwyczaj otwarte, wesołe osoby... ;) które mają łatwość w nawiązywaniu kontaktów :)

Gość głupie baby
co to za pierdoły? jaka wiolonczela? najlepiej jak kobieta jest w kształcie fortepianu! a tak na poważnie, laska z zerowym pokładem tłuszczu, płaskim brzuchem, nieobwisłym tyłkiem to ideał a jaj jeszcze trenujesz coś i masz umięśnione uda zwłaszcza z tyłu (dwugłowe) i fajne łydki to daj mi swój nr :-D

Gość Kryśka00
Raczej dlatego, że za bardzo się tym przejmujesz. Zaakceptuj siebie, wtedy będzie Ci łatwiej.