Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kramijka

krem

Polecane posty

Gość kramijka

mam cere sklonna do wyprysków, mimo tego od jakiegos czasu schodzi mi skóra z nosa... jak myslicie, jakiego kremu powinnam używac? Napisze jeszcze, ze mam 20 lat

Gość kramijka
hmm.. nikt mi nie doradzi?:(

Gość kramijka
tak no wiadomo.. ale jaki konkretnie... do cery z tradzikiem to chyba musi byc jakis, ktory nie powoduje wyprysków

Gość nie kupuj kremow do cery
z trądzikiem bo one wysuszają i nic nie dają, nawet powodują więcej wyprysków :o Ja od kiedy stosuje tlusty krem dermosan (do kupienia w aptece) nie miałam ani jednego pryszcza i cera super nawilżona.

Gość jak bedziesz miala dobrze
nawilzoną skore to nie powinno Ci nci wyskakiwac :), zatem nawilzający , ja polecam Nivea

Dokładnie tak. Wszystkie kosmetyki matujące i antybakteryjne są produkowane chyba tylko po to, żeby mieć jeszcze większe problemy z cerą i kupować je znowu i znowu.. Błędne koło. Ja nie używam kremów natłuszczających bo zatykają mi pory, a tylko nawilżających. Np. w moim przypadku b. dobrze sprawdza się krem Ziaja Calma HLC. Nawilża, nie zapycha, nie uczula.. Cena 8-9 zł. Mam już 2 pudełeczko i kupię jeszcze nie raz.

Gość nie kupuj kremow do cery
dermosan to krem nawilżający tylko jest tłusty a nawilża super :) Mi zwykłe te "lekkie" kremy nie pomagają bo mam bardzo suchą skórę więc na noc używam dermosan i na dzień też tyle że jak posmaruje nim twarz to po 15 minutach lekko wycieram krem chusteczką żebym się nie świeciła :p Dobry jest też krem z ziaji oliwkowy "lekka formuła"

Gość
Vichy, la-roche- posay, avene - tylko tym markom ufam, apteczne najlepsze w przystępnych cenach !