Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynakuczka22

Tydzień sama z 7-mio latkiem i 9 latką! Co im zorganizować?!

Polecane posty

Gość martynakuczka22

Witam, moja siostra trafiła do szpitala i ja zostanę od poniedziałku przez tydzień sama z jej dziećmi które mają akurat ferie i będę z nimi 24 h na dzień. Nie mam kompletnie pomysłów na zabawy, co mogą robić razem jak nie za bardzo chcą?! pomóżcie, nie chcę żeby zanudziły się na śmierć te dzieci ze mną:( pozdrawiam i dziękuję !

to nie są małe dzieci ;) Jest idealna pogoda na łyżwy, narty, sanki. Możesz zajrzeć do domu kultury - u nas przez całe ferie są kursy tańca, capoeiry, kółka plastyczne, dyskoteki itd itp. Wypad do kina, teatrzyku, krainy zabaw, na basen... Można wymyślać w nieskończoność ;P

Gość martynakuczka22
zapomniałam dodać że jestem w Niemczech i nie mam zielonego pojęcia co tutaj się dzieje :/ a może coś jeszcze w domu? tutaj pogoda w kratkę, raz jest śnieg, raz deszcz:/

Gość ererk
gry planszowe, jakieś prace z masy solnej tego typu zajecia

wlasnie, modelina, jakies ciasto mozna upiec, kartke dac i kredki, jakies konkursy na kto szybciej, zleci ci ten tydzien w mgnieniu oka.

Najlepiej zapytaj ich co lubią robić.Podejrzewam że tak Ci czas zorganizują że nie będziesz miała czasu myśli zebrać a tydzień minie Ci jak z bicza trzasł :D