Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KKSP

Kafeteryjny Klub Starych Panien - reaktywacja !!!

Polecane posty

" Aneta90-210 Max Zander vel Klaun , To co taki 'kąsek' robi na kafe?" Po prostu mam mało okazji do podrywu :O.W conajmniej 99% przypadków nie miałem współnych znajomych z tymi dzieweczkami co je znam i zwykle jak spotykałem ciekawe to nie miałem dużych szans spotkać ich znowu bo mieszkaja daleko ode mnie:O.Na nk nie chcą odpisywać na sympatii trzeba bulić za coś konkretnego:O.

"0:18 [zgłoś do usunięcia] Pink_Panther A ja mam okazje, ale powodzenia nie mam. " Jas niestety nie pomogę na to:O.A kiedy się urodziłaś:classic_cool:?W razie czego mogę pomóc wybrać odpowiedniego jak załatwisz kartotekę:classic_cool:.

Nu nu Klaunie drogi. ;) Danych personalnych nie podaję na forum (nawet jeżeli to niewiele znaczy). Zresztą po co Ci moje urodziny? :P

"Aneta90-210 "nie miałem dużych szans spotkać ich znowu bo mieszkaja daleko ode mnie" A gdzie mieszkasz, księciu?" Kawałek od Odry,Regalicy,Płoni,Iny,Miedwia,Dąbia(nie mylić z miejscowością w środkowej Polsce:P) :classic_cool:.

" [zgłoś do usunięcia] Pink_Panther Nu nu Klaunie drogi. Danych personalnych nie podaję na forum (nawet jeżeli to niewiele znaczy). Zresztą po co Ci moje urodziny? " Chcę sprawdzić czy do siebie pasujemy:classic_cool:.

"3 [zgłoś do usunięcia] Pink_Panther Czy to coś na kształt Tarota albo horoskopu? " Zdecydowanie to 2:classic_cool:. " [zgłoś do usunięcia] Aneta90-210 Max Zander vel Klaun, Jesteś z Zachodniopomorskiego?" No tak:classic_cool:.U mnie jest zwykle najnudniejsza pogoda w Polsce:classic_cool:.W okolicach trąbki powietrznej nie było od ponad 60 lat:P.

Pomyśl logicznie i wyciągnij wnioski:P.Jak wyciagniesz błędny wniosek to znaczy ze powinnaś nie ukńczyć podstawówki ze względu na poziom intelektualny:P.Oczywiście chodzi o to czy moje wymagania z czegoś wynikają bo do tego czy podałem prawdę o tych panienkach to trzeba mieć wiedzę szpiegowską:P.No i powinienem napisać że przynajmniej 2 z tamtego tematu spełniają moje wymogi na temat dnia urodzenia:classic_cool:.

Gość u p p p p p u
uuuuuuup ppp