Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiełbaska_świątecznaaaa

Czy to oznaki zdrady ze strony mojego faceta?

Polecane posty

Gość kiełbaska_świątecznaaa
21;)w sumie niedługo 22

Gość masa masy z pod masy
22?? raz kolejny przekonuję się że stwierdzenie o tym jako to niby kobiety dojrzewają wcześniej można wrzucić między bajeczki. Autorko zabierz się za książki a nie za chłopaków.

Gość kiełbaska_świątecznaaa
nikt nie posił Cię o to bys mnie oceniała to raz... dwa te swoje "mądrośći" zachowaj dla siebie bo są zupełnie zbędne... trzy jak Ci sie nudzi i nie masz sie na kim wyzyc radzę rozpędzić się i kilka razy uderzyc głową w ściane;)

Gość kiełbaska_świątecznaaaa
Witajcie kobietki!Odszukałam temat bo chciałam tylko napisać jak potoczyła się historia,otóż rozstaliśmy się kilka miesięcy później,tak jak przypuszczałam zdradzał mnie,minęły dwa lata a ja żyje pełnią życia i w końcu jestem szczęśliwa,także w obecnym związku który trwa już rok;-)

Gość ffffffffdddddddddddd
ciesze sie ze jestes w nowym , szczesliwym zwiazku... a czy on w ogole probowal sie z Toba kontaktowac po rozstaniu; jak sie dowiedzialas na 100 procent ze zdradzal i co on mowil?

Gość qsdfghjklm
to ze cos ukrywa nie koniecznie to zaraz od razu zdrada. plytkie proste myslenie. jest wiele powodow. a pisanie zostaw go zostaw tak zdradza cie jest bardzo idiotyczne.