Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniqa-katowice17

czy podobam mu sie? dobrze odczytuje znaki?? pomozcie wrazliwej

Polecane posty

Gość moniqa-katowice17

czesc, mam 17 lat, chlopak ktory mi sie podoba ma 18. znamy sie juz hoho.kiedys mu sie podobalam,ale mialam chlopaka.czasem gadalismy na gg,wszystko milo itd. ostatnio spotkalismy sie przelotem :) potem znow na chwileczke,bo mieszkamy dosyc niedlaeko siebie,a co za tym idzie czasem wpadamy na siebie w autobusie. i zaczal mi sie podobac.ot tak..dzisiaj znow sie minelismy 'czesc' 'czesc; i koniec. wczoraj ustawilam opis na tlenie ''dzis znow usmiechnales sie do mnie:)" to od razu napisal i zapytal 'kto sie tak usmiechnal'' odpisalam ze przeciez on :) to mi nie uwierzyl :( powracal kilka razy do tego tematu i koniec,szybko sie zmyl z tlenu ;( nie wiem,ja jestem bardzo wrazliwa osoba,skryta i niesmiala. moze tez mu sie podobam skoro zapytal?czy zachwouje sie jakbym byla w podstawowce i po kumpelsku napisal tak?nie chce mu sie narzucac,to zupelnie nie w moim stylu. pozdrawiam.

Gość moniqa-katowice17

Gość moniqa-katowice17
x

Gość moniqa-katowice17
jako 17 letnia dziewczyna nauka mnie nie interesuje tylko faceci i na nich opieram swoje źródła wiedzy

Gość A było to zachować dla siebie.
... a jak kolejny raz nie dowierzał, to powiedzieć 'masz rację. spotkałam takiego jednego, bardzo przystojnego faceta... Nie to co Ty..' To budzi zazdrość.. i wyzwala w facecie ... jakieś instynkty myśliwskie... :) Jedno pewne - im miej o sobie mówisz, im bardziej tajemnicza jesteś, tym bardziej smakowitym kąskiem dla faceta się stajesz... Piszę z własnego doświadczenia z facetami (rodzina, uczelnia, praca - w 90% jestem otoczona głównie facetami... ).. Masz wybór - posłuchać i poczuć się prawdziwą kobietą, albo być kolejną trzepnietą nastką, która czeka z niecierpliwością jak facet na nią spojrzy i się do niej uśmiechnie... :)

Gość moniqa-katowice17
on stwierdzil,ze zartuje z niego :) no ale hmm..masz rację :)!! Nie jestem glupia a tym bardziej prozna,nie bede wam tego udowadniac. bo po co. Po prostu nie mam doswiadczenia z facetami.

Gość moniqa-katowice17
hmm.mamy :)