Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmaroa

Mam 22 lata i mam Zmarszczki

Polecane posty

Gość zmaroa

mam 22 lata i widze juz u sibie lekkie zmarszczki mimiczne i kolo oczkow :(... mam fiola na ich punkcie teraz :( czy moge stosowac juz jakies kremy przeciwzmarszczkowe zapobiegajace tworzeni usie nowych Czy ktos tez ma taki porblem ?

Gość zmaroa
up

Gość w tym wieku to normalne nie
ma sie czym przejmowac przecizmarszczkowych jeszcze nie kupuj-lepiej kupic cos dobrze nawilzajacego i odzywczego-ja przy skorze suchej jestem zadowolona z musu oliwkowego bielendy na noc (ale jest dosyc ciezki) aha i mam 25 lat

jeśli zauważyłaś już pierwsze zmarszczki mimiczne to ja najbardziej możesz kupić krem przeciwzmarszczkowy ale po 25 roku życia. takie kremy temu zapobiegają, nawilżają. skoro skórze tego potrzeba to jak najbardziej zastosuj.

Gość Kicia102
Spróbuj serum pod oczy Even ( dostępny na www.doris-dorin.com) Możesz zamówić darmową próbkę i zobaczyć jak podziała. Nietety skóra pod oczami i wokól oczu jest bardzo delikatna i trzeba ośc szybko zacząć jej piellęgnację , aby nie dopuścić do zmarszczek. Latem noś ciemne okulary- Konieczne. Nie będiesz mrużyć oczu a to wazne.

Gość zmaroa
oj :( chyba musze zaczac uzywac...faktycznie..:/