Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walentynki juz jutro

Kto bedzie sam w walentynki

Polecane posty

Przepraszam, ale teraz musze juz spadac. Chcialbym wam podziekowac wam moi drodzy bardzo serdecznie za mile slowa pocieszenia. Bede staral sie znalezc kogos kto pokocha mnie takiego jakim jestem, wam tez zycze wszystkiego dobrego. Trzymajcie sie najcieplej jak potraficie :* ;)

Gość Selavie
życzę wam aby to była normalna niedziela nie jakas walentynkowa... tak apropo jutra:)

PS. jak znajde czas to odezwe sie jutro wieczorkiem :)

Gość Selavie
Żeby tak się nie pragneło tego kogoś drugiego, zęby wystarczyła rodzina, znajomi i przyjaciele..ale nie jest chęć i to jaka .. ALe po co jak nie ma z kim??

przystojniak4321 zaaallaaamaana wiesz co jest najgorsze?? ja zawsze startowałem do normalnych dziewczyn nie jakis super lasek, i nawet takie mnie niechcą to juz o wiecie jakich nie będe wspominał hehe '' ---------opisz jak to wyglada jak do nich startujesz?

Gość przystojniak4321
ja bym się cieszył jakbym był aseksualny, spokój na zawsze a tu jest na odwrót baby mam cały czas w głowie :/

Gość zaaallaaamaana
Selavie wiem... mam taka ogrmona potrezbe miec kogos bliskiego... aby mnie przytulil...:( eh te wspomnienia:(

Gość zycie jest do dupy
ja , bo wlasnie rozstalam sie z narzeczonym dzisiejszego ranka

Gość zaaallaaamaana
ehh koncze prace... jade do domu i spac..:( trzymajcie sie jutro;) cieplo i mocno:) jutro was odwiedze tutaj:) buziaki:):*

Gość Selavie
wlasnie wspomnienia, a jak jeszcze pomyślisz ze osoba ze wspomnien tuli teraz kogos innego a ty sam jak palec. sprawiedliwosc nie istnieje

Gość przystojniak4321
pierwsze wrażenie normalnie nie mam trudności z poznaniem kogoś nowego, zagadaniem na ulicy. Zapoznaje sie, umawiam się jak mi pasuje no to sie staram jak każdy, może jestem za dobry, nie napewno jestem za dobry dla kobiet bo to mnie juz kilka razy zniszczyło w oczach :/

Gość zaaallaaamaana
zycie jest do dupy:( biedna ja w sumie z facetem nie z narzeczonym ale wiem jak boli:(

Gość przystojniak4321
miało być w oczach tej do której startowałem :P

Gość zycie jest do dupy
boli, mimo ze to ja zerwalam, ale wiesz co jest najbardziej przykre....nie zatrzymywal mnie dlugo kiedy sie wyprowadzalam, boze jeszcze w zeszlym tygodniu rozmawialismy o dzieciach, o planach slubnych, o zakupie domu z ogrodkiem, mamy 6 miesiecznego psa, planowalismy kurwa cos wielkiego i co ???? zycie jest do dupy

Gość ja zawsze sama
walentynki czy nie walentynki i tak zawsze sama :(

Gość Selavie
zycie jest do dupy... moze byc jeszcze gorzej a w twoim przypadku sie moze zejdziecie. ja plany poczynilem ślub miał być itp, plany planami życie życiem

Gość przystojniak4321
ja zawsze sama ja tez jestem zawsze sam a walentynki kojarzą mi sie z kacem na drugi dzien hehe

Gość ona 30
Spoko-to tylko kolejny rok z samotnymi Walentynkami-jak zwykle zresztą. Przeżyjemy...mimo wszystko

Gość zycie jest do dupy
selavie... wiem ze jest duza szansa ze za kilka dni sie pogodzimy, tyle ze ja wiem ze ja nigdy nie zmienie go w faceta z jakim bym chciala spedzic zycie i sama nie potrafie sie zmienic na tyle na ile on ode mnie oczekuje, probowalismy droga kompromisow, na jakis czas wystarczylo, ale wiesz przychodzi taki moment, ze na kolejny kompromin juz cie po prostu nie stac, dla mnie ten moment przyszedl dzis rano,

Gość Selavie
a wiecie co jest jeszcze gorsze ze wlasciwie to walentynki to tylko 1 dzien z 365 dni w roku... w kolejnych tez samotnosc smierdzi

Gość przystojniak4321
racja tylko ze w pozostałych jakoś łatwiej zapomnieć, jutro wszędzie będzie to widać w TV będą o tym trąbić gadać. trzeba jakis schron znaleźć bez dostępu mediów i ludzi hehe

[zgłoś do usunięcia] przystojniak4321 pierwsze wrażenie normalnie nie mam trudności z poznaniem kogoś nowego, zagadaniem na ulicy. Zapoznaje sie, umawiam się jak mi pasuje no to sie staram jak każdy, może jestem za dobry, nie napewno jestem za dobry dla kobiet bo to mnie juz kilka razy zniszczyło w oczach :/ -- nie przejmuj sie , szukaj dalej ... [DLACZEGO MI SIE TAKI KTOS NIGDY NIE PRZYTRAFIL???!!!]

Gość przystojniak4321
szukaj dalej łatwo mówić, jak przez całe zycie masz zerowe fekty to z czasem coraz mniej ma się ochoty, bo starania jedynie kojarzą ci się z bólem i niepowodzeniami, wiec po co samemu sie ranić

Gość przystojniak4321
zerowe efekty :P

Gość Selavie
wlasnie zerowe efekty, dziwne jest zycie bo kiecdys szukalem sie staralem i nic poznalem wtedy dziewczyne przez kolege i wlasciwie ona zaczela mnie podrywac i milosc piekna sie zaczela lecz co fakt przykro skonczyla, teraz znowu jeszcze szukam wiec moze jak juz przestane i sie pogodze calkwocie z faktem bycia samemu znajdzie sie ta wybranka

Gość przystojniak4321
Selavie ciebie przynajmniej jakaś podrywała :D szczęściarz hehe ;)

Gość Selavie
1 kamien wrzucony w rzeke pradu nie zmieni

Gość przystojniak4321
Selavie zależy jaki duży on był :P