Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walentynki juz jutro

Kto bedzie sam w walentynki

Polecane posty

Gość zaaallaaamaana
wrr nawet na dole forum mi sie reklama z napisem "kocham Cie" wlacza:P no wiecie co:P

Gość Selavie
ja sie nie zamykam, drzwi są otwarte ale ciężko mi się odnaleźć w realiach które są, przy dziewczynach miękne i co zrobić... do wyższych celów w tym chyba racja, zawsze czułem się inny...

Gość zaaallaaamaana
przystojniak.... hmm na chlopaka tez sie nadasz:) daje sobie reke uciąć:D

Gość przystojniak4321
u mnie reklama ze skurczem i bólem haha

Gość zaaallaaamaana
Selavie: brzmi jak z bajki atomowki:D:D raz sie zyje... slabosci sa by je przezwyciezac. kazdy boi sie porazki, kazdego porazka boli ale trzeba probowac

Gość Selavie
mieć byle dziewczynę to chyba nie problem, czuję zainteresowanie kogos... ale jak straciłem kogoś kogo kochałem to teraz każda jakaś taka nie wyraźna

Gość przystojniak4321
zaaallaaamaana to już straciłaś obie hehe jak to mi mówią kobiety "nie masz tego czegoś" :P

Gość Selavie
bo nie zawsze myślimy tym co pomiędzy nogami mamy:P

Gość zaaallaaamaana
Selavie hmm masz racje.. nawet nie powinno byc sie z byle kim... trzeba byc z kims dla siebie wyjatkowym. wiem co to znaczy uwierz.. jestem na swiezo ale boli ogromnie

Gość Selavie
A nawet jak spotkasz taką urokliwą dziewczynę która bardzo wyraźnie coś w sobie ma to : a) zajęta b) brak odwagi z myślą że może ktoś ze znajomych ją zna i sie zapoznacie więc teraz nie ma co robić stresu sobie bo i tak napewno na wszystko powie nie

Gość zaaallaaamaana
mam dwie:D:d jeszcze pisze... hmm dla kazdego to cos jest inne:D i sie nie kloc po prostu czekaj... moze wcale nie musisz szukac. milosc czasami przychodzi tez sama.. a moze banalnie znasz ja juz strasznie dlugo

Gość zaaallaaamaana
Selavie.. hmm okey zajeta... no to odpuszczam ale brak odwagi?? najwyzej sie nie uda... a wiesz ile mozna stracic?

Gość Selavie
po rozstaniu ".....w zagubionej przestrzeni trwam....", być może kiedyś się odnajdę...

Gość zaaallaaamaana
Selavie: a ja uwazam to moja teza... ze jezeli cos sie nie udalo to to nie byla ta jedyna milosc.. mozna kochac wiele razy.. ale tylko raz najmocniej... moze to jeszcze nie bylo to nie poddawaj sie

Gość przystojniak4321
na pewno nie, kobietami zacząłem interesować sie 5 lat temu jak zacząłem studia, wtedy stałem sie innym smiałym facetem ale to nic mi nie dało, teraz juz po studiach wiec teraz to dopiero jest wyzwanie :P

Gość Selavie
wiesz jak boli przynajmniej mnie gdy dziewczyna odmawia choćby 1 spotkania czy czegokolwiek, gdy zmierzy cie wzrokiem i czujesz sie jak łajno które nawet nikt nie chce sprzątnąc bo sie brzydzi.... moze zbyt ostro ale boli jak dobijany gwóźdż w serce

Gość przystojniak4321
ja kiedys w jakies walentynki urządzę jakąś masakrę hehe :P

Gość Selavie
daj mi znać:P

Gość przystojniak4321
bedzie słychać, i głośno w TV będzie haha

Gość zaaallaaamaana
Selavie... to co to za dziewczyna... wybierasz jakies dziwne obiekty... powiem Ci ze nawet jezeli ktos mnie nie zainteresuje z wygladu to zawsze ma u mnie szanse wykazac sie w rozmowie myslalam ze kazdy tak podchodzi jak widac nie...

Gość Selavie
no to ja wiem, ale mi chodzi ze do współpracy daj mi znac

Gość przystojniak4321
zaaallaaamaana w jakim Ty świecie żyjesz dzisiaj wygląd to podstawa, nawet brzydkie laski chcą modeli z okładek :P

Gość Selavie
są dziewczyny które Bóg obdarzył urodą i niestety nadużywają tego kopiąc co im sie nie podoba, nie jestes Pudzianem, nie jesteś Johnym Deepem więc nie jesteś NIKIM!!

Gość przystojniak4321
Selavie ok wysadzisz jakiś klub :P to będzie gra zespołowa hehe kto więcej na licznik nabije :P

Gość zaaallaaamaana
ehh to ja wam takich nie zycze:) a ja w walentynki musze chyba zorganizowac impreze dla singli:D

Gość przystojniak4321
zaaallaaamaana wiesz co jest najgorsze?? ja zawsze startowałem do normalnych dziewczyn nie jakis super lasek, i nawet takie mnie niechcą to juz o wiecie jakich nie będe wspominał hehe