Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Claudia000

Ulubione jedzenie.

Polecane posty

kochana...jak ja bym sie miała przejmowac co mi ktos powie,to bym sie przejmowała :D.Ale słuchaj,róbmy swoje i już,a dzieci same wiedzą,co jest dla nich dobre. Soki tez nadal pije tylko HIPP :)

Gość bellee buhahaha
i Nie wiem co was dziwi że dziecko kocha słoiki jak je tym całe zycie karmicie. Utrwaliłyście w dziecku takie a nie inne nawyki żywieniowe i nie wiem z czego tu się cieszyć.

Gość bellee buhahaha
belle nóż się w kieszeni otwiera jak czytam co wypisujesz "dzieci same wiedzą co jest dla nich dobre" :-o A skąd niby dzieci moga wiedzieć? Jak nauczyłaś swoje dziecko jeść słoiki to czego się spodziewasz? Że siądzie przy stole i powie "mamo daj mi brukselkę?!"

Gość bellee buhahaha
olewa bo tego nie podawałaś to nie zna smaku ( i dobrze) Tak samo olewa warzywa bo ich nie podawałaś. A pediatrę to bym radziła zmienić skoro przyklaskuje pomysłowi żeby karmić 3 letnie dziecko słoiczkami. Ty łososia z brokułką a dziecku trochę "eko warzywek" z 2006 roku z odpowiednią dawką pleśni i zalecaną przez instytut matki i dziecka (gdzie owa opinia ma swoją cene) dawką konserwantów.

ja mojej swiadomie rowniez dalam lizaka chuppa chups nie szlo wytrzymac w supermarkecie tak krzyczala :) wiem ze nie dobry sposob ale bylo cicho :D ciasteczko zje a kinder czekoladke uwielbia nie je tego duzo dostanie jeden batonik czekoladki a reszta w szafce schowana czasami zje prazynke czy chrupka flipsa czekoladowego. Wszystko ale z umiarem. po co wy dziewczynie sie obrazacie czy wam to potrzebne zamiast wspolnie milo doradzic porozmawiac a nawet zaprzyjaznic to taka nienawisc zlosc to Okropne :(

Gość duuuuuuuuuuza
a ja tak czytam i czytam i troche zazdroszcze bo ja mam niejadka:(

Gość maaaaaaaaaala
a ja czytam i czytam i po prostu szkoda mi się robi twojego dziecka, Claudia. jak będzie miała 6 lat też będziesz ją karmic sloiczkami?

Gość takie jedzenie prowadzi
do choroby cywilizacyjnej naszych czasów czyli raka jelita grubego. Oczywiście nikt nie potwierdzi tego że słoiczki wpływają na rozwój tej choroby bo cały biznes by padł. Tak jak nikt nie potwierdzi ze cocacola wpływa, a przecież wszyscy wiemy że cola jest nie zdrowa więc dlaczego mamy udają że słoiki to samo zdrowie zamknięte pod szczelną nakrętką? Znajomy 4 latek zmarł na tą chorobę. Był karmiony wyłącznie słoikami. Lekarz zasugerował matce co o tym myśli. Kobieta ma 3 małych dzieci i ani razu nie podała im słoiczka.

Gość dziwię się.....
Claudia, a Wy z mężem jecie normalne obiady? Ja też pracuję do 18, wiadomo, że pieczeni nie usmażę, ale gotować muszę, bo musimy coś jeść, a dwuletnie dziecko je to co my!! Zupę gotuję na 2-3 dni, usmażenie kurczaka, albo zrobienie makaronu z sosem to moment.