Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam niezłośliwie

nie wkurzają was małe dzieci?

Polecane posty

Gość pytam niezłośliwie

takie niemowlaki na przykład. żadnego z tego pożytku, a co gorsza ty nad nim skaczesz, karmisz, poisz, przewijasz itd., wydawałoby się, że wszystko małe ma, a ono i tak drze mordę, bo coś mu się nie widzi. straszni egoiści takie maluchy :O

Gość fasola1
nie wkurzaja dzieci to same dobro a maluchy najlepsze..kochane takie beztroskie..ty tez kiedys byles/ łas mały /ła

Gość maybe me maybe she
a ja własnie takie malutkie lubie:) te opieke,tulenie itp..nad nimi a potem jak zacznie chodzic..trzeba latac za nim pilnowac..itp 12 - 18 miesiecy..to taki okres..ze wiesz;0

Gość nie wiem ale ja
nienawidze bachorow

Gość nasza klasa
tam ich pełno...

Gość pytam niezłośliwie
jak taki maluch grzeczny i się uśmiecha to fajny jest rzeczywiście :) ale np kiedy ma wszystko, ale chce tylko na rękach być albo coś tam robić, a rodzice mu to zabierają, to wrzeszczy, płacze i wtedy to dziadostwo maksymalne. albo kiedy matka zajmuje się nim cały czas i chce tylko kwadrans dla siebie, a toto robi z miejsca aferę. wiem, też nie od razu byłam dorosła ;) ale to nie zmienia faktu, że nie cierpię takich małych terrorystów.

Gość bo bachory to zwyczajnie
czarna niewdziecznosc :O wyje? niech wyje. w koncu gowniarz ochrypnie i sie nauczy ze nikt nie jest na kazde jego zawolanie.

Niemowlaki w żadnym wypadku :) Słodkie są :D Chociaż taki 4 latek może dać nieźle popalić ...

Gość nie wiem ale ja
do 3 lat bachorow nienawidze, potem to jeszcze ujdzie... a niemowlaki to zupelna tragedia:-O

Gość Tajemnicza Dama
ooo...:) moj topik:) jasne ze wkurzaja,te małe brzydkie smierdzace...nie powiem dalej bo mnie nigdy nie odblokuja;)

Gość bo bachory to zwyczajnie
tajemnicza 🖐️ :D

Gość nie wiem ale ja
zablokowali cie tajemnicza damo? a niby za co? szczerze mowiac nienawidze niemowlakow:-O jak pruja mordy tak przerazliwie i ciagle cos chca. nie wiem po co ludzie rodza dzieci i nie wiem po co sie urodzilam. moje zycie juz zawsze bylo przesrane

mnie moze nie tyle wkurzaja,co przerazaja..takie do 3 miesiecy,watle i ciagle placzace,a ty nie wiesz czego chce...zeby tak sie dalo jak swinka morska urodzic-juz wieksze,samodzielnie jedzace:)

Gość Babcia Zycia
Dzieci to złooo

Gość zgadzam się z babcią
dzieci to zło :O egoistyczni terroryści, pępki swiata drące mordę, bo ciągle czegoś chcą. jakby kurwa były jedynymi na świecie :P

Gość dzieci rodza sie zle
:classic_cool:

Nienawidzę dzieci :O Myślałam ,że to tylko kaprys nastolatki ,ale wyrosłam z bycia nastolatką ,a z niechęci do dzieci nie. Ślinią się ,krzyczą ,robią pod siebie ,brzydko pachną i rujnują życie i wszystkie plany :O Najgorsze jest to ,ze moja pierwsza praca jaką miałam (jeszcze wiele lat temu) polegała na kontakcie z rozwydrzonymi bachorami około 9 godzin dziennie :O ale co poradzić kasa była potrzebna ,a ja jeszcze wtedy się uczyłam... Po całym dniu wśród ryczący i rozpuszczonych dzieciaków ,twarz drętwiała mi od sztucznego uśmiechu i słów "no co słoneczko" ,"w czym Ci pomóc kochanie" :O Czasami jak zdarzało się wybitnie rozkapryszone potworzątko to myślałam ,że rozsmaruję jego wnętrzności po ścianach .... :O

Niemowlęta,noworodki-NIE. One tak specyficznie pachnął. Kilka razy gdy pakowano mi noworodka na ręce omal nie zwymiotowałam od tego zapachu. Tak do 4 lat,także nie. Wiadomo,hałas,nieporządek. Potem może być. Dziecko jak dziecko.

Gość Kika00
takie malutkie to słodnie jest! bo cały czas tylko je,spi,i robi kupe..a ten wiekszy,co jush chodzic umie to mnie do szału doprowadza...dziecko które ma jush powyzej 2 lata to mam ochote czasami takiego bachora przywiazac do drzewa na smyczy,bo zachowuje sie jak opetane zwierze...gryzie,kopie,bije..wrrrr...nie lubie takich:/

Gość daje dupy sasiadowi
no rzeczywiscie, zajebiscie slodko gdy dzieciak robi kupe :P poza tym zapomnialas o tym, ze te potwory wyposazone sa w glos i dra pape niemilosiernie :O

Gość dzieci śmieci
jak to się ładnie mówi :P

Gość krropeczkaaaa
ja tam za dziecmi nie przepadam nie lubie sie nimi zajmowac, wrecz nienawidze, niezachwycaja mnie one. ale chce miec kiedys swoje no wiecie "w swoim gownie to mozna sie babrac"

Gość Weronika- weronka
dziecko tak małe jest tak głośne/ egoistyczne? ponieważ musi jakoś zwracać na siebie uwagę mamy i otoczenia, w tym czasie musi być dobrze odżywiane i zadbane rozwydrzone są przez rodziców i dziadków w końcu po wielu latach oczekiwań pojawiło się dziecko i będzie jedynakiem/jedynaczką

Gość jasne maly terrorysta
musi zwracac na siebie uwage otoczenia :O znam setki sytuacji, gdy taki maly bachor jest oczkiem w glowie i chyba tylko ptasiego mleka brakuje, ale wystarczy tylko na chwile nie gapic sie w niego jak w obraz i juz drze morde :O no sorry, ale w dupe gnoj by dostal, to by skumal, ze nie jest pepkiem swiata :P :P :P

Gość a mój synek
jest dla mnie pępkiem świata i nikomu nic do tego

Gość a ktos tu sie ciebie czepia
i twojego synka? kretynko :O

Gość a mój synek
a czy ja napisałam, że ktoś się czepia? nie kumam twojej agresji

Gość wiesz mamo od synka
sformulowanie 'nikomu nic do tego' sugeruje ze ktos sie czepia ciebie/synka, a tu slowa o tym nie ma.