Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VaporX83 duch

w pracy spodobałem się grubej i wstrętnej dziewczynie

Polecane posty

gwiazdka na uboczu => ale problemy emocjonalne się zajada :P

Gość też mi brakuje kogoś...
uznała, że u Ciebie będzie miała szanse :D do przystojniaka nie odważyłaby się ;)

depeche15 => popyt da się kreować. Przykład = "subkultura" (tfu, tfu) emo => moda i projekt stworzony przez speców od marketingu :o

Gość kondzio666
z tego co o niej mowisz wynika że to ty nei zaslugujesz na nią tępaku.i nie dziwię się że zadna " ładna " dziewczyna nie zwraca na ciebie uwagę ...pomysl troche ...może domyslisz sie dlaczego

gwiazdka na uboczu => może niektórzy. Inni mają miłosierdzie i pamiętają, że wśród wszystkich roztoczy i bakterii, które stworzyły imperia na ich skórze też są matki z dziećmi :P

kaliban- nie zgadzam sie. emo zostalo stworzone poniewaz spece od marketingu wyczuli ze to bedzie sie sprzedawac, ergo - jest popyt. tez jest pelno depeszowych rzeczy w brytyjskich sklepach , a jakos na wyspach subkultura depeszowcow nie istnieje w takim procencie. dlaczego? bo nie ma popytu.

depeche15 => Pamiętaj, że popytu na towary nie należące do grupy pierwszej potrzeby, nie rozważa się na ogóle populacji, ale na grupach targetowych. Byli depesze, był pank. Młodym to się kojarzy z piernikami i generalnie jest passe. Spoko - poleży trochę w lamusie i znów będzie toto można sprzedać. Podejrzewam, że za jakieś 50 d0 100 lat znowu w Europie będzie moda na cnotę. ;)

gwiazdka na uboczu => zawsze twierdziłem, że altruizm to śmierdząca sprawa :P

'Młodym to się kojarzy z piernikami' mi sie raczej kojarzy z ciachami:P 'moda na cnote' a moze nawet moda na bycie prawiczkiem. pierwsza oznaka nadchodzacej apokalipsy.

gwiazdka na uboczu => Głównie dla klienteli z krajów arabskich :P Ale jak prawo szariatu zostanie wprowadzone to takim łże-chirurgom będą ucinać ręce. I statystyki spadną. :D

offerma Rozumiem, że w systemie zrojedynkowym rozumują wszyscy, którzy się z Tobą nie zgadzają? :o Guzik wiesz o mnie, moich problemach i o mojej silnej woli, ale wolisz solidaryzować się ze słabymi i niedoskonałymi, bo z nimi się identyfikujesz...

depeche15 => Stare, twarde, a jeszcze zjadliwe ciastko = piernik :P Pisząc o modę złośiwie i z poniekąd z czarnych humorem nawiązywałem do mody, która się rozszalała po "Nowej Heloizie" moda na bycie prawiczkiem => to tylko syndrom "kwaśnych winogron"; chodzi raczej o szalejącą epidemię pierdołowatości. Ewentualnie postępującą feminizację mężczyzn :P

gwiazdka na uboczu => pijesz do tego, że kiedyś woreczki na tytoń robiono z moszny łosia? :P nieznana black => Machiavelli pisał, że cięzko znaleźć ludzi całkiem złych, bądź całkiem dobrych. Forumowicze zaś mają to szczęści, że mogą obcować ze 100% looserem., który cokolwiek by mu nie pisać i tak wie lepiej. I sekretarz partii potworków i przegrańców... :o

'Stare, twarde, a jeszcze zjadliwe ciastko = piernik' ale jakie pyszne :P zauwazylam ze istnieje scisla korelacja pomiedzy postepujaca feminizacja mezczyzn a maskulinizacja kobiet. zachwianie w przyrodzie, a jak wiadomo, wszelkie zachwiania zle sie koncza.

nieznana black - ja nie solidaryzuje sie ze slabymi, raczej nie-solidaryzuje sie z tymi ktorzy wyszydzaja. widzisz roznice?

w gruncie rzeczy zawsze lubiłam offermę... ale chyba ma ostatnio problemy :)

Gość sliczna grubaska
Wiesz co?? Jakos dziwnie mam wrazenie ze to ona zasluguje na kogos lepszego!! Czemu nie spodobales sie zadnej "ladnej w swoim mniemaniu" dziewczynie?? Bo sam pewnie wygladasz jak rozdeptane gowno! Moze ta "tlusta" dostrzegla w tobie cos wiecej, moze sie dobrze kamuflujesz.. A szkoda. Tego typu postrzeganie kobiet- przez pryzmat wagi, swiadczy tylko o tym ze nie dorosles do powaznego zwiazku. Doskonale rozumiem ze grubaski nie kazdego kręcą, ale potrafia byc duzo bardziej seksowne od nie jednej chudziutkiej iskiereczki! Reasumując ten post, a raczej ton jakim w nim brylujesz, jest dowodem na brak dojrzalosci z twojej strony. A tak tylko w wylącznie dla wlasnej satysfakcji dodam, ze tez jestem gruba, a moj facet bardzo przystojny, dobrze wykształcony, inteligentny i bogaty!! Wszystkie szczupaczki za nim szaleją a on szaleje za mną!!! A dla jeszcze wiekszej satysfakcji: życze zeby twoja przyszla zona baaardzo utyla po ciąży:) i jeszcze zebys był od niej zalezny na tyle ze nie bedziesz mogł odejsc:D pozdrawiam.

depeche15 => nie przejmuj się. Matka Ziemia dalej się będzie kręcić. A, że światem będą trząś wyznawcy Proroka, to już zupełnie odrębna kwestia. Tylko wśród białych ta durna moda. gwiazdka na uboczu => myślałem, że do tych dzisiejszych dodają spulchniaczy. Jeśli nie to jednak nie można tego uznać za analogię człowieka. Ale rozumiem, że o cały chuj Ci chodzi, nieprawdaż? Biznesmena zawałowca ze słomą w butach, produktu cudownych lat transformacji, za piernika uznać raczej nie mozna :P

depeche 15 czy zauważasz dyskretną różnicę pomiędzy wyszydzaniem a stwierdzeniem faktu?

nieznana black => Tutaj działa pewien dupny relatywizm. Punkt siedzenia itd. :P A depeche wrażliwa jest. To nie Ty z, jeśli nie tyłkiem, to na pewno skórą hipopotama :P