Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VaporX83 duch

w pracy spodobałem się grubej i wstrętnej dziewczynie

Polecane posty

Nawet przy problemach z tarczycą tycie nie jest obligatoryjne (choć, nie oszukujmy się, zachowanie "wyglednej'; sylwetki wymaga sporo konsekwencji). Pomijając pewne rzadkie schorzenie genetyczne, cała reszta to pierdolone lenie.

Gość 23456765
może ktoś ma nadwagę, ale ja jestem facetem 90/187 więc nie sądzę, żeby to o mnie była mowa a ja nieznana black bardzo się dziwię, że niektóre laski są takie tępe i nic z tym nie robią, może powiesz mi dlaczego? nie czujesz potrzeby?

hipokryta sam jesteś gruby ,ważysz ponad 100kg:P nieładnie kolego,bardzo nieładnie tak pisać o kobietach.!

inteligencja jest cechą wrodzoną, ciało można kształtować :p

Gość 23456765
to poddałaś się czy jak? :O

już dawno :classic_cool: nie twierdzę, mój Drogi, że jestem piękna i mądra :p póki co nawet mnie nie obraziłeś :p

Gość czy wy nie widziecie ze to jes
PODSZYW VAPORAX83???????????????????? zenujaca ta kafeteria.........

Gość
po cholerę dwa takie same tematy ... nawet zakładając provo warto pomyśleć ... ???

offerma => Chyba tedy faktycznie ze mnie gbur i ordynus. Bo za świński chuj pojąć nie mogę czemu tedy inteligencji nie mierzy się w kilogramach. Co prawda czytałem był, ze istnieje coś takiego, jak inteligencja płynna, ale myślałem, że to tylko takie umowne określenie. A tutaj sądząc po tym, że niby objętość naczynia ma znaczenie, chyba pora zacząć traktować to dosłownie. Tedy czekam na wyliczenie lepkości inteligencji, jej napięcia powierzchniowego oraz przewodnictwa elektrycznego :P

Gość
obawiam się iż z "przewodnictwem elektrycznym" może być stosunkowo trudno :P a bierzemy pod uwage prawdopodobieństwo "zejścia" obiektu badanego ?? czy to mało istotny aspekt ?? hehe

Gość ciekawe ciekawe.....
"dodam,że koledzy już się ze mnie śmieją ,że rozmawiam z wielorybem" Ile masz lat? Takie facetów to ja pamiętam z podstawówki kiedy to osoba pozwalająca sobie na znajomość z osobą puszystą była przez wielu wyśmiewana. W kręgu ludzi dorosłych takie zachowanie jest jednak zdecydowanie rzadsze. Swoją drogą ciekawi mnie czy faktycznie dziewczyna ma dużą nadwagę czy po prostu nie spełnia wymagań 170cm wzrostu/50 kg wagi.

Gość gruba źźźxxxxxx676667767677777
Do autora , nie krytykuj ludzi otyłych bo to chamstwo jeszcze sam możesz taki być i zobaczysz jak ludzie zaczną od ciebie odwra

:D czy możecie mówić po polsku? :p offerma cześć tak w ogóle ;) schorzenia emocjonalne powiadasz... czyli pochwalasz zajadanie stresu byle czym i powstałą w ten sposób nadwagę usprawiedliwiasz? ja nie podciągałabym "zajadania smuteczków" pod chorobę :o

offerma => moze znalazłem gdzies pośród twoich mądrości liczonych w kafeterioroboczogodzinach? ale ze mnie sucz => żądne poświęcenie nie jest dla nauki zbyt wielkie :P

Gość
mamy podobne podejscie :P tez jestem zdania iż poświęcenie kilku jednostek dla dobra ogółu i nauki to zadne nadużycie :P hehehe

Gość megii1984
MACIE NASRANE W GŁOWACH, SAMI JESTESCIE KRZYWI, MACIE GARBATE NOSY,ETC., A USIŁUJECIE SIĘ WYWYŻSZAĆ BO CO KTOŚ MA TROCHĘ WIĘCEJ KILOGRAMÓW?! TO MA BYĆ GORSZY? JAKĄ MIARĄ SIĘ MIERZYCIE?NIKT MADRY Z KLASĄ I KULTURĄ NIE OCENIA LUDZI PO WYGLĄDZIE BO NIKT NIE JEST IDEALNY!!!

ale ze mnie sucz => pod warunkiem, że to nie do Ciebie puka eskorta honorowa uzbrojona w widły, grabie, ew. pałki, sieci i kaftanik? :P

Gość
cóż ... przynajmniej jeden dobry uczynek miałbym na koncie ... :D nikt nie obiecywal że będzie łatwo :P

megii1984 => Mierzymy się w centymetrach, a ważymy w kilogramach. Do pomiarów używam wagi i metrówki.

Gość gruby wieloryb z twojej pracy
och jak mogles, ja cie kocham i zagaduje a ty mnie tu ośmieszasz. od dzis koniec! ps - wcale nie jesteś taki fajny.

Gość megii1984
ŻAŁOSNE ZBIJANIE Z TEMATU!

Gość
rozszywrowała mnie !!! wydedukowała ze jako prymityw obrałam sobie za obiekt mych frustracji wieloryby :D

offerma byłam grubym dzieckiem (skutek leków przeciw alergii), ale jako nastolatka wzięłam się za siebie, schudłam i nigdy nie wróciłam do nadwagi :) nie uważam się ani za lepszą, ani za gorszą od "puszystych", ale na pewno mam silniejszą wolę i jestem zdrowsza niż osoby otyłe :)

offerma- widzisz, nasze spoleczenstwo jest bardzo plytkie. nikt nie lubi ludzi madrzejszych, lepszych, wszyscy (a szczegolnie kobiety) staraja sie rywalizowac za pomoca tego co ma kazdy - ciala. poniewaz jest to proste i wygodne, nikt nie wysmieje takiej idiotki Dody tylko wlasnie pania w za duzym rozmiarze. bo glupoty nie widac.

Zasadniczo to niektórzy sami z siebie zaczynają dbać o ciało, nawet jeśli rodzinę maja z gatunku tych co to uważają, że na każdy problem lekarstwem jest dokładka. Posiadanie problemów emocjonalnych skutkujących otyłością inteligentnym nie czyni. Podobnież, jak czynienie kafe centrum swojego życia towarzyskiego, nie nauczy kultury, czy obycia. A juz na pewno nie zwiększy szans na tzw. "sukces reprodukcyjny". Po to człowiek posiada wolna wolę, żeby z niej korzystać. Biedny ten co urodzeniem (dla tumanów: nie chodzi o genetykę), rodziną, czy otoczeniem społecznym usprawiedliwa niedoskonałości pracowicie chodowane na skutek tego czy innego nawyku. Palenie da się rzucić, żreć też nie trza 3 razy więcej niż organizm potrzebuje.

depeche15 => O tych którymi się naprawdę gardzi lepiej nie wspominać. Za duzo ludzi zarabia na stosowaniu starej amerykańskiej dewizy "niech mówią co chcą, byle nazwiska nie przekręcili".

Gość też mi brakuje kogoś...
Vapor.. ciągnie swój do swego! :D gruba leci na Ciebie, bo widzi w Tobie swoje podobieństwo :classic_cool: z pewnością jesteś w typie grubasek :)