Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VaporX83 duch

w pracy spodobałem się grubej i wstrętnej dziewczynie

Polecane posty

Gość malpomena
poza tym wszystkie negatywne wypowiedzi na temat grubych ludzi ( bo też sa panowie przy kosci ) to wypowiadaja ludzie z kompleksami , normalny inteligentny człowiek nawet tak nie pomysli , za kogo się macie , jaka w tym wasza zasługa ze jestescie szczupli i ładni , wierzcie mi wszystko przemija szybciej niż wam się wydaje , uroda , ładna figura itd

gwiazdka na uboczu => kobiety mają w sobie coraz mnie z tej mitycznej "kobiecości". A nieoddawanie to żaden powód do chluby - raczej dowód pierdołowatości. Żeby móc jakoś funkcjonować z agresorem trzeba umieć go usadzić. Jeśli argumenty werbalne nie trafiaja trzeba obronic się fizycznie i wykluczyć taką osobę ze swojego otoczenia. Nawet ktoś słabszy fizycznie potrafi okaleczyć. Pazurami też da się wydrapać oczy. Do zrobienia komuś krzywdy nie jest potrzebna siła - starczy szczera chęć zrobienia komuś krzywdy.

Melpomene chyba => zasługa spora, diety, ćwiczenia, chyba, ze ktoś został na dzień dobry obdarowany cudownym metabolizmem. Ja do nich nie należę. W utrzymanie się muszę włożyć trochę wysiłku.

Gość kafeteriankaaaa
Wypowiadasz się o tej kobiecie bez szacunku, klasyfikujesz ludzi na podstawie ich wyglądu i tylko szczupli zasługują na Twój szacunek? Bardzo poniżasz tę osobę, to nic, że anonimowo, za lecami. Mógłbyś założyć topik pt.'Interesuje się mną kobieta, do której nic nie czuję, jak z nią rozmawiać? itp. Może to taka próba, egzamin, może gdybyć szanował i nie oczerniał, spotkałbyś miłość swojego życia. Myślisz, że zasługujesz na związek z kobietą w tej chwili, z taką postawą?

nieoddawanie właśnie jest powodem do chluby. Pokazuje cierpliwość drugiej strony. Osobiście bardziej na mnie robi stanowcza mina i chłodne opanowanie faceta niż zwyczajne rozpoczecie rękoczynów. Ktoś uderzy, drugi odda, potem to już walka na śmierć i życie... mówię o przemocy w relacji facet-kobieta, bo żeby facet faceta prał bez reakcji zwrotnej to już nie takie męskie :P

nie bede sie wypowiadac na temat zbrodni malzenskich (swoja droga jest ksiazka o tym tytule , bardzo dobra zreszta) bo nigdy nie bylam niczyja zona, ale ktos mi kiedys powiedzial ze nikt nie moze cie zmusic do tego abys cos poczul i sami decydujemy co przyjmujemy i w jaki sposob reagujemy- w odniesieniu do molestowania psychicznego w zwiazku. dodam ze osoba ta byla bardzo madra i koniec koncow niezwykle silna psychicznie.

depeche, ale skoro ktoś jest silny psychicznie i nie pozwala się stłamsić swojej drugiej połowicy, to jtym bardziej nie ma sensu istnieć w takim związku

gwiazdka na uboczu => na tobie być może tak, ale raczej nie jesteś z tych którym czerwona mgła przed oczami przysłania rozsądek, nieprawdaż? Mówię o obronie spójności własnego ciała. Stajojąc naprzeciwko takiej wariatki pewnie huknąłby, ją w szczękę i ogłuszył. I to wcale nie oznacza jakichś tendencji sadystycznych - nie uznaję przemocy jako argumentu. Co do kobiet - hah. Każda kobieta chce uważać się za kobiecą, a mężczyzna za męskiego. Otoczenie częstokroć tego zdania jednak nie podziela. Ostatnio, mam wrażenie, kobiecość = skłonność do histerii ;)

nie wiem, to wydaje sie logiczne, ale jak wiadomo kiedy sie kogos kocha logika schodzi na dalszy plan. nie oceniam.

Dokładnie: jeśli wystarczająco powoli ogrzewać wodę, można ugotować żabę w garnku, a ta nawet nie będzie próbować wyskoczyć. Pułapka inwestycyjna plus wartość progowa percepcji zmiany. Hitler doszedł do władzy legalnie. A później wielu nie mogło skumać jakim cudem to się stało.

huknął w szczękę i ogłuszył...auć na samą myśl boli...potrenuj lepiej techniki obezwładniające, a nie ogłuszające, chociaż może na histeryczkę nie trafisz/łeś jedno jest pewne, idealny facet bijący kobietę czy dziecko straciłby w moich oczach, nawet jakby miał ku temu powód

gwiazdka na uboczu => Każdy kto się broni przed agresorem podobnym do oceniającego traci w jego oczach. Kobiecie, czy dziecku współczułabyś, ale.. mężczyźnie?!! :P Kiedys była taka sprawa, że bezdomny zadźgał, dresa który chciał go pobić, komentarze w sumie były podobne do naszej wymianie zdań. A obezwładniania nie mam zamiaru ćwiczyć, ktoś kto chce mi zrobić krzywdę zostanie skrzywdzony. Prawo talionu jest najbliższe sprawiedliwości boskiej,

Gość jestem grubsza
Jestem grubsza i mam księcia z bajki,gruba przez tarczyce i zmianę w życiu. Z treningów 5razy w tygodniu+wyjazd, na brzuszki w domu i spacery[niestety po urazie,który wyklucza intensywny trening] 6miesiecy-zła przemiana materii. Szybka zmiana dla organizmu. Nawet talerz zupy+rano/wieczorem owoce nie pomagaja schudnac,ale co to obchodzi kogoś. Biorę leki i mało jem. Przecież widzi kogoś grubszego,ocenia smieje się z takiej osoby. Ciesze się ze mam na zdjęciach udokumentowane,ze żyłam pełnią życia. ------------ Mam księcia z bajki. Wykształcony,przystojny,bardzo wysoki, ma dobrą pracę. Nie miał związków wcześniej. Mamy gdzie mieszkać. Poznał mnie już taką i sam kiedyś się zdziwił gdzie jestem. Robiłam wieczorne ćwiczenia w drugim pokoju i sam dołączył. ------------ Wszyscy,którzy atakują tutaj personalnie mają ze sobą problemy. Każdy kiedyś pozna kogoś z kim będzie chciał być. Vaprox nie chce tej z pracy. Fair by było powiedzieć jej o tym.

gwiazdka na uboczu => Ale już mniej. Bo płeć jest ważniejsza niz należenie do tego samego gatunku. zasdada oko za oko jakoś mi nie leży Fajnie, że nie zdarzyło Ci się nic takiego, co sprawiałoby, że chciałabyś się odegrać. Mi też to nie leży za bardzo, ale w razie czego polityczniej jest oddać z nawiązką, żeby inni głupot nie planowali.

Gość biala lilia do autora
ty durny capie, a za kogo ty się uważasz...pasztecie

Gość wrzuć na luz_
co z tego, że grubsze osoby dużo jedzą? ja jestem szczupła - 50 kg/169cm i jem straaasznie dużo :D i co? :P

cześć offerma wlazłeś tu specjalnie o 2 nad ranem żeby nazwać mnie arogantką? imponujesz mi :p no co złego napisałam? równasz do dołu po prostu :)

daj cytat gdzie napisałam, że jestem silna i doskonała? napisałam, że mam silną wolę i to prawda, inni nazwaliby to uporem lub konsekwencją, inni wytrwałością... zauważyłam, że im delikatniejszych stwierdzeń używam - tym bardziej się czepiasz ;) aaa, z okazji Walentynek ❤️ :p

Gość dfgdfdgdgfd
pamietaj 8 fala i kup karnet do mcdonalda :D

no więc dementuję :D jestem dalece niedoskonała, a silną mam tylko wolę ;)

szczerze dziękuję :D

Gość brzydkaniezznajoma
Żałosne... 1) autor jest prostakiem, który nie ma szacunku do ludzi, więc niech nie spodziewa się, że ktoś będzie szanował jego. 2) kategorie wartościujące: 50-60 kg: mądra, ładna i dobra 80-100 kg: głupia, brzydka i zła Poznaj kutasie tą dziewczynę, zamiast ją najpierw oceniać Do cieniasów z Kafeterii: Załóżcie własny topic i strzelajcie tam mądrościami...

Gość nom tesh sie nudze
ndy piszcie