Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33333333333333322

przyjaciółka sie na mnie obrazila bo zdalamm egzamin a ona

Polecane posty

Gość 33333333333333322

nie.Taki w sesji!Fakt ja panikowałam(co moglo wkurzac bo pieprzylam wszystkim ze napewno nie zdałam,ale naprawde bylam pewna)a ona byla pewna ze zdala.Wyniki przyszly ja 3 a ona 2 i mam wrazenie ze zachowuje sie jakbym jej jakas krzyde zrobila niechetnie ze mna rozmawia,zawsze pisala smsy umawialysmys ie na ktora bedziemy na uczeli a teraz cisza

Gość 33333333333333322
nie wiem jak sie zachowac i o co tak naprawde chodzi.Nawet nie wspomniałam przy niej o tym egzaminie wyniki przyszluy na nasza skrzynkę roku!zały rok zauwazyl ze mnie unika na maksa

Gość 33333333333333322
wypad jak mni eo cos prosisz to chociaz bys sie wypowiedział we watku:O

Gość 33333333333333322

Gość .....ot..co......
nie dziwie sie, ze sie wkurzyla! :O na jej miejscu zrobilabym tak samo 🖐️ w mojej grupie tez byly takie pieprzone panikary, ktore stekaly przed egzaminem ze nic nie potrafia, ze nie zdadza a na koniec okazywalo sie, ze wszystko zaliczyly. az krew czlowieka zalewala, jak sie na to patrzylo

Gość 33333333333333322
kurwa chyba powinna sie c ieszyc że jej przyjaciółka zaliczyła tak?Ja ne stekałam przed egzaminem tylko po bo pytania mnie zszokowaly i bylam pewna ze nie zdalam.Pozatym nie zaliczylam na 5 tylko na 3 i to ten dollny pulap dw apunkty w doł i byloby 2~!Acha rozumiem ze wolała zebym miała 2 wtedy by sie nie obraziła.Walic idiotkę!

wg mnie tez coś z nią nie tak,bo to nie jest powód do obrażania się.Widać ewidentnie że zabolał ją fakt,że tobie poszło a jej nie.Historia daje do myślenia i ja bym sie z nią nie zadawała.Tak jak teraz się wkurza że zdałaś tak samo by sie cieszyła jakby Ci się noga powineła.

Gość masz rację ///
masz rację jeśli to był powód - wal idiotkę przecież to chore ma ci się w całym życiu źle powodzić, żeby ona chciała się z tobą przyjaźnić? Debilka

Gość kulfonica
E, to nie jest przyjaciółka, to tylko koleżanka, do tego chyba kiepska. Moze i miala prawo, zeby się trochę na ciebie wkurzyć, ze tak pierdolisz bez sensu, bo to jest strasznie denerwujace, ale nie do tego stopnia, żeby sie obrażać i zrywac kontakty.

Gość .....ot..co......
glupia jestes i tyle:O ciekawe jak ty bys sie czula, gdybys byla na jej miejscu. sama mialam znajome, ktore stekaly ze nie zalicza a potem "cudem" dostawaly nawet dobre oceny. a ja nigdy nie stekalam i co sie pozniej okazywalo, nie zaliczalam. to moze wkurzac.

Sorry, ale co z niej za przyjaciółka, jeśli się obraża, bo Ty zdałaś egzamin, a ona nie :O Jak dla mnie coś tu jest nie tak. Na Twoim miejscu zastanowiłabym się, czy ta przyjaźń ma w ogóle sens.

Gość hahahahahhhaaaa
nie rozumiem co w tym denerwujacego.To tez stekaj sobie! Niektozy mniej wierzą w siebie stad te panmikowanie.Ale na miłość boską nigdy nie bylam zła ze moja kumpela zdała. .ot..co.....-czyli rozumiem że jakby panikowałą i oblala to było by ok!??A tak ty sie nastawilaś że ona nie zda a tu taki psikus i zła jestes? Tak to dziala psychologicznie

Gość hahahahahhhaaaa
jest jkeszcze inna szansa zawsze razniej oblewac egzaminy razem tak dziala nasza psychika nie zyczymy nikomu zle ale latwiej zmierzyc sie zproblemem z przyjaciółka nie sameu,moze ona si epo prostu wstydzi ijej glupio

Gość ja tez bym sie wkurzyła
ale na Twoim miejscu!bo widać że laska źle Ci życzy!

Gość .....ot..co......
sa takie osoby, ktore pieprza ze nie zdadza a za kazdym razem zdaja i to jeszcze na min 4. sama na studiach mialam kujonice, ktore przed egzaminem panikowaly, ze nie zalicza a pierwsze konczyly test i oczywiscie zaliczaly :O nie wiem, czemu to robia, zeby zwrocic na siebie uwage czy co? czy to nie wkurza? ja nigdy nie panikowalam i chyba nie wiecie jak to jest uczyc sie po nocach, napisac egzamin, byc dobrej mysli, ze sie zda, a potem sluchac panikowania lasek, ktore martwia sie, ze nie zdadza a na koniec okazuje sie, ze one zaliczaja a ja nie :O😠 nie mowie, zeby obrazac sie na smierc i zycie, ale kolezanka miala prawo sie wkurzyc w takiej sytuacji

Gość 33333333333333322
koleżanko czytasz co Ci napisałam zdałąm na 3 w dolnym pułapie! 3 było od 32pkt do55 aja miałam 34 pkt

Gość .....ot..co......
no i? zapewne ty tez zaliczasz sie do tych panikar, ktore marudza ,ze im nie poszlo, a potem "cudem" zaliczaja:Onie trawie takich osob🖐️

Może nie obraziła się, ale po prostu jej głupio że była taka pewna siebie? Chwaliła się wcześniej swoim przygotowaniem, mówiła jak dobrze jej poszło a teraz kiedy oblała po prostu nie wie jak o tym rozmawiać i czuje się niezręcznie, dlatego Cię unika. Tym bardziej że zrozumienia u Ciebie nie znajdzie, miałaś odwrotną sytuację. Też nie lubiłam panikar szkolnych, wykute na blachę i jęczały przed klasówką/maturą/egzaminem "ojej, bo ja nie zdam, bo mi tak źle poszło, bo ja na pewno obleję"- właściwie po co? Ale skoro Ty ledwie na 3 zaliczyłaś to chyba inna sytuacja. Ja tam wiedziałam że umiem lub nie umiem i np. w kwestii matury żadnych wątpliwości nie miałam ani przed, ani po egzaminie. A może z innych powodów Cię unika, jakieś problemy?

Tak na marginesie- głupia sytuacja jeśli wszyscy znają wyniki całej grupy- nam wykładowca zgodził się przesłać wyniki na forum jeśli obok nazwiska dopiszemy pseudonim, i tylko te pseudonimy przy wynikach wpisywał.

Gość hahahahahahhaa
hahahahaha widać po prostu "ot..co"że tu nie chodzi o to ze nei lubisz panikar ale żółć cie zalewa jak im sie uda "cudem"bo co innego jakby dostała 5 a co innego jak zmieściła się w dolny m pułapie i akurat sie fartneło.Tu zaliczenie było pod znakiem zapytania wiec miala prawo panikować.Ale nawet jeśli by nie miała to jej koleżanka jest jebnięta:O