Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kituś bajduś

Kocham byłego męża

Polecane posty

Gość następna w kolejce
Myślę, że mój nic nie czuje. Tak to przynajmniej wygląda. Pochłonięty jest czym innym. Na myślenie o byłym zwiazku nie ma miejsca. Może gdyby zawiódł się na obecnym. To zaczęło być dla mnie tak oczywiste i normalne, że mówiąc:" związek mojego męża" nie odczuwam już takiego bólu jak na początku. Może to prawda, że czas leczy rany...

Na początku on też się rzucił w pracę i w spotkania ze znajomymi, choć zawsze miał wolną rękę jeśli o to chodzi. Wspólnych znajomych juz nie mamy, przeprowadziłam się i kontakty się rozluźniły. On ma stałą paczkę kolegów,ale nie mogę uderzyć w te tony mimo że kiedyś się lubiliśmy. Faceci są lojalni w stosunku do siebie i to by do niego dotarło. Wiesz, trochę rozbudzasz we mnie nadzieję ze może rzeczywiście warto spróbować:) Co do wróżki to musiałbym się zastanowić, kiedyś miałam taki epizod i przepowiedziała mi prawie wszytko co się działo w ciągu ostatnich 7 lat, włączając w to właśnie rozwód. Gorzej jeśli przepowiednia nie byłaby zbyt optymistyczna.

Gość następna w kolejce
To prawda, bardzo rzadko zdarza się, że mężczyzna okaże na zewnątrz, co siedzi mu tam w środku.

Wiecie, pozostaje wiara w to, ze związki oparte na krzywdzie innych się rozsypują sie w podobny sposób. Każda kobieta, która wkracza w czyjeś życie w ten sposób sama powinna zaznać tej goryczy. Chociaż taka satysfakcja. Mąż może wtedy zrozumie jak bardzo dał ciała

Gość następna w kolejce
Co do kolegów, to ja właśnie odważyłam się na ten krok. Szczerze porozmawiałam sobie z jednym i myślę, że to pozostało między nami. Mąż nigdy nie dowiedział się o tym ani ode mnie ani od niego. Za to ja byłam bogatsza o pewną wiedzę, która całkowicie pokryła się z moimi domysłami. To niesamowite z tymi wróżkami, ja tez nie mam na to odwagi choć nieraz mam taką pokusę. Jednej mojej krewnej też wszystko przepowiedziała.

Gość następna w kolejce
Najgorsze co można dać kochance męża, to jego samego.

Jedni mówią, ze z wróżkami czasem jest tak, że podświadomie dąży się do tego aby przepowiednia się wypełniła. Ja o mojej wróżbie przypominałam sobie dopiero wtedy gdy coś się z listy spełniło. Zostały jeszcze dwie niemiłe rzeczy, ale mam nadzieję że to już sobie los dla mnie daruje :)

macie rację, miały go uprasowanego, upranego, pachnącego, a teraz musza same muszą o nich zadbać choćby w tak prozaicznych czynnościach. Mają ich na co dzień, a nie od święta, to duży sprawdzian

To wszystko jest smutne. :( Baby po prostu muszą mieć faceta. Nie wiem ładnie wygląda na półce z książkami? Podnosi ego? Poprawia status??? Nie uwierzę, że kobieta kocha. I nigdy nie dam się namówić, żeby mieszkać pod jednym dachem. To zawsze oznacza koniec.

Gość następna w kolejce
Dziewczyny, muszę już zmykać spać, bo łykam takie specyfiki na sen i już mnie mocno łamie. Życzę Wam też odpoczynku i oby dzień przyniósł coś miłego. Oraz powodzenia tak ogólnie.

dokładnie, nie kazda potrafi to wytrzymać, ja miałam juz taka sytuację 4 lata temu, zawalczyłam wtedy o męża, dlaismy sobie szansę, ale jak czas pokazał nie było warto, czasem żałuje ,ze wtedy dalismy sobie jeszcze szansę na naprawienie związku....czasem warto sie zastanowić

Gość następna w kolejce
Jeszcze raz wracam, bo chcę zapewnić Pana Popieprzonego, że to właśnie kobieta kocha, a mężczyzna rzadko. Albo kocha na początku, a potem już nie. I to raczej kobieta bywa ozdobą dla faceta. Kobiety patrzą na coś innego (nie mam na myśli portfel broń Boże).

Gość popieprzony pokora przychodzi
z wiekiem; mój tatuś też kiedyś mówił, że z psem pod jednym dachem mieszkać nie będzie :)) a teraz nawet śpi z nim w jednym łóżku ;)

Gość klitus ja nie bardzo rozumiem
czemu sie rozwiodlas, piszesz ze zdrady nie było. Czy jakies urazone ambicje? przecie ludzie nie rozwodza sie z byle powodu. Cos ci sie w nim musialo nie podobac - mozesz napisac, co?

AKT, jakkolwiek by to nie brzmiało :) mam egzamin z prawa konstytucyjnego więc będę się z nim walentynkować.

wieczorem może jakaś łazawa komedia, albo 300- ten film polecam każdej kobietce, (trzystu nagich mężczyzn) :) nie ma to jak popatrzeć chociaż na jakieś fajne ciacha.