Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grześ321

Czy po pocieraniu po stosunku można zajść w ciążę?

Polecane posty

Ja mam trochę inny problem.. Uprawialiśmy z dziewczyną stosunek z prezerwatywą.. Wytrysk miał miejsce w pochwie w prezerwatywie.. Gdy poszedłem wyrzucić prezerwatywę powycierałem penisa chusteczką i wróciłem do lóżka.. Dziewczyna położyła się na mnie i zaczęła pocierać swoim przyrodzeniem o moje.. Nie włożyłem jednak penisa do środka.. Czy takie przez "pocieranie" można zajść w ciążę? Na penisie mogły być jeszcze plemniki.. Proszę o pomoc ..

Sam sobie odpowiedziałeś. Mogą tam być jeszcze plemniki, zresztą one są nie tylko podczas wytrysku, ale i podczas "kropelkowania" przed wytryskiem, a tego nawet nie zauważycie. Gratulacje ;P ;)

o ludzie. wytrysk jest po to żeby plemniki mogly się wstrzelić jak najdalej do macicy. Potrzeba ich miliony a i tka dotrze tam jeden poza tym pewnis powinien być głęboko w środku. Czy uważasz, że przez pocieranie z zewnatrz, kiedy juz sie wytarłeś jest prawdopodobieństwo zajścia? Niektórzy próbuję regularnie co miesiąc w dni płodne, wszytsko dokładnie wykalkulowane a i tka się nie udaje. Oczywiście czasem ma się niesamowite szczeście (albo pecha, jeśli ktoś nie chce...) i nie trzeba za wiele...ale to jest jak 1 na 100.

raczej w takie historie nie wierzę ale jesli rzeczywiście coś takiego by się udało no to rzeczywiście fart, ale jak dla mnie i tka wyjątkowy :)