Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka007

jak sie czujecie po odstawieniu yasminelle?

Polecane posty

Gość lalka007

biore je od roku i chce zrobic przerwe miesiac, i chcialbym byc mniej wiecej przygotowania jak moge sie czuc, mialam typowe objawy przy zaczynaniu brania tabletek. bardzo prosze o odpowiedz, czy moze stalyscie sie mniej nerwowe, czy byly krwawienia, czy jakis sluz, czy serce szybciej bilo itd..

Gość gniotek
po 1) miesięczna przerwa nie ma sensu - przynajmniej 3 miesiące, po 2) Yasminelle to SYF nad SYFY! podczas brania wszystko extra super, a po odstawieniu koszmar! ;/ Problemy z cerą, włosami, WAGĄ ehh masakra ;/ Powodzenia!

Gość hogatam
Po odstwieniu Yasminelle problemy u mnie pojawiły się stopniowo - w zasadzie po jakiś 2 miesiącach, pogorszenie cery, pryszcze, krostki na ramionach i plecach - których nigdy wcześniej w takich miejscach nie miałam, tycie o jakieś póki co 3 kg, po 4 miesięcznej przerwie, czekam na rozwój wypadków i liczę na unormowanie się wszystkiego. Ale dodam, że tabletki brałam jakieś niecałe 9 lat - najpierw harmonet, a po 5 latach Harmonetu Yasminelle. Nie wiem, czy po krótszym okresie czasu są jakieś po krótszym czasie zażywania tabletek. Zacznę się bardziej marwtić, jeśli za jakieś 3 m-ce nie będzie wyraźnej poprawy tylko konstans. Pozdrawiam