Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam choe sny

Kolejny mój chory sen... Co to może znaczyć?

Polecane posty

Gość mam choe sny

Dziś mi się śniło, że znalazłam ludzką rękę :o Chciałam ją gdzieś wyrzucić, ale jakiś chłopak mi powiedział, że nie mogę tego zrobić, bo jak ją wyrzucę byle gdzie to będę miała nieprzyjemności. Postanowiłam ja rzucić psom na pożarcie, ale on powiedział, że wtedy pozostaną po niej resztki. Tak samo było w przypadku gdybym wrzuciła ją do jeziora z piraniami :O Schowałam tą rękę pod bluzę i spotkałam brata. Pokazałam mu rękę, a on wymyślił co z nią zrobimy :o Stwierdził, że musimy ją ugotować, a później ją się potnie na kawałeczki i część się spuści w kiblu a po części da się do zjedzenia zwierzętom. Tak żeby żadna resztka nie została :O

Gość mam choe sny
Ostatnio często mam takie poryte sny, i aż nawet wstyd się komuś przyznać do nich :O

Gość mam choe sny
czasem jem przed snem, ale to chyba nie od tego zależy... Myślę, że za często mi się śnią flaki, trupy i inne obrzydliwości :O W sumie ciemna woda z mułem i zaroślami też się zdarza, ale to jeszcze nie jest takie chore

Ja jak zjem przed snem to mam takie sny, ze rano budze sia cala mokra :O a teraz od dluzszego czasu, poprostu po 18 nie jem i jest dobrze ;) ewentualnie jakis koktajl i juz.

Gość mam choe sny
innaboinnainaczejx też ci się śnią takie obrzydliwości? tzn trupy itd? Ostatnio śniło mi się jeszcze, że niechcący wydłubałam psu oko, a później byłam w chinach i tam robiono bigos z psów na żywca :o Chciałam jednego stamtąd uratować, ale jak wylałam ten kocioł, to z tego psa pozostała tylko galareta :O Jeszcze wcześniej, że pracowałam w jakiejś cukierni, i w torcie był zmielony trup :O Dużo było już tego...

Jesli snią się wam takie sny- tzw. odreagowujące bo tak się one nazywają, to oznacza że jesteście przemęczeni codziennością i bardzo zestresowani. Wyluzujcie na codzień i bedzie dobrze. Od lat prowadzę swój wlasny sennik, sama mam sny prorocze, wiec znam się na tym.

Gość mam choe sny
nokturn dzięki za odpowiedź. W sumie coś w tym jest, że jestem teraz przemęczona i zestresowana. Ale ja już bardziej się spodziewałam, że jestem psychicznie chora skoro w głowie siedzą mi takie rzeczy :O