Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspomnienie pewnej rzeczy

pamiętacie ok. 10 lat temu były modne zajebiste.....

Polecane posty

hej pamiętacie może jak około 10 lat temu były przez krótki okres czasu modne jeansy w pasy i kratkę?????? :) byłam wtedy na przełomie podstawówy i LO, pamiętam wszyscy to nosili; i chłopaki i dziewczyny:) miałam takie jeansy w biało czarne pasy, drugie w czerwono pomarańczowe i kilka jeansów w kolorową krate (te akurat były dzwonowate)..... tak mnie naszły wspomnienia i poszperałam w szafie; niestety nie mam już tych spodni.... czy ktoś pamięta i ma jeszcze takie jeansy? widzieliście podobne gdzieś w sklepach???? kupiłabym sobie coś takiego :) piszcie!!! a jak macie takie jeansy to wklejcie fotki może:) pozdr.

podnosze wrzuciłam w googla - jeansy w paski itp - ale dupa blada czekam na wasze wpisy ;)

Gość bebebe
nie wiem czy o to ci chodzi ale jak bylam mala (mam 19 lat teraz) modne byly tzw. dzwony. ja mialam czarne, moja kolezanka czarne w biale paski. ale to nie byly jeansy tylko takie materialowe jakby

hej nemezis - dzięki :) fajne te spodnie :D mimo że rurki (nie przepadam) a coś w paski widziałyście gdzieś? jakie sklepy? ja łaziłam po mieście i nic ciekawego nie widziałam......

bebe - moliwe, że to o to chodzi :) te spodnie, z tamtych lat były różne - jedne dzwony, ale większość wtedy jeszcze prostych; co do materiału, były dosyć grube, jak normalne jeansy.... hmmm, a masz może fotkę takich spodni? :) i właśnie najbardziej mi utkwiły w pamięci te czarno białe pasy, takie spodnie bym chciała znaleźć :)

dziewczyny poszperajcie w szafkach w rzeczach sprzed 10 lat jak macie :D jak macie takie spodnie o jakich myślę w rozm. 36, 37 to chętnie odkupię nawet :)

nemezis - te też fajne, ale one są eleganckie :) mi chodzi o jeansy... hmmmm.... jakby to bardziej obrazowo powiedzieć, aby te spodnie wam nakreślić..... może warto dodać, że takie spodnie nosili ludzie bardziej identyfikujący się z kulturą punkową itp

Gość krakowianka19
10 lat temu to pamiętam jaki był szał na dzwony :) miałam takie materiałowe, niebieskie :D ooo i chustki na głowie

hej! nemezis, nie, nie o to chodzi. Ale mam ślad!!!!!! :D http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-60971-spodnie-damskie-LIVING-DEAD-SOULS-TR0325W-LIVING-029-.html to mniej więcej w takim stylu było właśnie :D i było tego pełno! Z tym, że w tym sklepie mają te spodnie z jakichś rozciągliwych gównianych materiałów, a wtedy to były stu procentowe jeansy bez dodatku "gumy" :D

No, na rockmetal są fajne rzeczy :D Kupiłam tam kiedyś świetną spódniczkę punkową ;) Spodnie też są spoko, poszukaj, a znajdziesz na pewno :D

krakowianka :) dzwony - im jestem wierna do dziś!!! :D nie przepadam za rurkami ;) czekam na wielki powrót mody sprzed 10 lat - dzwony plus jakieś inne ciekawostki. Ale tak mnie jakoś naszło własnie na te pasiaste i kraciaste jeansy dziś :D zajebiste były wtedy!!!

nemezis - szukam, szukam :) lecz mam świadomość, że takich idealnych jak pamiętam nie znajdę! czyli takich pasiaków z czystego jeansu, wysokiej jakości ;) aha, jeszcze jedno do tych moich wspomnień spodni sprzed lat - te pasiaste i kraciaste jeansy miały rozporki na guziczki nie na zamki !!! :D taka dodatkowa podpowiedź - wtedy wraz z tymi spodniami weszła moda na guzikowe rozporki :) były suuuper :D

Gość krakowianka19
dzwony były ok ,ale fakt faktem nie wszystkim pasują :) rurki to jedyny krój w których wyglądam w miarę :D kurde tych spodni w paski to nie pamiętam chyba za mała byłam :P

krakowianka - :) ja w rurkach okropnie wyglądam (chude obciachowe nogi mam, dlatego w dzwonach wydaje się optycznie zgrabniejsza ;) ) możesz nie pamiętać jak masz 19 :) one zaczęły być modne jak ja miałam około 13, 14, więc baaaaaaaaaardzo dawno temu ;)

Gość hhhdfhhffhdhf
Ja widziałam niedawno dziewczynę w spodniach, o jakich marzę (szkoda, że nie odważyłam się zapytać gdzie nabyła) Rurki w czarno-białe pionowe paski. Widziałam też na okładce płyty Blog 27 jedna z tych dziewczyn takie miała.

hej:) obejrzałam tę okładkę blog27; fakt fajne pory, ale ja bym chciała w cieńsze paseczki ;) wracając do tematu, to przeryłam neta, w tym całe allegro i mase innych; niestety po "moich" spodniach wszelki ślad zaginął; jedyna droga to chyba popytać ludzi, którzy trzymają w domach jeszcze starą garderobę sprzed 10 lat ;)

hejka, znalazłam następne, ale kurde, jak patrze na wymiary tych spodni, to jakieś krótkie są (dł. nogawek)..... chyba dla dzieciaków to jest :o http://glovestar.pl/p472,spodnie-w-paski-biale.html

Ja miałam w kratkę, ale nie jeansy. Ale pamiętam tą modę. Po niej zrobiły się popularne te okropne jeansy ze wstawkami ze sztruksu. I jeszcze te połączenia kolorystyczne: granat z brązem. Uh, nie mogę na to patrzyć;)

witam :) lauren - :) też pamiętam te okropne mieszanki kolorystyczne sztruksów, paskudztwo jakich mało to było! :D pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających topik i dla wielbicielek pasiastych/kraciastych jeansów w starym stylu :)

Gość jswjdjewjw
mam takie w paski tylko rybaczki kupione w Housie, moze beda na wyprzedazy.