Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adzienka86

Hurtownie dzieciece w Szczecinie,gdzie taniej i wiekszt wybór?

Polecane posty

Boboland na ul.Struga 42 czy Oleńka na ul.Powstańców Wielkopolskich 39 (wjazd od ul. Milczańskiej między Biedronką a Żabką). Chodzi mi o skompletowanie wyprawki dla noworodka :)

Witam. Ja wszystko kupowałam w Bobolandzie. Mają duży wybór i całkiem przystępne ceny :)

Ja zrobiłam wszystkie zakupy w hurtowni na ul. Cukrowej. Jest przemiła, profesjonalna obsługa i maja piękną pościel do łóżeczka. Ale dobra jest też ta na Słonecznym - nie wiem jak sie nazywa. Ta za Bleck Red White :))

Co do rabatów - na Cukrowej dają konkretne. Ja załpaciłam ogólnie 3200 a po rabacie 2900 :)

Jak byś nie miała zakupionego jeszcze fotelika a jesteś ze Szczecina do napisz. Ja kupiłam fotelik Maxi-Cosi jest nowiutki bo jeszcze nie urodziłam, a mam drugi używany i ten nowy chciałabym odsprzedać. W hurtowni kosztował mnie 699, a odsprzedam za 550 - jest oczywiscie na gwarancji, bo 3 tyg. temu kupiony i zapakowany. Maxi-Cosi Pebble (najnowsza wersja Maxi-Cosi) kolor Lapis blue.

Z resztą w hurtowni na cukrowej mają moje namiary odnośnie sprzedaży fotelika bo prawnie nie mogą go przyjąc, a wiedzą ze jest nowy i pomagają mi w sprzedaży.

Gość Weronika- weronka
Hurtownie dzieciece w Szczecinie,gdzie taniej i wiekszt wybór? nie wiedziałam że dzieci można kupić w hurtowni :) mają naprawdę duży wybór? a takie grzeczne też mają :)

A to zalezy czy kupi sie w prmocji czy bez :) n o i data ważności tez ma duzy wpływ na to jak sie beda sprawowac :) Oczywiscie mialo byc hurtownia artykulow dzieciecych :) to tak z rozpedu :)

Gość penelopa pomponia
Cześć! Ja wózek + fotelik kupilam w TATO na Cukrowej i wg mnie ceny wózków mają na prawde atrakcyjne przynajmniej te modele które mnie interesowały wychodziły taniej niż na allegro czy sklepach internetowych, ale jeśli chodzi o ubranka i drobiazgi to w Bobolandzie na Struga chyba większy wybór jest choć jak wypada cenowo to nie wiem bo ciuszki dostalam w prezencie i część kupiłam w lumpku:)

Gość marlenka241
boboland na struga, ten kolo kauflanda zamkneli juz niestety. na bezrzeczu otworzyli outlet tup-tup wiele ubranek nowych za grosze, ceny juz od 1,99 ubranka kompletowalam na wyprzedazach w galaxy czy turzynie bo w pseudo hurtowniach bylo za drogo, troche allegro i tak jakos poszlo w miare przystepne ceny sa w my baby w ch magnet na wojska polskiego;;-)

Marlenka a mozesz mi dokladnie napisac gdzie jest ten outlet? wiem,ze na struga byly 2 hurtownie ale teraz zostala tylko jedna i jest normalnie otwarta,bo bylam w niej ok miesiac temu,no chyba,ze do tej pory zamkneli i ta druga ;)

Gość marlenka241
jest boboland na struga byl jeszcze bebe club i duck kolo kauflandu ale juz nie ma, wiem bo mieskzam na slonecznym outlet tup tup jest na ulicy modrej 28 jak bedziesz jechala glowna ulica jak jedzie 75 to zobaczysz

Gość marlenka241
przegladaj tez infoludka sa ogloszenia na dziale mama i dziecko wiele rzcey mozna kupic bardzo okazyjnie

to jest ten boboland na struga czy go w kocu zamkneli,bo nie bardzo zrozumialam z Twoich dwoch wypowiedzi ;) chcialam kupic wszystkirzeczy w jedej hurtowni,gdzie bedzie mozna dostac jakas znizke ale mysle,ze zajrze do tego outletu, dzieki serdeczne za informacje :)

Gość kasiula1978
Ta na struga (bebe club) jest przeniesiona ulicę dalej, na Piskorskiego, mają nową siedzibę - chyba najładniejszy sklep dziecięcy w jakim byłam do tej pory!

Gość polaaaaaaaaaaaaa1
dziewczyny, a jakie firmy wózkow sa tam w tej hurtowni na cukrowej? znajde tam casualplay s4 czy tez quinny buzz lub speedi sx??

Gość malamimoza
Hej dziewczyny Jesli poszukujecie odziezy typu outlet to goroąco polecam sklep internetowy www.outleciki.pl maja świetne rzeczy duzo tansze niz na allegro. warto zobaczyc!

Gość malamimoza
Hej dziewczyny Jesli poszukujecie odziezy typu outlet to goroąco polecam sklep internetowy www.outleciki.pl maja świetne rzeczy duzo tansze niz na allegro. warto zobaczyc!

Boboland został przeniesiony na drugą stronę ulicy, teraz jest obok salonu Skody bodajże, zaraz za stacją Bp. Ja właśnie teraz robiłam tam wyprawkę i muszę powiedzieć, że zaoszczędziłam sporo pieniędzy, więc polecam każdemu :) Pozdrawiam Karolina

Gość ala1974444
Zakupy w Szczecinie tylko w Bobolandzie. Mają najniższe ceny i z tego co zauważyłam chyba największy asortyment. Ja zakupy robię tylko tam i mogę szczerze polecić przyszłym mamom. Pozdrawiam

Gość gość
Boboland albo Bebe Club na Prawobrzeżu - z naciskiem na Bebe Club:) Przemiła i fachowa obsługa, przystępne ceny. Nie polecam Oleńki - nieprzyjemna obsługa, Panie sprawiające wrażenie obrażonych na cały świat i kłopoty z reklamacjami (odnoszę wrażenie, że działają na zasadzie - sprzedać i mieć klienta z głowy, a jak coś nie tak to niech się klient martwi sam).

Gość Kuba_1095
Czy hurtownia TaTo na ul. Cukrowej jeszcze działa? Doszły mnie słuchy, że się gdzieś przeniosła, jakby ktoś coś wiedział to będę wdzięczny za informację.

Gość Magdawciazy
Cześć, chciałabym dodać swoją opinię na temat hurtowni dziecięcych w Szczecinie. Odwiedziłam trzy i szczegółowo obeszłam, zwłaszcza ubranka i akcesoria :) Największy wybór jest w Bobolandzie na ul. Struga W Bebe na Piskorskiego trochę mniejszy, ale też ok , w obu ceny normalne. Oleńka na Mieszka I ( mały wybór i ceny niestety o 50-70%!!! wyższe niż w dwóch powyższych np. Kaftanik Pinokio 56 w cenie 16,10 zł, identyczny kupiłam dzień wcześniej za 8 zł na Struga) Udanych zakupów dla przyszłych mamusiek :)))

Gość gość
Dziś do Bobolandu NIE WPUSZCZONO żony z wózkiem - kazali jej przekładać śpiącego, pięciomiesięcznego dzieciaczka do jakiegoś ich śmierdzącego nosidełka. Moje komentarze ze swojego Facebooka natychmiast usunęli - widocznie bardziej się interesują swoim wizerunkiem na zewnątrz, niż komfortem klientów. Nigdy więcej już tam nie wrócimy, Bebe Club jest obok, a czytałem dobre opinie że i obsługa tutaj milsza :)

Gość gość
Szok..jak to nie wpuscili z wozkiem?

Gość gość
No normalnie, sklep sprzedaje artykuły dla dzieci, to jest "przyjazny inaczej" dzieciom :) Każdy komu mówię "mojej żony nie wpuścili do hurtowni dziecięcej z wózkiem" dostaje spazmatycznego ataku śmiechu ;] Przy czym to nie jest czysta hurtownia, a raczej sklep detaliczny z możliwością zakupu hurtowego, na szyldzie pisze "Hurt-detal".