Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winsinimia

poklocilam sie z facetem a on wyszedl i poszedl sobie na kawe z jakas baba

Polecane posty

Gość winsinimia

poklocilam sie z nim... ubral sie i wyszedl.. mowil ze idzie na spacer. ja kolo 18 sie zorientowalam ze jak nigdy nie zabral psa, napisalam do niego czemu bez psa, zadzwonil i powiedzial ze nie ma ochoty sie z psem uzerac i chce pospacerowac. teraz sie go pytam o ktorej ma zamiar wrocic to mowi ze pozno bo jest na kawie z kolezanka.. czemu on mi to robi? wiele razy sie klocilismy, ale nigdy mnie tak nie potraktowal!! nigdy nie wychodzil i na zadna babe nie spojrzal, nawet nie wierze w ta kolezanke bo niby skad ona? w pracy sami faceci i wszyscy znajomi to tez faceci a wychodzilismy zawsze razem.. zreszta nie wazne.. jak jest z jakas baba to ja kuva nie wiem :( albo pisze tak specjalnie i to tez jest chamskie :(

Gość klubowiczka z kafełe
fajne ma koleżanki :)

Gość winsinimia
musze to przemyslec. i zaczynam sie pakowac, przekroczyl cienka granice... ja nie pozwole, zeby mnie tak nie szanowal :(

Gość winsinimia
wrocil i twierdzi ze byl sam...

Gość i dalej nie będziesz wiedziała
czy był z kimś, czy nie, za późno na takie twierdzenia powiedz mu. Tak się nie pogrywa, chyba, że już nie zależy.

Gość winsinimia
mnie to nawet nie interesuje, czy byl z kims czy nie. chodzi o to ze tak napisal. phi co to ma znaczyc w ogole