Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona mammmma

przeciez to chore

Polecane posty

Gość XXI wiek w koncu
Moze sie przechowuje wyskrobane plody ? 10L formaliny do wiaderka gratis.

Gość ISKIERKA4064
hejka ja mam troszke inny problem moze mi pomozecie?? 29 stycznia dostalam miesiaczke skonczyla mi sie 6 lutego i wieczorem kochalam sie z chlopakiem ktory doszedl we mnie ...po stosunku troszke krwawilam . powtorzylismy sesje 8 lutego czy moge byc w ciazy?? bo nie umiem obliczac dni plodnych a na kalkulatorach wychodzilo mi ze od 9 lutego sa plodne dni ,na innych ze od 11 lutego. to by sie zgadzalo bo plemniki zyja w ciele kobiety chyba 4 dni jak sie nie myle.

Gość i bardzo dobrze bo
dziecko w wodzie nalezy tylko oplukac, zanurzyc, nie zmywac z niego mydlem czy myjka " ochronnego plaszcza". Poza tym bezsensem jest zuzywanie duzej ilosci wody do normalnych wanienek, myslcie ekologicznie. Jestem za. Owszem, czasem zrobic dziecku frajde, nawet w "dorosłej wannie" ale na pewno na codzien to jest praktyczniejsze.

Gość berentonn
ale jestescie jeszcze zacofani w tej polsce he he na zachodzie te wiaderka to norma,od kilku lat sa popularne

Gość no ale w Polsce matki
Polki powiedzą, że to katowaniec fasoleczki, bo jak tak w ogole mozna wkladac do takiego wiadra dziecko?:p

Gość no ale w Polsce matki
* katowanie :P

Gość .....................JJJJ.....
www.artyzm.cba.pl

Dla mnie zabawne , a dziecko wydaje się zadowolone -więc w czym problem ? ;)

Nie czytałam całego wątku... widziałam kiedyś ten wynalazek na wp zdaje się. Był jakiś artykuł o wygodnictwie rodziców. Ta wanienka ma za zadanie dać dziecku poczucie bezpieczeństwa właśnie tak jak u mamy w brzuchu i ponoć pomaga na kolki. Dla mnie hitem na tamtej stronie był śpioszek, który na przedniej stronie miał takie "kłaczki" jak mop. Dziecko raczkując wyciera podłogę... :o

Gość do Pani. Kara
tez widzialam ten artykul na WP, spioszki z mopem byly the best:) co do tematu to w DE, gdzie mieszkam normalka sa te wiaderka. Jednak za moda nie poszlam, oboje dzieci kapane w wanience. Jakos nie mam przekonania aby wydac tyle kasy, na jakies 3 m-ce. Sa jeszcze specjalnie podstawki na te wiadro i kosztuja tez duzo.

a jak w tym dziecko wykąpać pupe pachy i tak dalej ? :O pozatym gazet pewnie ma kosmiczną cene ( a wygląda jak wiadro na śmieci ) a słuzy pewnie jakies góra 4 mśc bo potem dziecko lubi pochalapć pobawić sie a w tym nie ma jak

Gość berentonka
dziecko do 3 roku zycia mozna w tummy tub kapac-tepoki jedne! najpierw sie poinformujcie a potem piszcie. Moze porozmawiajcie z mamami,ktore takie wiaderka uzywaja,co? Polacy sa dziwni-zawsze tak krytykuja nowosci.nie sprawdza,nie spytaja...tylko z grubej rury wala,ze to na pewno chore i niepraktyczne. to co w PL jest nowoscia na zachodzie juz norma. Moze tak jezykow sie poduczycie?na zagranicznych stronkach poczytacie o :nowosciach: A nie-nawet zadna z was kolo takiego wiaderka nie stala a geby macie wielkie i az sie uspokoic nie mozecie wydajac negatywne opinie

Gość Tummy
Wiaderko jest polecane przez położne i rehabilitantki. Służy do relaksującej kąpieli. Otaczająca ciało dziecka ciepła woda przynosi ukojenie, zdarza się nawet, że dzieci zasypiają podczas takiej kąpieli. I faktycznie na zachodzie nie jest to już nowość, ale rozpowszechniony, dzięki swojej praktyczności, produkt.