Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marusia1111

JAK TO JEST, ŻE FACECI, POTRAFIĄ UPRAWIAĆ SEKS BEZ ZAANGAŻOWANIA?

Polecane posty

Gość marusia1111

JAK TO JEST, ŻE FACECI, POTRAFIĄ UPRAWIAĆ SEKS BEZ ZAANGAŻOWANIA? JAK MOŻE ICH NIE OBCHODZIĆ, CO DALEJ SIĘ DZIEJE Z ICH NASIENIEM!!!!!!!

Gość speczjalist
normalnie...ockna sie przy pozwie o alimenty ;)

Gość do rus
tylko huja masz ?

Gość co ty piszesz
to co się dzieje z nasieniem naj mniej mnie interesuje. ale zamin się z laską prześpię to fajnie jest ją poznać, pogadać, polubić, dowiedzieć sie co lubi w sexie - więc to chyba jest minimum zaangażowania, no nie? więc nie pisz pochopnych osoądów

Gość speczjalist
znam dziewczyne ktora sie przespala z obcym gosciem, sciemnila mu ze uzywa tabletek antykoncepcyjnych, zaszal w ciaze a dzis alimenty ciągnie az milo...jego tez nie obchodzilo jego nasienie hehhe ani prezerwatywy

Gość speczjalist
angenela ja tez tak mysle

do rus tylko ch*ja masz ? A ty masz tylko wyobrażenie o romantycznej miłości rodem z filmów?

Gość Kl.Leonek
marusia1111 JAK MOŻE ICH NIE OBCHODZIĆ, CO DALEJ SIĘ DZIEJE Z ICH NASIENIEM!!!!!!! Hihi widzisz dziewczynko, my mężczyźni ze względu na uprawiany od końca szkoły podstawowej onanizm jesteśmy przyzwyczajeni do marnowania takich ilości nasienia, że litr w tę, litr w tamtę już żadnej różnicy nie robi... ;-)

samce (nie tylko faceci ale i zwierzeta) sa 'zaprogramowani' aby zaplodnic jak najwieksza ilosc prartnerem, a samice aby wybrac najlepszego (o najlepszych genach) partnera aby jej dzieci byly jak najlepsze o tym wszytkim decyduje instynkt

kobiety tez potrafia uprawiac seks bez zaangarzowania traktuja to jak sport i tyle

m a d z Nie dasz rady wytłumaczyć tego komuś dla kogo plemnik to coś wyjątkowego o czym trzeba rozmyślać...

Gość marusia1111
co ty piszesz tak, to jest jakieś minimum zaangażowania i jak miło jest chociaż o tym przeczytać. już zapomniałam, że tacy istnieją. zaczyna mi bardzo brakować znajomości, w której można by było robić coś więcej, niż tylko seks - który zresztą uwielbiam. Kl.Leonek onanizm jest zrozumiałym marnowaniem nasienia, ale dziwię się, że często nie ma dla Was znaczenia, kim jest ta z którą możecie się ostatecznie rozmnożyć. Ja, nie potrafię dopuścić do siebie wszystko jedno kogo. Powiedzcie proszę jak się czujecie, po kimś przypadkowym.