Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam łodzi

Zobaczą dwie kreski na tescie i zachowuja sie jakby były chore na nowotwór

Polecane posty

Gość nie znam łodzi

i zaraza poedzi po L4 dupodajki i oszustki

Gość .....................JJJJ.....
www.artyzm.cba.pl

Gość pseudonim Aninimm
a Ty zazdrościsz bo ani ani ciąży ani pobyczyć się nie można, tylko zapier... w pracy każą :P

Gość nie znam łodzi
ja nie zapierdalam na mnie zapierdalaja takie jak ty

Gość kljljkkl
oszukuj się dalej:)Jakby cie to tak nie bolało to nie zakładałabys takiego tematu i nie wchodziłabys na tego typu forum.Sfrustrowany pasztet...:)

Gość dzbanek herbaty
Nazywanie kogos sfrustrowanym pasztetem to nie jest przejaw kompleksow ? nie w cale bo po co ;)

Gość pseudonim Aninimm
kljljkkl RACJA :D

Gość pseudonim Aninimm
przejawia kompleksy tu autor tematu. Sfrustrowany to ona napewno jest, chyba lewą nogą się wstało, za oknem snieg po pachy a tu do roboty trzeba zasuwać :P

Gość kljljkkl
Pani piszącej "W CALE" w ten oryginalny sposób proponuję przeznaczyć czas spędzony przy necie na zaprzyjażnienie się ze sł. ort.

Gość nie znam łodzi
hahhahahhahhahahaha w cale hahahhahahahah

Gość tak to prawda
Na zwolnieniu cała ciaze siedza bo robic sie za 900zł nie chce ano trzeba było sie uczyc

Gość tak to prawda
ale dopoki rzadzi PO mozecie tak robic beda miec mniej wpływów a wiecej wydatkow na NFZ

Polska to taki dziwny kraj w ktorym mozna krecic lody w swietle prawa i jak sie oszusta nazwie oszustem to oszust odwzajemni sie konwektywami np "ty pasztecie" itp itd jakie to typowo polskie :0

"beda miec mniej wpływów a wiecej wydatkow na NFZ" otóz to po co miec na leczenie ludzi ktorzy tego naprawdę potrzebują skoro mozna dac pieniadze leserkom z urojonymi dolegliwosciami ciaza to stan odmienne ale nie chorobowy wszak

Gość syty glodnego nigdy
nie zrozumie : :/ obys nigdy nie musiala isc na l4 w ciazy bardzo ci tego zycze niestety niektore musza byc na l4 w ciazy to ci do glowy nie przychodzi? a zdrowe ciezarne to takie samo zjawisko jak wyzyskiwacze co za lapowy siedza pol roku na l4 niby chorzy :D zawsze sie tacy znajda

Gość ghjghjgh
a dlaczego zawistne babony nie wypominacie L4 ludziom,ktorzy maja inne urojone choroby??Dlaczego nie piszecie o przekrętach innego typu!!?? "solidarnosc kobieca" będzie mnie zadziwiała przez całe zycie:)Nawet moi koledzy z pracy mówią, że jak ktos babie dokopie to najprawdopodbniej druga baba....

Gość nie mogłas bo nie chciałas
a dlaczego zawistne babony nie wypominacie L4 ludziom,ktorzy maja inne urojone choroby??Dlaczego nie piszecie o przekrętach innego typu!!?? a dlatego tepoto ze to forum o ciazy i siedza tu same takie co na L4 sa

Gość o matko z córkom
gdybyś miała trochę rozumu tobyś wiedziała że w obecnych czasach coraz trudniej donosić ciążę bez komplikacji a juz z pewnoscią ciąży nie służy atmosfera mobbingu jaka często panuje w pracy gdybym miała równie życzliwe współpracownice jak Ty to też wolałabym w spokoju, we własnym domu oczekiwać dziecka niż narażać się na Twój jad na codzień

Gość brawo o matko z córkom
mam nadz ze tego typu panie dulskie trafia w zyciu na podobne do siebie.Oj troche pokory kobiety.Kazdej z was zycie moze zmienic sie o 180 stopni w ciagu roku...I zdanie na wiele tematow tez jeszcze zmienicie,zapewniam....

Gość o matko z córkom
autorka nie ma pojęcia o tym że stres moze wpłynąć na zaburzenia hormonalne, wywołać czynność skurczową macicy.... może warto było by się zastanowić co z punktu widzenia matki jest ważniejsze: urodzić zdrowe w pełni sprawne dziecko czy narażać sie na niepotrzebny stres tylko po to być mieć opinię oddanej pracownicy chyba w perspektywie urodzenia chorego dziecka czy poronienia opinia współpracowników i pracodawcy wydaje się mało istotna, prawda ? tym bardziej że ani pracodaca ani tym bardziej zazdrośni pracownicy się nie przejmą jesli ich znajoma poroni lub urodzi chore dziecko, to ona do końca życia zostanie z tym problemem

Gość nie mogłas bo nie chciałas
wszystkie pisza ze maja fajna pracke za biurkiem a tu prosze wychodzi szydło z wora ze wszystkie tu fizycznie pracuja skoro musza od momentu zapłodnienia siedziec na L4 bo poroniom to wy w kamieniołomach robicie???

ja mam pracę za biurkiem, strasznie stresujacą, czasami też muszę pomoc komuś fizycznie jak nie ma odpowiedniej do tej pracy osoby. mam walniętego szefa, ktory ostatnio zwrocil mi uwage, ze nie odsniezylam podjazdu do biura :) ale mam zamiar pracowac tyle ile bedzie sie dało :) jak sie uda oczywiscie hehe

Gość o matko z córkom
jak grochem o ścianę, ja o stresie a ona o pracy w kamieniołomach.... jesli ktoś ma ciężki umysł to nic dziwnego że dla niego jedyną cieżką pracą jest praca fizyczna....o innej pewnie nie ma pojęcia, no bo jak widać do innej się nie kwalifikuje....

Gość ghfdhdfg
na szczęście istnieją takie jak ty-dzieki wam budżet naszego panstwa nie podupadnie:)Jak ty bedziesz w ciązy na L4 nie pojdziesz!3mam za słowo a tymczasem bierz się do roboty!

Gość nanananna
nie znam łodzi niezły z ciebie popierdol :/

Gość byłam na L4- nie żałuję ...
ja byłam na L4 od 8 tc - wczesniej pracowałam na recepcji w duzym hotelu - dla niektórych wydać sie moze ze to łatwa i przyjemna praca, ale dla kobiety z mega mdłościami to by horror. Wytrzymałam 2 tyg do momentu kiedy zwymiotowałam "prawie" na gościa ... dlatego pracodawca wysłał mnie na L4 aż do momentu kiedy przestane wymiotować - niestety moje dolegliwosci skończyły się po 6 miesiacu !!! Mogłam wrocic do pracy ale ze mam pracę stojacą - więc wysłano mnie z powrotem na L4 - co wy na to ?????

Gość amoim zdaniem
wszyscy powinni byc na L4 niech sie ten system i nfz i rzad rozpadnie jak rzadzi PO wszystkie chwyty sa dozwolone ide do lekarza po zwolnnienie a co

Gość wredniak masz super
stopke. Fajne to powiedzenie przekzuje dobra energie. :) poprawilas mi chumor. Dzieki :)