Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorienek

Czy dorosły,przystojny facet sporo po 30

Polecane posty

może być nieśmiały? Może nie wiedzieć jak zagadać kobietę, która mu się podoba?

Gość Milaszka
musisz zrobic pierwszy krok.

ta, niby teoretycznie wiem i pomimo, że generalnie swoją nieśmiałość zwalczyłam dawno temu, to przy nim mam jakąś blokadę...

Gość oszolomom religijnym
wszystko jedno czy moze czy nie nikogo nie interesuja problemy jakiegos starego zgreda wiec po co sie nad tym zastanawiac.

Gość Milaszka
Dorienku a gdzie poznalas tego chlopaka?

Gość jak chce to zagada
nie robta z doroslego faceta dziecko , moze jeszcze liczy ze laska bedzie go podrywac

Gość zielony sweter
15:54 [zgłoś do usunięcia] jak chce to zagada nie robta z doroslego faceta dziecko , moze jeszcze liczy ze laska bedzie go podrywac -- popieram:) widczonie nie chce:) Jak nie chce ma powody - Inna kobieta:)

Gość pewnie mu sie nie podobasz
dlatego nie robi zadnego kroku , czy to takie skomplikowane? :O

czasem coś zagada:"co słychać?", czasem się uśmiechnie, czasem zaczerwieni, podejdzie niby przypadkiem bardzo blisko, że narusza tzw. strefę intymną, ale żadnych konkretów.... Przy innych potrafi się wyluzować, przy mnie nie.

Gość rara rara dada
A ty jesteś w podobnym wieku co on? Może z tymi sygnałami, to ci się wydaje?

Gość rara rara dada
Bo czerwienienie się, uśmiechy i pytanie "co słychać" jest takie nijakie trochę...równie dobrze może być z grzeczności, albo ten Pan ma takie usposobienie... No chyba, że zaobserwowalaś jakies inne sygnały jeszcze lub jakaś biurowa koleżanka, tez zaobserwowała jego zachowanie w stosunku do ciebie i ci o tym powiedziała...

też uważam, że jest to trochę nijakie zachowanie, ale też generalnie nie jest to zachowanie stricte koleżeńskie. Generalnie zastanawiam się nad sytuacją; jeśli chodzi o czekanie to obserwuję to od kilku miesięcy i właśnie nie wiem, co o tym myśleć. Niektórzy mówią, że on jest nieśmiały, ale jakoś trudno mi w to uwierzyć. Stąd temat i pytanie do innych.

Gość baby tylko umia
sie zastanawiac i we wszystkim szukac haczyku. to jest do prawdy zalosne podejscie. Koles jest poprostu mily takie ma usposobienie

Gość rara rara dada
a on? co to znaczy "sporo po 30?...więcej niż 35? czy jedynie 32? a może 39... Czy macie częsty kontakt? Jak on się zachowuje w stosunku do innych koleżanek w pracy? Czy wiesz coś o jego życiu prywatnym (czy ma żonę, dzieci, wiesz...taka przeszłość), Jeżeli nie ma, to czemu jest sam?

nie interesują mnie żonaci, ale pewnie faktycznie jest tylko miły. Przy tym należy pozostać.... jego wiek 35

Gość rara rara dada
a poczekaj> Co to znaczy, że łamie strefę intymną? obejmuje cie? czy jak?

Gość rara rara dada
I od ilu miesięcy "wyczuwasz" takie zachowanie? Bo może faktycznie coś jest na rzeczy? miałaś okazję z nim tak więcej porozmawiać? Czy do tej pory nie było ku temu okazji? (w grupie kolegów z pracy to nie to samo, jak w cztery oczy)

Jest niesmialy i tyle. A przy Tobie nie moze sie wyluzowac bo widocznie troche sie w Tobie zabujal.

Gość widziałysci Regresa
coś musi być miedzy wami..ktos musi zrobić 1 krok moze niech ci coś pożyczy ;)

Gość rara rara dada
A może jego imię jest na M?

Imię jest na M :) Nie za bardzo mieliśmy okazję porozmawiać, chociaż raz czy dwa zdarzyło się, że byliśmy sami, bez towarzystwa, ale facet na moje próby zagadania odpowiadał monsylabami, a przy następnej okazji po prostu wyszedł z pokoju. Czasam mnie przlotnie dotknie lub obejmie, po kilku piwach nawet kiedyś rzucił, że mu się podobam. Znasz taki przypadek na M? ;)

Gość Milaszka
rara rara dara tez go zna. Jestescie zakochani w M.?