Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucony do kosza jak smiec

Dała mi kosza kobieta slepa kobieta

Polecane posty

A więc na wstępie, to cóż z tego że jesteś wysoki? Jak tam ktoś wcześniej napisał wzrost nie swiadczy, o tym, że jesteś ładny. Sam przyznałeś że ma ładne rysy twarzy więc jest pewnie przystojniejszy. Mam mniej wiecej taki wzrost jak on 171cm i jakoś czasem(pomimo mej oczywistej brzydoty) podobam się niektórym dziewczynom bardziej niż niektórzy wyżsi. Kolejna sprawa jeśli ona ma 157cm, no to dla niej on już jest wysoki, bo znając z autopsji sięga mu po nos. Bo wysoki, średni, niski to pojęcie względne. Ogólnie można być niskim, średnim, ale w porównaniu do kogoś można być wysokim. Kolejna sprawa w tym roku, na zalecenie lekarza po urazie szyji, poszedłem do solarium kilka razy i w sumie nie ma w tym nic chuj wie czego. I bzdura że tylko blachary i lansery chodzą, człowiek nawet lepiej czuje się w okresie zimowym. W krajach skandynawskich, gdzie przez więszą częśc roku jest zimno i ciemno, sauna i solarium to normalna sprawa i nikt z tego nie robi specjalnego halo! A kolejna sprawą, że koles taki jak Ty uważa się za jakiegos księcia. Dla mnie fizol to ktoś kto kopie łopatą. Operator koparkoładowarki, dźwigu, maszynista pociągu, zawodowy kierowca itp. to zawody które wymagaja specjalistycznych badań, sporej wiedzy i nie każdy leszcz się do tego nadaje. Poza tym, jakbyśmy tak wszyscy byli po studiach, to kto by budował itd. Przez zaniżenie poziomu w szkołach sie teraz zaroiło od tych pseudostudentów i studentek:o I zaczyna być w Polsce brak poszanowania do pracy. Ja mam prace półfizyczną, półumysłową, ale nie napisze jaką. Jeśli była fotomodelką, to pewnie masz racje, ze była bardzo atrakcyjna. A w dodatku nie poleciała na kase i Twój zjebany charakter. Idealna dziewczyna!! A chłopakowi winszować!

a chuja wiesz! gorszej bzdury kurw nigdy nie slyszalem

Gość violet_____________
Po pierwsze, widać od razu, że myslisz tylko fiutem, bo stawiasz wygląd tak wysoko, szanujące się kobiety nie lubią takich osobnikow. Po drugie pewnie on miał w sobie coś, czego Ty nie masz (mózg). Po trzecie nie dla wszystkich wygląd to jedyna podstawa w doborze partnera, pojmij to 'czlowieku' 🖐️

Gość Panna Emilia
Riczardek jak zawsze ma racje:) ❤️❤️❤️

Gość pyskacz jadowity
to skoro wszyscy tutaj ch*j wiedzą to co jeszcze tutaj robisz? chyba nie oczekiwałeś potwierdzenia swojej infantylnej teorii? jedyne czego możesz żałować ,to fakt że to musiała być na prawdę wartościowa kobietka skoro walnęła takim bogatym dupkiem jak ty:classic_cool:

wszyscy nie ma cie pojencia a ten alpert to w ogóle podrywa laski na solarium i ma kobiece hobby akwarium pewnie jest pedalcem i jest lanser. Może to ty chuju??

Gość TakaJestPrawda
Czego nie masz? Skromności. Dlaczego Ci dała kosza? Bo jesteś ogromnie zarozumiały i nie widzisz niczego i nikogo poza czubkiem własnego nosa. I nie rozumiesz, że atrakcyjnośc to nie wygląd, a piękno wewnętrzne (sprawdź w słowniku, co to takiego, bo na pewno nie wiesz, a mi się nie chce robić wykładu na temat tak oczywisty).

Gość TakaJestPrawda
I co z tego, że jeździ koparko-ładowarką czy innym złomem? Ważne jest to, co ma w głowie i w sercu oraz to, jak traktuje tę dziewczynę i co do Niej czuje. I to, że ma ciemną karnację wcale nie oznacza automatycznie, że chodzi na solarkę. Mam i brata, i kolegę, którego znam od lat, którzy mają tak ciemne karnacje po jednym z rodziców, a na solarium nigdy nie byli.

Gość TakaJestPrawda
A propos: sama uciekam, ile wlezie, od takich pustych typków jak Ty.