Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucony do kosza jak smiec

Dała mi kosza kobieta slepa kobieta

Polecane posty

No bo inaczej nie moge tego określić. Bardzo piękna, chciałem z nią kręcić. Naprawde piekna. Wcześniej była fotomodelka, bo na modelke była za niska(157cm), ale figure miała , o matko!! I czarne jak węgiel włosy. Ma 24lata. Teraz studiuje na AWF i pracuje bo zrobiła sobie uprawnienia instruktorki fitness. Ja młody, bardzo przystojny, bardzo wysoki(195cm) mam po ojcu własna firme mimo że mam dobiero 26 lat. I wyobrazcie sobie poważnie to mówie dała mi kosza by być z jakimś chłoptasiem, może fakt że rysy twarzy ma ładne, no ale po pierwsze, jest 25cm na oko odemnie niższy ma jakies 170cm, po drugie to lanser, bo ostatnio go widzialem to był brązowy(solarka sie kłania, to jakaś ciota) no i jest fizolem jeżdzi koparkoładowarką, fakt że coś tam studiuje, ale jest fizolem i jeżdzi jakimś złomem nie wiem chyba dwudziestoletnim. No przecież tyle sie mówi nawet tu na Kafe, że przystojny chłopak, to tylko wysoki facet, więc jakim cudem on? Mogłaby miec u mnie wszystko i nie pracować nigdy, przecież mówi się że kobieta che stabilności finansowej? Ja tego nie rozumiem, może wy napiszecie bo nie rozumiem, jest niższy, a skoro niższy to mniej przystojny, biedniejszy i wogóle to jakiś chłop, a ja mam znane i szanowane nazwisko. Dlaczego ona nie ma oczu, dlaczego źle wybrała, co ma on czego ja nie mam? Nie ma takiej rzeczy!! Napiszcoie bo nierozumiem tej kobiety, przecież każda wolałaby z nas dwóch Mnie!!

Gość dfgdgdg
Widocznie uznała, że bez tatusia jesteś nikim.

Jakiego tatusia? Ona nie ma rodziców jest z domu dziecka. Co zrobić by przejrzała na oczy i by wybrała mnie, bo ze mną tylko może miec godna przyszłość.

Gość pyskacz jadowity
najwidoczniej przeceniasz swoje możliwośći! wolałabym nie jednego fizola niż taką ci*ę,która zawdzięcza wszystko tatusiowi:O samo to jak się wyrażasz o innych swiadczy o tym jaki jesteś:Ożałosny

To jest moja firma nie taty Sami piszecie tu że ładne dziewczyny leca na wysokich przystojnych bogatych.

Gość dfgdgdg
czyli widocznie uznała, że jesteś mało inteligentny co zresztą widać w wypowiedzi powyżej

Gość szczerze to moze byc
buuuuuhahah.Usmialam sie z Ciebie.Z tego niezrozumienia.Bo kobiete to nawet Salomon by nie zrozumial.Widocznie ma to cos co Ty nie masz.I dla kazdego to cos , znaczy co innego.Poszukaj moze w ciut brzydszych to moze dostrzega zalety twoje.Takie sa ciut zakompleksione, to podbuduja sie , ze takie ciacho zwrocilo na nie uwage.

Gość pyskacz jadowity
widocznie ta oprócz tego,że ładna ,to miała jeszcze rozum to musiała byc na prawdę fajna babka:P:classic_cool:

Myslcie o mojej firmie co chcecie ale z wygladu samego jestem lepszy wyższy a ona poleciała na tego solarka. Przeciez potepiacie facetów chodzących na solarium...

Gość jeszcze bardziej potępiamy
facetów którzy wszystko zawdzięczają bogatym rodzicom

Gość pyskacz jadowity
firma po tatusiu i już masz byc Bóg wie kim? myślisz,że jak ktoś jest,jak to nazwałeś fizolem,to jest dla nas mniej interesujący?:O widać po tym co piszesz,że jesteś narcyzem:O więc nasz piękny ustawiony paniczu nasze zdanie już znasz!:classic_cool:

Gość Panna Emilia
Z wygladyu?:D Po pierwsze chłopak wyzszy od niej o 13cm jest bardziej proporcjonalny do ciebie musiałaby na taborecie stawać. A po drugie to czasem niżsi chłopcy to prawdziwe ciacha a ci wysocy maja dziwne twarzy. przystojny nie równa sie wysoki!!!! Takie jest moje zdanie!!!

Gość zielony sweter
różne są kobiety. I różnie lecą:) Są takie co chcą stabilnosci emocjonalenj u faceta:) A taką nie zapewni jej facet niski solarka czy tam bogaty ładny ale kochający:) stabilny:)

Gość Panna Emilia
I może ci się wydawać że jesteś ładniejszy/przystojniejszy moze wcale tak nie jest to ze masz dwa metry wcale nie oznacza że musisz być przystojny! Nie wiem jak innym ale mi sie tak wydaje!

Gość to z
to znowu jakies provo czy jak :D widocznie jestes dla niej za wysoki i tyle

Gość gwoli wyjasnienia...
"No przecież tyle sie mówi nawet tu na Kafe, że przystojny chłopak, to tylko wysoki facet, więc jakim cudem on?" Na to nie ma niestety regul. Jedna babka lubi ogorkowa, a inna woli pomidorowa. Ja lubie nie za wysokich facetow...juz od zawsze. U mnie nie mialbys optycznie szans. Prawie 2 metry, za nic... Po drugie, to chyba faktycznie nie grzeszysz inteligencja, o czym swiadczy twoj drugi wpis. Widac dziewczyna preferuje inne gabaryty. Cale zycie zadzierac glowe, zeby spojrzec na swojego faceta. Ma racje, oszczedza swoj kark.

Gość Panna Emilia
Sama widze dwóch kolesi jeden jest niższy ale piekny, a drugi wysoki i wyglada jak pół dupy zza krzaka:D A kwestie twojego wywyższania sie i uważania za jakiegos szklachcica to juz kolejna sprawa. A na solarium jeszcze nigdy brzydala nie widziałam wiem bo pracuje w solarium.

Gość pyskacz jadowity
ja też wole niższych facetów Panno Emilio:P tyczki nie zawsze ładnie się prezentują:P

Gość zielony sweter
na solarium chodzą..sami lalusie. Albo zakompleksieni. Spora częśc facetów to zwykłe kłamczuchy, lecą na 2 fronty. Wysoscy, niscy..po jednym pieniądzu.

Gość ja powiem tak........
a nie przyszło Ci na myśl że dziewczyna gustuje w takim a nie innym typie faceta i nic się na siłę nie zrobi to że jesteś wysoki i bogaty nie ma tutaj nic do rzeczy ....a wolałbyś żeby jakaś dziewczyna była z Tobą dla Twojej kasy i wyglądu czy z miłości ?

Och nie! Czyli jednak kobiety nie lecą tylko na kasę, ani nawet na wygląd??! Czyżby kafeteria się myliła? I jak tu dalej żyć??

Gość pyskacz jadowity
mi się wydaje,że tu nie chodzi o wzrost tylko o to jaki on jest mądraliński:classic_cool: w dodatku tak zapatrzony w siebie,że nie potrafi zrozumieć,że być może inni są atrakcyjniejsi

Gość Panna Emilia
A sam przyznałeś ze ma ładne rysy twarzy! Więc moim zdaniem 1 Wybrała przystojnieszego! Nie ciebie 2. Nie leci na kase! 3Nie lubi szlachty i burzuazji 4Jej nie przeszkadza że on opala sie w solarium! Jesli jest w dodatku piękna, to chciałabym by mój synek jak dorośnie taką miał. Ideał, a ty???? Spójrz najpierw na siebie może lustro cie kłamie ze taki piekny jesteś!!!

Gość pyskacz jadowity
i powiem ci jedno gdybyś do mnie wyskoczył z takim tekstem,to bym cie wyśmiała i tą twoja firme również żenua

Gość żniwierz
wysoki do nieba a jebniety jak trzeba

Gość zielony sweter
autor ma na pewno okropny charakter..mądralinski i narcyzowaty

Gość pyskacz jadowity
"wysoki do nieba a j**niety jak trzeba" :D idealne podsumowanie:)

Gość Panna Emilia
''na solarium chodzą..sami lalusie. Albo zakompleksieni'' No więc poleciała na lalusia. Jeśli on jest inteligentniejszy to jakim cudem. Przecież lalusie opaleni nie sa inteligentni to lanserzy.

Gość Panna Emilia
Jestes naprawde dziwny!!!! I watpie czy taki atrakcyjny!!!!!!!!!

Gość Panna Emilia
Tam wyżej podszyw!