Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KURTNEY

DIETA NIELCZENIA ZACZYNAM JEST NAJLEPSZA KTO ZE MNA???

Polecane posty

Gość KURTNEY

:)

Gość KURTNEY
hej od dzis zaczynam z dieta kto ze mna moja waga 73 po niej wczesniej schudlam z 82 do 67 ale sie zapuscilam szkoda mi tego hhe ktos sie przylaczy ???

Gość KURTNEY
hej zaczynam dzis z dieta nielaczenia jest najlepsza :)) schudlam na niej duzo teraz zaczynam od nowa :)Kto ze mna?

Gość kurtnbey

Gość kurtney
fajnie zapraszam :)) moz erazme sie uda

Ja też próbuję nie łączyć, ale dziś np. nie bardzo mi wyszło. Mielismy w firmie gości i darmowe żarcie - wpałaszowałam makaron z serem gorgonzola, boczkiem i jakims sosem kremowym - i połączenie kompletnie do kitu i kalorii masa. Może jutro będzie lepiej .....

Gość kurtney
bedzie napewno :) zima chce sie jesc ja mam cos z tarczyca lipa musz eudac sie do lekarza eh juz jestem glonda najgorsze sa wieczor Y

Właśnie sobie usmazylam na ghee kawałki indyka z cebulą i czerwoną papryką + zioła. Zabiorę to jutro do pracy w ramach obiadu. Z jakiej wagi startujesz?

Gość kurtney
waze 72 kg przy 169 mam nadzieje ze zejdzie powoli znow chociaz mam probelmy z ta tarczyca moze juz nie byc latwo ale si estarcbede zebyz nowu bylo ok 68 kg do lata juz nieldugo a nie chce plakac ze nie mam wczym chodzic i ze wsytaje mi brzuch nie chce byc super chuda mysle ze 65 kgh mi wystaczy

Gość katarzyna-piekna
ta dieta jest super schudlam na niej 40 kg , jem tak do dzis staram sie nie laczyc wegla z bialkiem , czuje sie bardzo dobrze a wierzcie mi ze bardzo duzo przeszlam diet i po kazdej byl zawsze efekt jojo teraz od roku mam stala wage i nie tyje- polecam ja kazdemu , zreszta jak zjem cos nie tak to od razu mam bole zoladkowe i czuje sie fatalnie, mi ona bardzo pasuje i nie zamierzam z niej zrezygnowac , powodzenia dziewczyny !!!!!!

Gość kurtney
ojej az tyle gartuluje dzieki za wsparcie a moze ta dieta mi 2 raz nie pomoz e;(

Gość kurtney
ojej gartuluje ja sie boje ze mi 2 raz ta dieta nie pomoze

40kg? Wow! Szacun! :-) Ja sie odchudzam (znowu) od 1 stycznia. Zrezygnowałam ze słodyczy/białego cukru, białego chleba nie jem już od dawna, bo piekę sama razowce i smieci, gotowców i fast foodów też w sumie nie jadam (czasem zdarzy mi się skusić w pracy na kawałek pizzy lub makaron z sosem, gdy inni też zamawiają). Próbowałam też "nie łączyc", ale różnie mi to wychodziło. W sumie od 1 stycznia i tak schudłam juz ok. 5 kg - dziś rano ważyłam 63,3 kg, ale na początku stycznia było 68 :-) Przy czym te 5 kg, to zgubiłam właśnie na poczatku, a teraz już prawie miesiać waga stoi prawie w miejscu (waha się pomiędzy 62,5 - 63,5 kg). Ale pogubiłam też kilka cm: pas - było 79 - jest 76,5 biodra - było 104 - jest 100 tyłek (ponizej bioder, moje najszersze miejsce) - było 108 cm, jest 105. Postanowiłam teraz bardziej się starać z tym niełączeniem :-) Chciałabym zlecieć do 53 - 55 kg. Dziś zjadłam 3 małe skibeczki chleba orkiszowego z masłem - ale skibka mojego chleba ma wymar ok. 10 x 5 cm - bo lubię piec takie płaskie chlebki. A przed chwilą wypiłam kawę z mlekiem i łyzeczka miodu Zaraz zjem jakis owoc. A o 13 zamówimy do pracy coś z GreenWaya, więc będzie zdrowo :-)

wow ale ladnie chudniecie.... ja schudlam 5,5 kg w 4 m-ce ! :((( tylko ja sobie nie odmawialam pizzy przy piwku czekolady przed @... teraz mam zamiar wziac sie za siebie przed wiosna :) przede mna jeszcze 7 kg ;/ dobrze by bylo moze i 10 kg :P

Gość kurtney
ojej dasz rade!! ja narazie zaczynam :) chce fajnie wygladac bylam na dworku trcohe odsniezalam sniegu ogolnie mam ferie i duze mysle o jedzeni awa ja ty bym nie chciala wazyc 53 czy tam ilesc hehe chociaz ale nie mysle z emi 65 wystarczy narazie a potem zobacze hehe

Gość kurtney
agawa sorry zle wpislam nic gratuluej ci utraty wagi hehe moz eja tez bede wazyc z 63 :))ale to dluuga droga przede mna wazne zeby chudnac... i nawet powoli ok i nie glodowac

mam prosbe dziewczyny, piszcie wasze menu na dzien, bylabym wdzieczna :) u mnie dzis: 1 śn: 2 chlebki z papryka 2 śn: 2 chlebki z papryka o: sphagetii na zielono ( sos szpinakowo brokulowy) k: serek bialy z rzodkiewka i szczypiorkiem

Gość kurtney
spoko ojej ja dzis juogurt z sliwaka pitny wy[pilam rano kiwi i 2 mandarynki a terqz moja mama robi kliseczki z serka homogenizowanego ale to zmaka :( rzucane na wode i sos ze smietany 12 i soku z hetbapolu malinowego nie wiem czy to bialka czy wegle ??

Ja mam tylko 162 cm wzrostu. 4 lata temu udało mi sie schudnąć do 53 kg - byłam wtedy szczupła, ale nei za chuda (tak mi się wydaje) - czułam sie wspaniale. Jak teraz uda mi się dobrnac do 55 kg, to też będę szczesliwa. Ja mam bardzo szerokie biodra i uda jak na mój wzrost, więc i tak Twiggy nigdy ze mnie nie będzie :-) Z niełączenia znowu dzisiaj nici, ale mam @ to sobie trochę wybaczam :-)

Gość kurtney
wiem juz za pozno ale bylo pycha a potem zjafdlam krupknik byly ziemniaki , kasza i marchewka wiec wegle bez smietany itpp a teraz zjadlam kawałeczek pizzy tam malod dodatkow bo kupowana :(( ale i tak czuje glood lipa.. jednym slowem a wazysz sie w ubraniach ?? ja w ubranaich waze z z73, 5 a bez 72 czyli chyba w ubraniach sie nie liczy wagi

Ważyc sie nalezy zawsze rano, zaraz po wstaniu i wysiusianiu, nago :-) Ale u mnie i tak waga zalezy też od tego jak jadłam wieczorem poprzedniego dnia. bo jesli jadłam późno (nawet jesli posiłek nie był duzy), to rano było więcej na wadze, a jeśli wieczorem nic juz nie jem (nawet jesli w ciagu dnia jadłam wcale nie mało), to rano waże mniej. Tak wiec jedzenie niestrawione, zalegające w żołądku też waży :-) U mnie też dziś porażka. I ciągle zwalam na to, ze mam jeszcze okres :-) no nic - no to znowu "od jutra" :-)

Gość autumn_wind
Heeej:) Ja dzisiaj zaczęłam niełączenie:) Dlatego się do Was dziewuszki odzywam, bo razem raźniej:D Nigdy nie byłam na tej diecie i w sumie jak czytam ile wysokokalorycznych potraw ludzie jedzą i mimo to chudną, nie do końca wierzę...ale chce przetestować to na sobie;) Plan jest taki, żeby jednocześnie trochę przystopować z kaloriami, ale oczywiście bez przesady i pozwolić sobie na różne pyszności w ramach nielączenia:)

Gość kurtney
agawa ja tez jak duzo zjem an wieczor aze wiecej a potem sie ograniczma i jest ok wiec tego sie trzymam bede sie wazyc chyba raz an tydzien a nie codzien bo mnie to zalamuje heheh zapraszam now akolezanke do wspolnej diety hehe , a jak masz okres to wiecej wazysz racja ja tamn mialam wczoraj mi sie skonczyl :)

autumn-wind - przy niełączeniu liczenie kalorii nie jest takie ważne (chociaż oczywiscie mozna policzyc z ciekawości), bo automatycznie jak na obiad zjesz np. mięso z warzywami a nie mięso+ makaron+ tłusty sos - to automatycznie jesz mniej kalorii. Jak np. owsianke robisz na wodzie, a nie na mleku (bo ziarna nie łączy się z białkami), to też automatycznie wypadnie Ci mniej kalorii - i tak dalej - wiec chcac nie chcąc jesz mniej kalorycznie nawet jeśli tego nie liczysz :-)

Gość kurtney
hmm moze scudne na tej diecie mialam dzis ciut bledow ale z kawy nie zrezygnuje z cukrem itp :) sreszat nie ma ona duzo kalori tylko ten kawalek pizzy ale co tam od jutra bed erozsadniejsza :)) do bOju dziewczyny

Gość autumn_wind
Dzięki, Agawa :) Masz rację z tymi kaloriami... po prostu będę ograniczać jakieś smażonki. Kurcze, zjadłam ostatni posiłek (węglowodanowy- czytałam, że najlepiej na kolację) o 19 i....ssie mnie już strasznie z głodu:/ popijam wodę, ale niestety nie załatwia to sprawy. Chyba po prostu muszę nauczyć organizm, że nie będzie nic dostawał po 19 i niech nie prosi:D bo ja mam zamiar być twarda! I będę:) a Wy będziecie świadkami, bo mam zamiar zdawać tu relacje z moich postępów ;)

Ja znam akurat wersje, że na kolację to najlepiej białka :-) Węglowodany w pierwszej częsci dnia.

Gość kurtney
hej ja juz po sniadaniu platki owsiane na wodzie plus pol banana chyba dobrze bo banan to owoc za,iczny do wegli na obiad jakas rybka z surowka :) a potem nie wiem co hehe ojej jka ja nie lubie byc na Diecie !! ale wole sie teraz pomeczyc Ci plakacw maju :)