Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Czy podoba wam sie ta suknia?

Polecane posty

mogłaby nie mieć tych różyczek na górze, takl bardzo ładna i kobieca. Sama mam nawet podobną z firmy sposabella.

Gość baba z mopem
właśnie mnie oczarowaly te róże na górze ( fajnie sie rymuje ) suknia przecudna :) mierzyłaś ją ? niewiadomo jak bedzie się brzuszek układał , bo może nie widzę dokładnie ale mało usztywniona i moga prześwitywać ewentualne fałdki , no chyba że jesteś szczuplutka , może masz fotkę w niej ?

Gość maxinia
tandetnie te roze wygladaja. dol sukni ladny,ale roze zeby jakos inazej wygaldaly...

Gość mi tez sie te róże nie
nie podobają ale wszystko zalezy od tego jak Ty w tej sukni wyglądzasz i jak sie w niej czujesz.

Gość mi sie podoba
moze dlatego ze mam maly biust i te roze optycznie go zwieksza:) zalezy jaka Ty masz figurke

Gość podoba mi się ta suknia
ale ja bym takiej nie założyła

Widzialam kiedys na Naszej-klasie dziewczyne w przepieknej sukni, zakochalam sie w niej(sukni oczywiscie) ale nie wiem jak ja znalezc.... A ta co pokazuje, ja mam 176 wzrostu, waze 56 kg i mam malutkie piersi, a te zdobienia na gorze optycznie powiekszaja biust, mozna je oczywoiscie przerobic(myslalam o tym) . ] poszukam zdjecia tej dziewczyny ktora miala cudna suknie i moze ktoras z was mi pomoze ja znalezc

Gość też nie ee
a wg mnie nawet jak ktos ma mały biust to te róże nie są dobrym rozwiązaniem, bo są nad nim to tak jakby go łaśnie spłaszczają, rozszerzają a nie powiększają i w ogóle odwracaja od niego uwagę. Obisła góra lepiej potrafi uwydatnić nawet małe piersi niż jakieś róże na górze.

nie wiem czy planujesz nowa czy uzywana, ja po 10 kwietnia bede mogla swoja odsprzedac. Jeśli bylabys zainteresowana lub miala pytania to chetnie odpowiem.

Gość hulahulakula
ciekawa. ale do mnie rowniez te roze nie przemawiaja. wolalabym inne wykonczenie

Mam termin dopiro za dwa lata, na razie sie rozglada, ale dzieki za propozycje, zapisze twojego mejla, chociaz osobiscie wolalabym nowa i jej nie sprzedawac tylko zachowac na pamiatke:)

mi osobiście się nie podoba w ogóle, ani dół, ani góra...a widziałaś ją na żywo, mierzyłaś?????/ chodzi mi o to czyw iesz jaki to jest materiał??? ale jeśli tobie się podoba to ok, ważne żebyś Ty się w niej dobrze czuła i nawet niech 110 na 120 osób powie, że jest brzydka to nie jest ważne...ma być piękna dla Ciebie

Gość do littlesensitive
każdy ma inny gust , twoja suknia jest śliczna ale wiele dziewczyn powie że jak koszula nocna , suknia autorki jest piękna tylko nie wiedomo jak na niej będzie leżała , natomiast > maanda < wkeiła suknię jakich tysiące

Gość alkaja
Anioł ciemności....straszy kicz te sukienki. Wygląda jak jakaś gęś roztapirzona. Tragedia

tylko widzisz taką suknię a la koszula nocna to mozna zalozyc na kazda okazje, a po drugie nie kazdej dziewczynie pasuje. Mi tez sie podobaly bardzo proste i skromne, ale wygladalam jak dziecko komunijne. Poza tym nie prosilam o ocene!! A moj link jest przykladowy, chodzilo o model. A jesli slub za dwa lata 6to jeszcze wiele sie zmieni w modzie, wiec rozgladanie sie teraz to przede wszystkim frajda:-)

poza tym najważniejsze jest żebyś Ty się w niej dobrze czuła.... a czasem jest tak, że jakaś suknia podoba Ci się na zdjęciach, a jka się ją założy to wygląda się fatalnie

Gość no i widzicie
co by było jak byśmy mialy jednakowy gust ? masakra !!! wszystie kobitki w jednakowych sukniach , jak do pierszej komuni w albach , wrrrrrrrr , to bardzo dobrze ze mamy inne wizje naszych sukien :) pozdrawiam serdecznie wszystkie panny

Gość taka sobie mądrala
Rozumiem autorkę. Ze wszystkich, jakie widziałam najbardziej podoba mi się suknia L'empire du mariage model trefle. Ale za stara już jestem na takie fiu bździu :-D