Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstalam godzinke temu

faceci zwracaja uwage na takie szczegoly?

Polecane posty

Facetom przeszkadza troche wiekszy nos? no wiadomo, ze nie mam takiego jak Steczkowska tylko troche wiekszy. kolezanki mi mowia, ze przesadzam i ze nadrabiam wlosami, oczami, i figura no ale ja wiem swoje;) no i faceci zwracaja uwage na takie szczegoly?:P bo mi osobiscie podobaja sie wieksze nosy ale u facetow;)

mialobyc ze nie mam takiego krzywego jak steczkowska, tylko jest prosty ale troche wiekszy niz przecietne nosy :)

Gość ike nudzisz sie
?

... faceci wogole nie patrza na takie szczegoly, denerwuja ich panienki ktore ciagle narzekaja,ze przytyly,ze to czy tamto by w sobie zmienily. Nie masz sie o co martiwc,bo to twoj nos ich wogole nie interesuje. Charakterek sie liczy:L)

Gość eksy
chcesz mi wmówić że facet nie zauwazy jak kobieta przytyje ze 3kg?

ja przytylam ostatnio,ale mojemu chlopakowi i tak sie podobam,a wiec jezeli Cie kocha to nie bedzie mu to przeszkadzalo:)

Gość bor o mir
jeden tego nawet nie zauwazy, a drugi za to skresli dziewczyne:p kazdy patrzy na jakies szczegóły ale kazdy zwraca uwage na co innego;)

Gość adasa
Facetowi wystarczy jak ma normalną twarz i nie jest gruba. Kobiety bardziej wybrzydzają.

Gość damian - to nie ja
adasa, mów za siebie.

Gość damian - to nie ja
po za tym bardziej mnie zastanawia czy dziewczyny bardziej zwracają uwagę na twarz faceta czy na sylwetke?

Gość huhu ha
kazda na cos innego patrzy:p niestety ale mysle ze wiekszosc na twarz

Gość damian tak to on i chyba ja
juz sobie wyobrazam jak ładny z twarzy facet idzie z dziewczyną do łóżka, ściąga koszule a tu surprise. a dziewczyna w szoku krzyczy: co to @&#! jest?! jakiś nieudany experyment naukowy czy co?!

Gość huhu ha
mam raczej na mysli ze kobiety wybiora raczej kombinacje przecietne ciało + ładna twarz niż odwrotnie:p skrajne wypadki to inna katogoria:o z reszta co to za starszny surprise miałby byc? i w ubraniu widac czy ktos ma nadwage, albo ze jest strasznym herlakiem

Gość żniwiarz
nos to nie szczegół. jak masz jak skocznia narciarska to sie nie dziwie ze nikt cie nie chce

Zgadzam się, nos to nie szczegół. Ale są faceci, którzy bardziej niż na poszczególne elementy zwracają uwagę na całokształt - i ciała, i charakteru. Mój nos przeraża nawet mnie, a facetom się podobam - nie wszystkim, ale po co mi wszyscy? ;)

Gość ia22tk21
Mam kolezanke,ktora ma duzy nos i to z garbem no i faceci jest dokuczali i nazywali "skocznia malysza" itp.Ale teraz jest z facetem,ktory ja kocha i ten nosek rowniez :) Zeby byla brzydka to byloby gorzej... Takze glowa do gory.A uwierz mi,ze kazda z nas ma jakiej kompleksy.Ja mam zgrabny,malutki nosek ale za to brzuszek i odstajace boczki z ktorymi walcze...

"Zeby byla brzydka to byloby gorzej..." Ja jestem brzydka, a jak pisałam wyżej, podobać też się potrafię ;) I boczki też mam :)

Gość damian to nie jestem ja
nie wiem po co ci wszyscy, ale czasami się przydają. po za tym denerwuje mnie mój trądzik na gębie i czuje się zakompleksiony z tego powodu :/ dobrze ze troche przypakowalem bo byłem kiedyś strasznie chudy.

no wiecie to jeszcze nic,mnie dziwi co faceci widza w dziewczynach ktore nie dbaja o higiene... masakra;/

Gość ia22tk21
Ale jak sie podobasz to nie masz sie o co martwic :) A myslalam,ze ja mam tylko boczki ;) spicy--->>>Masz racje.Pamietam mialam juz takie przypadki,ze bylam na randkach z kolesiami i zajezdzalo potem...A jeden byl naprawde przystojny a taki niezadbany-masakra dokladnie...Dbam o siebie i wymagam tego od faceta jesli chce byc ze mna

ta,ja tez to mam, boczki i brzuszek hihi ale to nic takiego,nie zamierzam ise glodzic:)

Gość tibijczyk
boczki dają -5 do wyglądu, dlatego proponuje je obciąć lub zamienić na pas biodrowy, który zwiększa morale. chętnie wymienie się na boczki za 666 golda.

tibijczyk---> to co piszesz jest bez sensu, co 2 dziewczyna ma takie problemy. Problemy to za duzo powiedziane;p i nie daja -5 punktow,.chyba,ze u facetow lubiacych szkielety;D

Ja bym dała boczkom -5. Czymże jest 5 punktów wobec całego uroku dziewczyny (czy faceta)? ;) A poza tym, osoby wierzące w miłość nie powinny się przejmować wyglądem (w granicach rozsądku, oczywiście). Chyba nie chcecie, żeby ktoś was 'kochał' za brak boczków?

Gość po ciąży
i tak boczki i flak zostaną

Gość fajny temat...