Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukajacaPomocyOla

Wieczór Panieński

Polecane posty

Gość SzukajacaPomocyOla

Za 2 miesiące wychodzę za maż. W filmach amerykańskich wieczór panieński urządzają przyjaciółki. U mnie najprawdopodobniej będzie inaczej i to wszystko jest na mojej głowie ! Za bardzo nie wiem co zrobić. Niby w necie jest cała masa pomysłów ale ja nie mam czasu się zastanawiać. Myślałam nad jakąś firmą ale ceny nie nalezą do najniższych. Macie jakieś informacje o tych firmach na panieński ? Np www.wieczory24.pl albo www.crazypanienski.pl ? Albo o jakiejkolwiek innej firmie. Opłaca się od firm czy lepiej samemu jednak ?

Gość a nie prościej
po prostu zaprosic kilka koleżanek i iśc gdzieś na drinka ? No chyba że masz w planach zamawiac jakiś striptizerów :O

gdybyś potrzebowała fotografa na wieczór panieński - zapraszam

najlepiej samemu - zapros kilka kolezanek do domu, tam cos wypijcie, pogadajcie, a kilka godzin pozniej wyjdzcie do klubu sie zabawic - oczywiscie zarezerwujcie miejsce jesli chcesz 'dodatkow' to w domu mozesz zaprosic striptizera, albo sa tez rozne zabawy na wieczor panienski

proponuję wcale nie robić panieńskiego. po kiego czorta?...

Gość a ja wole czekolade
skoro sama musisz to zorganizowac (a szkoda) to zapros gdzies do klubu i tyle. chyba ze bedzie was malo to mozecie zrobic sobie np mini spa, zaprosic pania od manicuru czy masazu.