Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Beatka wie najlepiej....

Polecane posty

Gość misiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Niemalże codziennie słyszę od mojego męża: Beatka powiedziała, Beatka twierdzi, Beatka to w domu postępuje tak i tak.....Beatka i mój mąż pracują obok siebie i prowadzą szereg dyskusji...I takie wrażenie odnoszę, że Beatka to wzór do naśladowania. Beatka co miesiąc pożycza pieniądze on nas i wiecznie ma problemy z oddaniem. Kłamie wymyśla przeróżne historyjki, odwleka...Ale mój mąż zawsze twierdzi, że Beatka jest taka biedna, ma tyle problemów, jak tu jej nie pomagać. Mój mąż z Beatką obrabia mi dupę, przychodzi do domu i oznajmia, że Beatka miała ubaw z tego co ja tam kiedyś pow. Jak nie podoba mu się sposób w jaki chcę wychować dzieci, albo coś co robię w domu, to zawsze słyszę, że Beatka to...Rzygam już jak słyszę to imię...Co ja kuźwa Beatka jestem?

8 marca nie zapomnij Beatce złożyć życzeń z okazji imienin :P

kazdu facet ma jakąś tam przyjaciółeczkę Beatkę ,mi lepiej ze nie tylko ja znałam takiego idiotę jak Ty autorko

Gość damian - to nie ja
Beatka - to brzmi dumnie

Siedem dziewcząt z Albatrosa, Tyś jedyna, Dziś pozostał mi po Tobie smutek - żal, Miałaś wtedy siedemnaście lat dziewczyno, W Augustowie pierwszy raz ujrzałem Cię. A na imię miałaś właśnie Beata, Piękne imię muszę przyznać, miła ma. Zabierałem cię co dzień na fregatę, Byś miłością swą upajała mnie. ....... Te wspomnienia w mej pamięci pozostaną, I na zawsze schowam w sercu je, Jestem Beatko zakochany, Pragnę z Tobą jeszcze spotkać się. :D jesli wiesz co chce powiedzieć :)

znałam kiedyś faceta- bardzo poważnego sztywniaka , który właśnie zdrabniał imiona katarzynka, beatka, krzyś.............. także o niczym to nie świadczy

bardzo poważnego sztywniaka , który właśnie zdrabniał imiona katarzynka, beatka, krzyś.............. faktycznie, brzmi jak zupelnie normalny koles

oprócz tego "zboczenia" był bardzo normalny i pieniądze ( nie pieniążki) traktował bardzo poważnie

Gość poważnie hmmm
to ja powiedziałabym - dlaczego nie zamieszkasz z Beatką ?

to ja powiedziałabym - dlaczego nie zamieszkasz z Beatką ? lepiej nie... jest ryzyko , że zamieszka

Regres potraktuj temat poważnie!" a myślisz że traktuje go inaczej niż inne ?

Gość poważnie hmmm
lepiej nie... jest ryzyko , że zamieszka ... dla mnie byłaby to ulga ;)

12:55 [zgłoś do usunięcia] Regres Regres potraktuj temat poważnie!" a myślisz że traktuje go inaczej niż inne ? nie.Traktujesz tak samo

Grrr beatka to beatka tamto to sun do beatki i tyle.....

Gość aaaaaaj....
a)zdecydowanie zabron głupich tekstow b)ukaraj .wszystko co lepiej robi beatka ty przestań robic. c)zacznij znikac z domu d)wymysl sobie jakiegos grzesia (nawet wirtualnego)i przekazuj mezowi grzesiowe mądrosci e)rozwiedz sie! kolejnosc nie przypadkowa....... i powiedz mu ,ze jest w k u r w i a j c y😠!

Popieram nie gotuj nie prasuj nie sprzataj jego rzeczy butow/etc etc bierz od niego kase i nie oddawaj zachwycaj sie kolega z pracy i pierdziel ich oboje :D

Gość poważnie hmmm
Popieram nie gotuj nie prasuj nie sprzataj jego rzeczy butow... tak jest - niech Beatka to robi ;)

Autorko hm masz rozrywke widze;) byk kiedys taki stary film polski ,byla tam taka betka jako opiekunka do dziecka i jeden wychodzil a drugi wchodzil oknem oczywiscie;)

regres nie wiesz jak traktujesz tematy? zaczynam się o ciebie martwić:P😭

sami przypomne ze to nie ja pisałem strone wstecz o traktowaniu ( w ten czy inny sposób ) tegoż tematu :P

hehe mieszasz jak facet! chba sie mylę jak większość kobiet :):P oczywiście że na tej stronie chwilę wcześniej :D

wow i jeszcze z fantazją :P tak na stronie wcześniejszej mądrzej pisałeś :P

tak na stronie wcześniejszej mądrzej pisałeś " sami 😠 😡

za najprawdziwszą prawdę jesteś na mnie zły :( :P