Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna chłopakarrt

moj facet to jakis dupek chyba jednak

Polecane posty

jestesmmy na imprezie i mój facet stoj w kolejcie nagle wpycha sie jeden koles no to moj mu zwróćił uwage grzecznei ze jest kolejnka.Tamten facet"cos Ci nie pasi koles,tylko frajerzy stoja w kolejkach" I moj facet przerażony juz nic sie nie odezwal całą impreze miał do dupy bo tak sie tym przejął. Nie wiem ale teraz wydaje mi sie że taki przestraszony dupek z niego:O

mól mu cos odpowiedziec bo tak wyszedł na przestraszonego dupka..Zawsze bylam z innymi facetami takie cos mnie strasznie zniecheca

Gość jkjsdksdjd
jesli tamten wydal mu sie mocniejszy to pewnie bal sie ze zostanie pobity czy cos i wtedy byloby jeszcze gorzej

to zależy ale nigdy nie wiadomo na jakich idiotów zadymiaczy się natrafi. Kłócisz się z jednym pod klubem czeka na was np 3 i nie macie szans. Nie powinaś go spostrzegać jako tchórza.

e tam to tylko przepychanki słowne byly to byla zorganiozowaa impreza zamknieta ochrona wszystko.pełno ludzi

to był doklądnie sylwester na sali...w takiej przcinie dolnej.a dokłądnie w domu kultury

Chcesz powiedzieć, że na zamkniętą imprezę z ochroną przyszedł dupek, który wlazł bez kolejki i jeszcze pyskował? Gratuluję trafnych wyborów miejść na spędzanie wolnego czasu :P

nie wiem ale mnie to wkuwiło

no tak,kolega mojego faceta na szybko nagral ten sylwester bo wyjazd za granice nie wypalił wiec to było niesprawdzone ale uwazam ze nic by sie mu nie stalo i ogolnie tchórz i juz

nie bylo mnie przy tym ale igdy nie zrobilabbym tak ze zamknełabym ryj po takich hasle.Bo koles zobaczyl ze tamten to dupek bo sie wystraszył

Gość damian jak nie on i ja to kto
sami dobrze mówi, albo we 2 dalibyście mu rade.

Jak widać jeszcze Ci nikt nie przypierdolił, że taka mądrala jesteś :P Poza tym czemu się wypowiadasz na temat sytuacji, której nie widziałaś? Jestem jakoś dziwnie spokojny, że mi byś nie pyskowała...

"Hahahaa na przystanku w Wawie tez bylo pełno ludzi" - moze chodziło o to, że policja przyjechała zamknąć wszystkich z tej imprezy? ;)

widziałam tego gościa i nic specjalnego...a mój facet mial na sali dwóch kolegow jeszcze.To bardziej byl gra słów.. i tak uwazamz e dupek

Ja też kiedys kozaczyłem ale jak mi kumpla zabili to sie zacząłem zastanawiac czy warto. A mój kumpel zwrócił uwage jakiemuś kolesiowi, który bluzgał na pannę w pubie. Za chwile zrobiło sie ich kilku i go zatłukli bo "nie jego sprawa jak tamten rozmawia ze swoja panną"

ale ta calos ten jego zkopany humor przez to i to jego przerazenie mnie wkurzyło

Gość jeden na milion chyba
debilka z ciebie. zasługujesz na takiego co ci obiłby pysk :classic_cool:

nic na to ni eporadze ze imponuja mi meskie cechy w facecie a co za tym idzie odwaga..a takie zachowania ale baba mie zniechecaja i juz..

Gość Magda Ewa Maria
też jestem kobietą, ale w życiu nie pomyślałabym w taki sposób jak Ty... nie chciałabym narazic nigdy swojego chłopaka, jesli nie ma takiej potrzeby... takie błahe sytuacje nie pokazują bohaterstwa, a wręcz przeciwnie - głupotę... szkoda chłopaka, faktycznie - lepiej go zostaw

Gość gff
racja, facet mial pokazac, jaki to on meski, bo jego paniusia tego wymaga :o i jeszcze mogl skonczyc jak ten policjant, on tez tylko uwage zwrocil chlopakowi, ze koszem rzuca :o

Nie myl odwagi z brakiem instynktu samozachowawczego. Napieprzanie się z byle powodu jest dobre w piaskownicy. Twój chłopak się zdenerwował, bo skoczyła mu adrenalina i nie spożytkował dodatkowej dawki energi, dlatego miał skopany wieczór. Zareagował spokojnie, czyli potrafi się kontrolować i patrzy trochę dalej niż na koniec własnego nosa. Za to Tobie najwyraźniej brakuje wyobraźni, jeśli wkurzasz się na niego, że pomyślał o potencjalnych konsekwencjach. Ale jak skończysz 18 lat to może zmądrzejesz:)

Gość jeden na milion chyba
zostaw go i znajdź sobie jakiegoś tępaka, przez którego dostaniesz "wpierdziel" albo gorzej przez jakiś drani z którymi wdał się w pyskówkę.. Chyba masz z 15 lat skoro głupota i tępota ci imponują... Bo to głupia cipo NIE SĄ MĘSKIE CECHY