Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakraaaa

telefon, rozmowy

Polecane posty

Gość masakraaaa

Mam do was pytanie orientuje się ktoś czy np. mając tel na abonent mogę sobie zastrzec, dzwoniąc do operatora ze np. dany numer nie będzie mógł do mnie dzwonić ani pisać????

Gość soplicówna
nie wiem, ale abonament to zło

Gość masakraaaa
no wiem wlasnie:(( mam na 3 lata:(( zerwałam znajomosc z kolega a teraz wydzwania do mnie pisze rozne esy, ze np. zdradzilam swojego narzyczonego co w cale nie jest prawda! pomocy

Ja kiedyś w samsungu miałam taką opcję : blokuj ten numer, ale czy operator może to zrobić to nie mam pojęcia, zadzwoń i zapytaj w swojej sieci

Gość NANAES
nie ma takiej możliwoscie! taka funkcje mozesz sobie tylko i wylacznie wlaczyc w samym aparacie jezli ma oczywiscie tel taka mozliwosc.

Gość masakraaaa
w moim telefonie nie ma takiej opcji mam motorole V9 ... teraz nie moge zadzwoic bo moj jest w dmou wiec tu sie pytam was! jak bym zadzwonila a on by o tym wiedzial to zaraz dorobil by sobie historie ze jednak go zdradzilam.... itp:((

Gość soplicówna
na 3 lata!? uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tego co ci to wcisną powinni odznaczyć godłem DOBRE BO POLSKIE czy jak to tam leciało, ewentualnie noblem w dziedzinie ekonomii i literatury za jednym zamachem

Gość masakraaaa
NANAES a jestes pewien/pewna??? niwiesz czy w MV9 jest taka opcja???

Gość NANAES
jesli chodzi o Orange to jestem pewna, bo tam pracowalam.

Gość masakraaaa
to jest telefon na firme takze bardziej oplacalo mi sie wziasc na 3 lata bo mam duzo darmowych minut... place tylko za abonament 50zł

Gość masakraaaa
no ja wlasnie mam z orange:((:(( patowa sytuacja:((

Gość NANAES
a tak w goloe to nie mowicie ze abonament jest taki zly, jak sie wynegocjuje dobre warunki to jest super :)

Gość NANAES
a jak zadzwonisz na inforlinię to konsultatnt Ci powie, prosze zglosic sprawe na policje..

Gość raaaa
ehhh nie bede sprawy zglaszac na policje bo przeciez facet nic takiego zlego nie zrobil, nie zabil nie zgwałcil, nie ukradł tylko pisze esy, dzwoni:((

Gość NANAES
niby tak, ale jest to w pewnym stopniu nachodzenie. 1. Zmien numer, 2. Zmien telefon na samsunga ;) 3. Postrasz Policją 4. Zglos na policje

Gość masakrraaaa
a ma moze ktos z was telefon taki jak ja i wie czy jest w nim taka opcja blokowania nr???

Gość masakrraaaa
zmienic nr nie moge bo wszyscy go maja moi klienci, w reklamach wszedzie jest podany ten. policja straszylam- nawet moj pobil tamtego( nie wiedziałam) o tym i nawet po tym sobie nie opuscil mnie... na policje nie pojde bo moj bedzie odpowiadal wtedy za pobicie:(( nic chyba zostanie mi czekac az mu sie znudzi i nie odbierac telefonu:((

Gość mgdpjtgb
Dostał w ryj i nie przestał tzn dlugo nie przestanie a jak tak sie z tym lubuje to moze sie rozkręcić. Zgłoś na policję. Wiem ze mozna wyłączyć wszystkie sms przychodzące ale nie wiem czy u operatora czy w tel moj kier tak mial w orange. Powiedz swojemu i odbieraj i kładz tel niech se gada np z doniczka http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==