Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ppka

Space Tunel

Polecane posty

Gość Kubek44
miła pani położyła mnie na urządzenie-fajnie że jest funkcja 360 stopni. Nie musiałem sie przekrecac , z kazdej strony czułem mocne nagrzanie. moj problem to brzuch , podejrzewam ze wiekszość ma ten problem. Ponownie mila pani przyczepila mi elktrody w odpowiednich punktach na brzuch. Początkowo czulem delikatne szczypanie , potem w miare jak kosmetyczka podkrecała moc wyrazne skórcze . Czułem się fantastycznie , pociłem się jak nigdy dotąd. czuć bardzo wyrazne doładowanie organizmu , jezeli bedziesz miał kiepski dzień -polecam space tunel. Na drugi dzień ledwo wstałem z łóżka - zakwasy na brzuchu-za to widac ze urządzenie działa. skóra zdecydowanie miększa , żona widzi dużą różnicę - ja zdecydowanie poprawę. po serii straciłem 7 cm , za to tkanka na brzuchu zupelnie inna. Brzuch wyraźnie nabrał kształtu, pojawił się zarys kaloryferka , już nie lata luźno sobie , jest zbity-umięśniony. Podczerwień pozytywnie wpłynęła na moje samopoczucie psychiczne i fizyczne.Już myślę żeby wykupić kilka następnych.

Gość PoznańJa
piszecie i piszecie o tym urzadzeniu , martwi mnie jedno ze oprocz Warszawy nie ma mozliwości wypróbować tego . troche lipnie

Gość zapytajnik109
Kubek44 serio straciłeś 7 cm , wiesz ja od pół roku regularnie ćwiczę na siłce , ale brzucha nie mogę się pozbyć. Mój trener mi mówi że to nie taka łatwa sprawa zrzucić , to co się hodowało przez kilka lat. Dlatego zastanawiam się czy Space Tunel mi pomoże ? Pewnie byłabym zadowolona jak bym straciła 4 cm w pasie. Proszę napisz szczegółowo jaki efekt bo nie chcę wyrzucić kasy w błoto ...

Gość Kubek44
Ja mogę opowiedzieć ci o swoim przypadku , nie wiem jak to urządzenie działa na innych osobach. Wiem na pewno ,że mnie pomogło , zdecydowanie. Daj znać jaka jest twoja opinia , jeśli się zdecydujesz :) mam nadzieję ze chociaz troche ci pomoglem .

Gość stopCelulit
a jeśli chcesz pozbyć się cellulitu na dobre , to zdecydowanie idz na space tunel. zrobiłam do tej pory 6 zabiegów na uda , właściwie już go nie widać. Poza tym jak szłam to moje uda falowały jak fale Dunaju ,nareszcie widzę zmianę , pojawiły się mięśnie na udkach , jakość skóry niesamowita , ta miękkość , i brak skórki pomarańczowej. Huuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość KiedyOpadają
miałam problem z piersiami , wiecie po karmieniu dziecka- pozostawiały dużo do życzenia. Koleżanka mi powiedziała ,że jest takie urządzenie , które może szybko "postawić na nogi" moje piersi . Jedynym warunkiem , jakie trzeba spełniać to mieć regularny okres. Całe szczęście spełniałam ten warunek. Jeżeli chodzi o nowe technologie , to raczej jestem niedowiarkiem . Space tunel zrobił na mnie wrażenie . Wygląda super.Położyłam się na nim , podłączono mi takie dziwne o różnych kształtach elektrody na piersi i na brzuch. Zabieg w sumie przyjemny , bardzo ciepły.Pani regulowała według moich doznań moc działania . Wypociłam się za wszystkie czasy. Już po pierwszym zabiegu widziałam wyraźną poprawę stanu skóry- wygładzona , świetlista na całym ciele , moje piersi zdecydowanie bardziej jędrne , uniesione.

Gość PeterK
A ja wykupiłem w Diament Clinic PAKIET na space tunel załoga super ( zwłaszcza Panie ) jakos nie bylem przekonany , co do efektow. Zalezalo mi na umięśnieniu ud oraz utracie tłuszczu. Specjalnie zmierzylem sie przed zabiegami - po serii ubyło 4cm. Moze to nie wiele ale ja widze różnicę. Skóra aksamitna i to nie tylko na udach bo on działa na całe cialo. Zdecydowanie widoczne mięśnie tam gdzie byłem podłączony czyli uda i brzuch. jestem ciekawy czemu to się nazywa : "rezonansowy tunel energetyczny" może ktoś wie ?

a ja mam pytanko, czy zostajemy tylko w samej bieliznie na tym urrzadzeniu, czy raczej jakies krotkie spodenki...

Gość SP001
proponuję mieć coś na zmianę , można pewnie skorzystać z bielizny jednorazowej lub skorzystać ze swoich spodenek/stroju kąpielowego itp. wszystko zależy od tego jaką partię ciała zamierzamy poddać zabiegowi ( elektrostymulacji )

Gość KiniaGi
czy zabieg może być bolesny ?

Gość SP001
zabieg nie powinien być bolesny, wręcz przeciwnie ciepły, pobudzający. W Space Tunelu jest możliwość dostosowania programów, natężenia jak i czasu działania .

Gość KiniaGi
jak często można używać space tunelu ?

Gość SP001
częstotliwość wykonywania zabiegów co 2-4 dni

Gość KiciakQ
witam serdecznie w przyszłym tygodniu jestem zapisana na space tunel , chętnie podzielę się swoją opinią , pozdrowionka

Gość Testowalam
Byłam. Niestety zachwyty to bzdura. Strata pieniedzy. Wstyd mi ze sie dalam nabrac.

Gość KiciakQ
Możesz opisać jak wyglądał zabieg i czemu jesteś na nie?

Gość Oczywiscie opisze
Zabieg byl juz dokladnie opisywany. Cieplo, swiatelka i prad na brzuchu. Przyjemnym bym go nie nazwala bo czuc silne skurcze miesni jednak nie jest to bol. Nie mam mniej w obwodach a brzuch jest jaki byl. Pozytywne efekty sa tylko w glowie, fizyczne porownywalne do sauny. Jesli ktos mysli ze schudnie jest w bledzie. Cellulit bez zmian. Gladkosc skory jak po peelingu i kremie. Cuda nadal tylko w bajkach.

Gość Ale lipa jedna wielka
Ten temat jest naciagany . Tyle postow jeden po drugim. Same superopinie, pochwaly, nieznxne nicki .... Co jeszcze napiszesz. ?

Gość KiciakQ
Dobrze ze Ty piszesz ze znanego nicka :) uhahaha

Gość Kinderboy
2 zabiegi to za mało. Byłem , teraz zamierzam dokupić przynajmniej 3. widze zmiane , skupilem sie na brzuchu.

Gość Piperon
No wiadomo codow nie ma.Jednak cos tam te zabiegi daja.Traktowac je sie powinno jako wspomaganie diety i ewentualne ujedrnianie tego co z lekka wisi.

Gość akukula
Drogie panie czy wiecie gdzie poza Warszawą jest Space Tunel ?

Gość Hoorka
nie mam pojecia ale bylam w Royal Vital na serii wszystko ok

Witam! Ja zakupilam pakiet na pace tunel na 5 zabiegów. Ale tak wyszlo ze zaszłam w ciąze i chcialabym odsprzedac bon. Do Diadomd Clique w warszawie. Jezeli ktos by chcial odkupic ode mnie to piszcie :)

Gość akukula
muszę się zastanowić , może bym odkupiła od ciebie kupon. Napisz do kiedy jest ważny. Gratuuuuuuuuluję ciąży :)

grupon jest ważny do 4.11.2011. Jakis czas temu dzwonilam i sie umawialam, bo terminy są odległe ;/ ale wystarczy 24 godz przed odwołać wizyte. Teraz wizyty są zarezerwowane na 1,2,3,4,5 sierpnia. :) Troche mi szkoda ze nie wykorzystam bonu :( jak urodze dzidziusia to normalnie sobie pojde na te zabiegi ;)

Gość akukula
do 5 września nia ma mnie w Wawie. Do kiedy jest kupon ważny ?

Gość naciaganie
Najgorzej wydane pieniądze w życiu. Rozumiem gdyby reklamowano to jako zabieg kosmetyczny ale jesli mówią o rezultatach utraty 7cm to jest to zwykłe oszustwo. Przykre a ja durna.

Gość akukula
do naciaganie , na ilu zabiegach byłaś ?

Gość akukula
Do NACIAGANIE Jeden negatywny post ale bez wyjaśnień, konkluzji czasami mam wrażenie że ktoś (np: z konkurencyjnego salonu/sprzętu) napisze coś negatywnego od czapy , a później nigdy już nie zagląda na forum. Napisz czemu nie warto na to iść NACIAGANIE, proszę