Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ppka

Space Tunel

Polecane posty

Gość KiciakQ
ok to teraz wywnętrzę się. 10 zabiegów na brzuch i pupę wciągu ok. 6 tygodni. na początku miałam robione zabiegi na innych urządzeniach ( do likwidacji tkanki tłuszczowej ) potem aby wzmocnić mięśnie pupy i brzucha space tunel. nie mówiłam nikomu że chodzę na jakieś zabiegi ale po imprezie z koleżankami , kilka osób się mnie pytało co zrobiłam że wyszczuplałam i mam taką fajną cerę. Mąż też zauważył- zwłaszcza umięśnioną pupę- kasa nie poszła w błoto.

Gość naciąganie
Śmiać mi się chcę jak czytam pozytywne wpisy od pań tam pracujących. Bzdura do kwdratu. Idzcie do sauny tak samo "schudniecie", idzcie na elektrostumulacje taka zwykła, to to samo, tyle że droższe 5 razy.

oj widzę że ktoś tu nieźle ściemnia.Ja rozumiem , że konkurencja, że strach, że lepsze niż się spodziewałe/aś ale tak to już w życiu jest że dobre urządzenie obroni się samo pozdrowionka dla naciąganie

Gość Dorio
Co do space tunel byłam w W-wie na 5 zabiegach i nic, zero jakiegokolwiek efektu, może troche bolały mnie mięsnie ale poza tym ani nie ubyło mnie ani nie poprawiła mi się skóra niestety! A miałam duże nadzieje na efekt.Straciłam tylko kasę

Gość Efekty???
Dorio a gdzie robiłaś zabiegi , zastawiam się jak to możliwe , że bez efektów , może nie byłaś na oryginalnym urządzeniu tylko na podróbie ? Ja chodzę do salonu w centrum, od lipo to już jestem uzalezniona ( nie mogłam po ciąży zrzucić brzucha ), wiem jedno że mnie pomogło ale musiałam również uważać na jedzenie i pić dużo wody, space tunel natomiast umięśnił mi brzuch- nie jest sflaczały. Równolegle na zabiegi chodziła moja znajoma, niestety nie pilnowała się z dietą ( chodziła nie regularnie ) - w rezultacie efekt nie był dla niej zadawalający . Myślę że często same jesteśmy sobie winne

Gość Cabines:)
czytałem w Cabines ( specjalistyczna gazeta kosmetyczna) ciekawy artykuł na temat elektrostymulacji - to tak a propos czy działa czy nie. Jako , że od dawien dawna mam styczność z tą branżą , wiem co działa a po jakich zabiegach nie koniecznie widać efekty. Zachęcam do lektury.

Gość Bzdurnik
Ludziska co wy wypisujecie. Już nie trzeba poddawać się inwazyjnym zabiegom , żeby osiągnąć efekt o jakim marzymy. Ok -trwa może to dłużej tak jak w przypadku tego urządzenia ale do jasnej ciasnej niech mi nikt nie wmawia ze to nie działa. Przetesowalam to na sobie i jestem żywym przykładem .

Gość KolorowaKarolinka
mamcia moja jest po intensywnych zabiegach na tym urządzeniu, do tego równocześnie korzystała z maszyny do odchudzania Lipo coś tam . Wygląda znacznie lepiej, uda nie trzęsą się jak galaretka, niewielka ilość cellulitu pozostała - mama widzi, ja nie. Na brzuchu zdecydowanie większy efekt niż na udach.Teraz czas na mnie.

Gość oooOOOh
ja tam i tak nie pójdę , wolę naturę :)

Gość KolorowaKarolinka
do oooOOOh - ja też wolę naturalne sposoby ale uwierz mi mimo tego iż stosowałam dietę przepisana przez dietetyka, owszem schudłam znacznie ale nie w tym miejscu w którym bardzo chciałam - czyli brzuch !!! moja ZMORA widząc efekty na mamie zdecydowanie sprawdzę działanie na sobie , z pewnością zdam relację co i jak pozdrawiam

Gość Ojjjjjak
ile zabiegów trzeba zrobić na tym cacku ?

Gość Xynkolupa
Wykupiłam 10 zabiegów i to jest przynajmniej dla mnie optymalna ilość. Po pierwszym zabiegu widziałam niewielki efekt, może oprócz tego że mięśnie mnie bolały jak bym przebiegła z 20km. Nie lubię ćwiczyć więc dla mnie ten zabieg to zbawienie . Na początku trochę się bałam bo to taka machina jeżdżąca nad tobą, z reguły jak nie znasz sprzętu to ten pierwszy raz jest jak "pierwszy raz"... Potem się przyzwyczajasz i nawet polubiłam elektrostymulację, z każdym zabiegiem miałam ustawianą coraz bardziej silniejszą. Ponieważ przestałam karmić dziecko piersią i nadal pozostało mi kilka kg, wzięłam się za siebie. Wskoczyłam na dietę a mąż zafundował mi zabiegi. Nie wiem na ile urządzenie pomogło ale na pewno pomogło bo brzuch jest zdecydowanie mniejszy ( czytałam wcześniej że mierzycie ubytki w centymetrach - ja niestety nie zmierzyłam ). Konsystencja skóry i mięśni poprawiła się - napięcie , miękkość w dotyku. Ja katowałam brzuch bo na tym mi zależało.

Gość zaainnteresowwana
a cena, dlaczego nikt nie pisze

Gość jxzc,jgdu
ja płaciłam coś ok. 350 zł/ zabieg , w pakietach jest taniej ale nie pamiętam ile

Gość PozdrawiamSZczEcIN
Witam-lubię solarium ale kiedy przekroczyłam 40 lat i z perspektywy spojrzałam na swoje ciało to pomyślałam nie jest dobrze. Tylko dlaczego żeby zregenerować skórę muszę przyjeżdżać do Warszawki ? Byłam tylko na jednym zabiegu dziewczyny rewelacja , jakość skóry przynajmniej mojej genialna. tylko ta odleglość

Gość TaniejJa
płaciłam za zabieg 220 zł w pakiecie w sensiva

Gość OdMłodościDo...
witam. Chciałabym zabrać córkę na ten seans- ma 17lat. Czy to nie za wcześnie ?

Gość Kosmetyczka101
Myślę, że Pani córka powinna jeszcze się wstrzymać z zabiegami bez względu na to czy to będzie space tunel czy inne zabiegi.

Gość BalonowyBrzuch
brałam zabiegi na Lipo Royal i Space Tunelu w wawie. W sumie straciłam 9cm w obwodzie brzucha. To prawda cudów nie ma , przydałoby mi się jeszcze kilka centymetrów , udało mi się tez zmienić nawyki żywieniowe ( ciekawe tylko na jak długo :). Odkryłam że bardzo ważne jest picie wody przy tych zabiegach, oczywiście nie przepadam za nią ale jakoś tak weszła mi w nawyk. Moje noworoczne postanowienie więcej zabiegów- dieta MŻ

Gość AgataLulka
w Diamond clinique na 1 zabiegu byłam - ale mięśnie tak mnie później bolały że już więcej nie poszłam

Gość ManWorld
Jestem ze Szczecina, czasem przyjeżdżam do Warszawy- chciałem się umówić na zabieg na Mokotowie ale trudno z miejscami. Doradźcie czy może jest takie urządzenie na terenie północno- zachodnim .

Gość lulaPl
a czy ktoś miał zabieg powiększania biustu na space ? Szukam info bo mam z tym problem, a kosmetyczka namawia mnie na ten zabieg. Dajcie znać

Gość ubaw
Ubaw po pachy.

Gość dotqa
a czy na space tunel mozna isc jak sie karmi piersią ???

Gość Ulalalalalalalalala
jeżeli karmisz piersią to nie jest wskazany jakikolwiek zabieg kosmetyczny, no może oprócz oczyszczania twarzy. Odczekaj aż przestaniesz karmić dobrze Ci radzę.

Gość Opalarka
czy to opala ?

Gość stopOpal
Space tunel nie opala w żadnym wypadku. Zawarte są w nim najlepsze ( najzdrowsze ) promienie podczerwone. W jednym z programów telewizyjnych słyszałam jak mówiono o podczerwieni która ma bardzo wiele różnych zastosowań w kosmetyce i medycynie. Moja ciocia miała problemy reumatyczne , w tej chwili jest po 2 zabiegach na tym urządzeniu i wiem że jej przeszło. Ciekawa jestem jak długo efekt się utrzyma.

Gość nowakaska
Ja robię Space Tunel na woli. Mają teraz promocję, dokładnie za 99zł za zabieg, jestem mega zadowolona, ale mam zamiar jeszcze do tego robić serię endermologii... tym bardziej ze kosmetyczka mówila mi że szykuje się u nich promocja. czuje sie rewelacyjnie, co prawda po pierwszym i drugim zabiegu miałam lekkie zakwasy ale teraz juz jest ok :) polecam serdecznie :) rewelacyjny zabieg

Gość lbnbcfdghjk
po co na co

Gość czacha dymi
kosmiczne cacko, opisze efekty bo wykupiłem 10 zabiegów. na pewno opiszę...