Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana ania

co lepsze urodzic dziecko czy poronic?

Polecane posty

Gość zalamana ania

witam. mam 18 lat i jestem w 2 tygodniu ciązy moj chlopak ma 20 lat. jak myslicie co zrobic jakie wyjscie z tej sytuacji byloby najlepsze urodzic to dziecko czy poronic. co byscie zrobili na moim miejscu?

Powiem tak lepiej urodzić!! Mogłabyś żyć ze świadomością że zabiłaś własne dzieccież to nie jego wina że pojawiło się w nieodpowiedniej chwili. Wszystko się jakoś ułoży tylko pozwól mu żyć bo dziecko to najpiękniejszy dar od życia. Zawsze jak nie będziesz mogła wychować go to mozesz oddać do adopcji jest wiele ludzi którzy chcą mieć dzieci a nie mogą. Tylko nie zabijaj tego dziecka pozwól mu żyć.

Gość dziwne...jeszcze nie słyszałam
żeby ktoś wiedział już o 2tygodniowej ciąży. 4ledwo odkryć, a co dopiero 2

Gość kolejna prowokacja...
w stylu tej osieroconej siostry od raka czy jak jej tam było:O

Gość skdjlsadls
Do załamana ania Najlepiej dupnij się w łeb albo powieś, bo nie zasługujesz na nic zwłaszcza na dziecko. Zrobiliście sobie z fagasem dzieciaka, a teraz zadajesz tak dupnięte pytania, że szkoda wogóle pisać debilko do ciebie. Tyle kobiet pragnie dziecka, a taka jedna skretyniała kretynka jak ty zadaje takie pytania. Szkoda, że twoja matka cię nie usunęła, bo na świecie byłoby mniej takich głupich dzieci jak ty i twój debilny chłopak, którzy nie umieją się walić.

Gość nie no...juz nie wiem kto
jest żalosniejszy...autorka czy osoby, ktore nabierają się na takie marne prowo:O

Gość skdjlsadls
Ja wiem, że to głupia prowokacja, ale nie zdziwiłabym się gdyby ta idiotka rzeczywiście zaszła w ciążę i chciała zabić dziecko :D Do komory z takimi i cyklon B :-)

pewnie prowo ale tak tez niektore robia. jak poronilam i bylam w szpitalu to w tym samym pokoju byla mloda dziewczyna (ukrainka bodajze), stala przy trasie i jak wpadla to brala jakies prochy a potem jechala do szpitala na oczyszczenie. lekarka mi powiedziala bo byla u nich juz 3 raz z poronieniem w dosc krotkim czasie