alfidron 0 Napisano Luty 16, 2010 Witam Wszystkich Poszukuje osób które leczą sie na bezpłodność w Krakowie ale nie w prywatnych klinikach tyklo na NFZ. Słyszałam że w szpitalu na Kopernika jest klinika leczenia niepłodności. Czy może ktoś kto tu zagląda leczy się tam? Proszę o pomoc bo nie wiem od czego zacząć.Czy trudno sie tam dostać? Czy jest tam jakiś dobry lekarz którego ktoś może polecić? Wydałam już wszystkie pieniądze na leczenie prywatne. Jestem załamana. Z góry dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przykro mi ale ... Napisano Luty 16, 2010 sorry kochana, ale za darmo leczenie w krakowie ? nie ta bajka .... nie miej zludzen: nieplodnosc to wyjatkowo droga choroba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KIKI09 0 Napisano Luty 16, 2010 Wtam! Leczylam się w klinice w Krakowie na Kopernika -masakra nie polecam!zmarnowalam tam rok wyszlam ze złą diagnozą i w dodatku bez pieniędzy :( Tak tak NIEPLODNOŚC to wyjątkowo dluga i kosztowna choroba !!!Jednemu sie uda a drugi zostaje z niczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach