kaskaa23a 0 Napisano Luty 16, 2010 kurde pomożcie mi bo nie wiem co robic!!!!! jestem przed okresem ,od 2 tygodni brzuch mnie boli (tak mam zawsze przed miesiaczka) no i wczoraj kochalam sie z facetem i pekla nam gumka no i zalal mnie rzecz jasna. No to obydwoje od razu schizy i poszlam do lekarza po escapelle, jestem wlasnie w domu i nie wiem co robic czy ja wziac czy nie? poniewarz brzuch mnie strasznie boli no i troche krwi mi polecialo czyli juz powoli okres dostaje( mam tak zawsze) i teraz nie wiem czy mam wziac ta tabletke czy nie, bo skoro dostalam okres to wczoraj mialam nieplodne? a czy jak juz mam ten okres to nic sie nie stanie jak w tarkcie wezme te tabletke? odp pomozcie bo czas ucieka, narazie minelo 20 godz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapytaj lekarza serio nie wiem Napisano Luty 16, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona 20 Napisano Luty 16, 2010 ja bym wzieła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach