Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppppppppppppppppppppppppp

rozmowy w toku-pytanie

Polecane posty

czyja to byla piosenka co dzis leciala w tle?

nikt nie wie:(

Gość gitaaaaa
Nie wiem zyja to piosenka, ale program ogolnie bardzo mnie poruszyl. Szkoda tych dziewczyn. :(

Gość hyyy
a jaki był temat?

dziś było o tych naczyniakach? to koszmar jakis, żyć bym nie chciała:O

Widzieliscie to dziś ?? Prawie cały program przepłakałam. Koszmar jakiś. I pomysleć że my czasem z gówna problem robimy. Nie wiem jak można tak żyć ja bym wolała umrzeć.

O naczyniakach? Ja chyba to miałam jako niemowlę, na szczęście wyleczone. Kciukiem - pewnie byś chciała, tylko teraz tak Ci się wydaje.

też mam pewną wade-nie tak drastyczną jak one, ale mam. i kiedyś wiele przez to nacierpiałam, teraz jestem mądrzejsza i ąz tak mnie to nie razi, ale wiem na pewno, że z czymś takim nie mogłabym żyć.

Gość młoda lolitka w miniówie
wiem tylko że mało nie zwymiotowałam bo akurat objad jadłam. Nie jest to za przyjemny widok i przełaczając kanały mozna sie nieźle zdziwic. Mój mały braciszek rozplakał sie ze strachu ja to zobaczył. Takie obrazki powinni w nocy pokazywac a nie jak ludzie jedza obiad albo sie całuja na kanapie bo mozna się nawzajem obrzygac

Kciukiem - wiedziałabyś na pewno dopiero wtedy, kiedy znalazłabyś się w takiej sytuacji, teraz możesz tylko gdybać. Lolitka - wiem, że prowokujesz, ale daruj sobie takie komentarze. I nie jedz przy tv, to niezdrowo.

Gość rzygać tło mi się zachciało
jak przeczytałam twój wpis, kretynko :P

te verde, ja to wiem. z mojego małego dużego problemu prawie depresji się nabawiłam, z czymś takim jak one maja-spieprzałabym tam, gdzie eutanazja jest legalna.

Piszecie, że my czasem 'z gówna problem robimy'. Z całym szacunkiem, ale dla mnie, czy mojej koleżanki większym problemem może być to, że JA, czy ONA ma małego pryszcza na czole, a nie to, że jakaś pani X ma naczynia,a, czy blizny na całym ciele. Po co one tam poszły? Żeby się pochwalić, czy wyżalić? Żeby zapoznać społeczeństwo, że 'taki problem jest'? No ludzie.. Jak by kogoś to interesowało, to by sobie w Internecie poszukali tego. Dużo bardziej lubię jak Drzyzga zaprasza do RWT nawiedzonych, którzy twierdzą, że im się Jezus na ścianie ukazał, niż gdy zaprasza 'wyciskacze (sztucznych) łez.

Gość totapiosenka
verde---- mialas widocznie inny typ naczyniaka. niektore same sie wchlaniaja, niektore trzzeba usunac i jest ok a niektore tak jak w przypadku tych dziewczyn caly czas rosna mimo usuwania

Też tak myślę, że miałam inny, albo duużo szczęścia, bo miałam tylko pół roku, kiedy mi go wycięli. Nie wiem, gdzie miały osoby w tvn, ja nie miałam na twarzy, ale też w mało ciekawym miejscu. Prawie sobie wyobrażam, jakie to musi być tragiczne, zwłaszcza, że poniekąd się o to otarłam...

Gość ta niedobra pupa
rozmowy w toku to.... rozmowy w kroku...

te verde czyli miałaś i masz szczęście. już tego nie masz. ale nie masz też innego rodzaju widocznej wady, nie mozesz więc wiedzieć, czy chciałabyś żyć czy nie. ja akurat wiem.

Gość ja też oglądałam i uważam
że ta była prostytutka w ogóle nie pasowała do tego odcinka,nie da się porównać jej i tamtych dziewczyn.Było mi zwłaszcza bardzo żal tej poparzonej dziewczyny,strasznie żałuję ludzi z takimi obrażeniami,jakoś tak bardziej to na mnie działa niż wszystko inne.I podziwiam bardzo tego chłopaka,co z nią jest,i tego,który chciał pocałować tą Emilkę.Powiem brutalnie szczerze,że ja bym się brzydziła :(

Gość forumowiczka87
ja nie zdąrzyłam na chwilę,kiedy wypowiadałasie ta poparzona dziewczyna......strasznie mi ich wszystkich żal, Bóg je doświatczył dotkliwie...ja nigdy nie potrafilabym wytykac takich ludzi palcami,albo,że sa inni ,bardzo im współczuję bardzo!!!!!! a ta dziewczynka poparzona ma chłopaka?w ogole co jej się stało?

Gość kuuuh
wiecie czy mozna skads sciagnac dzisiejszy odcinek? Zaczelam ogladac dopiero od tej oparzonej, a chcialabym zobaczyc co bylo wczesniej.

Gość forumowiczka87
a ja bym się nie brzydziła ! przeciesz ona jest tak samo dziewczyną jak my! tylko dotknęłą ją straszna choroba, od takich ludzi nie nalezy sie izolowac ,wrecz przeciwnie stwarzac im przyjazna i bardzo ciepla atmosferę!

Gość ja też oglądałam i uważam
Wiem,że to choroba i nie izolowałabym kogoś takiego,ale pocałować bym się brzydziła,może to chamskie z mojej strony,ale tak czuję i nic na to nie poradzę

Gość klopp
ja na miejscu tej asi zabilabym sie. Dlaczego skazywac sie na horror za zycie, w imie odwagi? To ja juz wolalabym byc tchorzem i ten koszmar zakonczyc.

to nie jest straszne, ani wstyd, żeby się brzydzić. moja wada spowodowała pewną bliznę na policzku, tak blizej ucha, ona jakby tam chrżastkę ma, ale jest niewidoczna, chyba, że chłopak albo koleżanka w ławce to oni zauważą. ale znajomi dalsi jakby, co wiedzą, nawet palcem niektórzy się brzydzą-ja się nie dziwię, dla mnie moja blizna to normalka, ale taki naczyniak-fuj. normalny ludzki odruch

Gość alltheway
Zwracam się do którejś osoby wyżej, która pisze,że niby z jakiej racji te dziewczyny w ogóle poszły do studia, po co wyciskały łzy, po co wzbudzały litość. Otóż--> miały do tego takie same prawo, jak te wszystkie nadęte przerośniętym ego i liftingiem lakierowane gwiazdki zgarniające grubą kasę za to,że powiedzą iż mąż ich nie umiał kochać ibo nie jeździł z nimi na rowerze. Jedna i druga otwiera gębę tylko z sobie znanego powodu,tylko,że ta pierwsza dostaje za to grosze albo nic, wraca do domu i nic się dla niej nie zmienia. Ta druga natomiast wraca do domu z kontem powiększonym o kilka zer i rezerwuje bilet na Seszele,żeby odbudować swój zrujnowany próżnością świat.