Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mozaika654

Seks bez zabezpieczenia w ostatni dzień okresu.

Polecane posty

Kochałam się z moim chłopakiem w ost. dzień okresu (mój cykl trwa 30dni a okres 5-6dni). Jednak nie doszedł on w środku. Mam pytanie w związku z tym czy możliwa jest wpadka jeśli robiliśmy to bez zabezpieczenia?

Gość
Bierzesz tabletki????? Ja też to ostatnio robiłam w prawie ostatni dzień okresu bez gumy i też nie skończył we mnie :) na 2 dzień robiłam sobie test ale nic nie wykryło bo chyba jeszcze za wcześnie... Ale mało prawdobodobne że wpadliście. :) Pozdrawiam ;))

Gość ona 20
Myśle że małe szanse na wpadke. Bo dni płodne były by okolo 15 a robiliscie to 6dnia cyklu. Plemniki przezywaja srednio 3 dni. moja ginekolog kiedys powiedziala mi ze zdarza sie ze moga przezyc 10dni. Jesli masz regularny cykl i nic sie tym razem w nim nie zmieni to szanse male

Gość chyba że nie był to okres
a tzw krwawienie śródcykliczne, wtedy płodne są zaraz po - mozna to stwierdzić na podstawie regularnych pomiarów temperatury. Znam osobe która zaszła w ciąże zaraz po okresie przy cyklach ponad 30 dniowych

Gość natilk
Witam kochałam sie z mezem bez zabespieczenia w ostatni dzien miesiaczki cykl 36 dni okres trwal 5 dni czy mozliwe ze jestem w ciazy minelo 8 dni a ja wymiotuje

kup tecik ciążowy lub odwiedź ginekologa :) Ja jestem przed wizytą bo spóźnia mi się od kilku dni miesiączka a uprawialiśmy zawsze z chłopakiem seks w prezerwatywie i przerywany ale i tak cos mnie stresuje

Gość natilk
no wllasnie mi sie jeszcze nie spoznia :(