Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinsey

Umywalka podblatowa w łazience

Polecane posty

Gość terazmy
Nie martw się zamawiaj, lustro będzie dobrze zabezpieczone. Tylko jedna uwaga jak kurier przyjedzie to od razu sprawdź je, w razie czego spiszesz protokół szkody u kuriera ponieważ paczka jest ubezpieczona...

Gość kleo 29
Przecież nieważne jaki artykuł zamawiasz, to już problem kuriera , czy dostarczy paczkę w nienaruszonym stanie, a głowa sklepu w tym, żeby dobrze wszystko opakować! Przy większych firmach nie ma problemu raczej, bo są bardziej doświadczeni i zależy im na renomie, więc dbają też o klienta.

Gość bronsik
Ja kupowałam u nich w zeszłym roku w listopadzie zestaw mebli łazienkowych , więc mogę spokojnie polecić sklep jako rzetelny i profesjonalny. Zresztą widać to już po asortymencie- dobre marki i po kilkadziesiąt modeli z każdego rodzaju. Dostawa była trochę opóźniona ze względu na braki na magazynie mojej ślicznej umywalki, ale informowano mnie o wszystkim, więc ostatecznie jestem zadowolona. Ceny jak ceny, zawsze chciałoby się taniej:) Ale myślę, że całkiem korzystnie wypadają, zwłaszcza na tle sklepów stacjonarnych. Generalnie polecam.

Gość eloszka
Mysle ze nie tylko dobrze wypadaja na tle sklepow stacjonarnych, bo i na ceneo sa w 90% najtanszym dostawca roznych artykułów. Wiem co mówie, bo sprawdzałem kilka rzeczy.

Gość rambos
Naprawdę? Nie widziałem, że ten sklep istnieje zanim nie wszedłem na tę dyskusję. A mają w swojej ofercie wszystkie akcesoria łazienkowe?

Gość kitketer
Przynajmniej jak ja u nich jakiś czas temu robiłem zakupy to mieli naprawdę prawie wszystko, jeżeli chodzi o łazienki. Byłem pod wrażeniem ich oferty, jak i cen, które oferują.

Gość rambos
Właśnie wszedłem na ich stronę i naprawdę masz rację. Sporo tych rzeczy w ofercie. Jutro sobie na spokojnie obejrzę, bo widzę, ze trochę czasu mi zajmie przeglądanie stron:)

Gość 7seven7
Dokładnie mają mnóstwo produktów i trzeba sporo czasu poświęcić na przejrzenie ich asortymentu, i pewno znajdzie się kilka fajnych rzeczy a potem pozostanie tylko problem na co się zdecydować :)

Gość kinsey
Chciałam oznajmić, że po osobistym przetestowaniu e-zakupów, mogę spokojnie polecić ten sklep. Jestem bardzo zadowolona, że jednak zdecydowałam się na zakupy, bo wszystko było w porządku:) Niepotrzebnie się martwiłam. Umywalka jest cuuudo! A co najważniejsze doszła w niecały tydzień, no i w stanie nienaruszonym:) Także jakby ktoś miał pytania, to odpowiem na świeżości.

Gość pasjonato
A możesz powiedzieć jaki rodzaj umywalki kupiłaś w tym sklepie? Czy dużo taniej było niż w stacjonarnym? Bo z tego co mi wiadomo to internetowe są trochę tańsze.

Gość mistew
Ten sklep istnieje już tyle lat ze wyrobili się i doszlifowali obsługę klienta do perfekcji pewnie. Dodatkowo maja jeden z większych asortymentów w Polsce z tego co wiem więc z wyborem tez nie ma problemu.

Gość Ty od reklamowania sklepu -
cierpisz na zaburzenia dysocjacyjne tożsamości, że tak gadasz sam ze sobą?

Gość backspace123
Jeśli ktoś jest zadowolony z towaru który kupil w sklepie i chce go polecić komuś innemu to wcale nie znaczy, że reklamuje sklep... po prostu dzieli się swoją opinią z innymi i tyle

Gość ostryga56
Byłam na ich stronie i całkiem niezłą maja tą ofertę :)

Gość panna dziewannnnnna
haha jaka beznadziejna reklama... pamietaj czlowieku: Dobry towar nie musi się reklamować- zwłaszcza w tak żenujacy sposób. Zgłaszam topik na śmietnik.

Gość bladewiecznylowca
Dziwne.. Jak ci sie nie podoba to co pisza inni uzytkownicy to nie musisz tego czytac.. Niestety w naszym spoleczenstwie nie brakuje donosicieli i ludzi szukajacych problemow tam gdzie ich nie ma. Przykre. A teza ze dobry produkt nie musi sie reklamowac, to powiedz mi skad tyle spotow w radio tv, internecie, skad tyle artykulow sponsorowanych i to w powaznych gazetach? Reklama jest nieodlacznym elementem sprzedazy w kazdej firmie..

Gość gabriela wencka
Zobaczcie sobie lepiej tutaj - http://www.e-inclusive.pl/Umywalki-%C5%82azienkowe/Umywalki-podblatowe.html Mają piękne umywalki w dobrych cenach ;-)

Gość Aaninkaa
Może w takim sklepie spróbuj? www.sanit-express.pl mogę powiedzieć tyle że obsługa jest bardzo pomocna i przy moich zakupach wszystko cierpliwie mi tłumaczyli

Gość Projektant Mateusz
Jeżeli chodzi o ceramikę łazienkową to polecam tylko LUX-AQUA. Jestem projektantem wnętrz i jest to najładniejsza ceramika z jaką się spotkałem, proponuję odwiedzić sklep www.lux-aqua.pl

Gość Hania 88
Potwierdzam, że ceramika Lux-Aqua jest prześliczna! Do swojej łazienki kupiłam piękny zestaw misa plus bidet. Ceramika jest śnieżnobiała, błyszcząca i pokryta antybakteryjną powłoką NANO. Zdecydowanie polecam!

Gość edytaa1
Całą moją łazienkę wyposażyłam w ceramikę LUX-AQUA, zawsze robi niesamowite wrażenie na gościach:)

Gość gość
Jak tak polecacie umywalki Lux-Aqua zaraz zaglądam do ich sklepu:)

Gość Karrina
Ja kupiłam miesiąc temu na www.lux-aqua.pl umywalkę nablatową, obsługa sklepu bardzo miła, umywalka szybko dotarła, dobrze zapakowana i jak ją rozpakowałam to od razu się w niej zakochałam:) I to nie jest żart:)

Gość Dafikk
Podblatowa? A jakie to bo nie miałem styczności jeszcze ostatnio przymierzałem się przez sklep ilazienki do zakupu umywalek nadblatowych, które wyglądają moim zdaniem rewelacyjnie - http://ilazienki.pl/ceramika-sanitarna,c_7/umywalki,c_352/roca,c_616 ale chętnie bym zobaczył również takie podblatowe? Może widziałem, że nie wiedzialem, ze tak się nazywają.

Gość gość
Mam umywalkę wpuszczaną w blat w łazience i bardzo fajnie to wygląda, a poza tym jest praktyczne. Cały system zamawiałem od Sanitbuy ( www.sanitbuy.pl ). Mogę sklep polecić. Nie ociągali się z wysyłką, kontakt telefoniczny był bez zarzutu. Nie jest to sklepy typu – dodajesz do koszyka, płacisz i potem sklep milczy. Tutaj od początku kontakt był na bardzo fajnym poziomie.

Gość gość
Ja akurat takiej nie mam, mogę się domyślać, że może nie być najbardziej wygodna, ale czemu nie spróbować! Poszukaj tutaj http://ceramed.pl mają spory wybór zróżnicowanej armatury, może coś fajnego się znajdzie ;)