Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz tu kiedys bylam

nie wiem co myslec o tym

Polecane posty

Napisze wszystko w wielkim skrocie Jestesmy razem juz jakis czas. Kilka miesiecy temu mowil o slubie wspolnym mieszkaniu pozniej seperacja postanowiona przez niego. Wrocilismy i znowu plany wspolne mieszkanie itd z jego strony Jakis czas temu powiedzial mi ze chce wszystko przemyslec i znowu separacja wrocilismy do siebie i znowu mowi o slubie, ze juz czas itd Czy warto mu zaufac ? Ja tak sobie mysle, ze to dobrze ze ma watpliwosci bo to znaczy, ze kocha bo mimo wszystko wraca do mnie Czy warto ufac takiej osobie ?

Gość novika24
jeśli go kochasz to pewnie z nim zostaniesz niezależnie od tego co ci tu ludzie napiszą, tylko zadaj sobie pytanie, czy chcesz żyć w takiej ciągłej niepewności?

Chcialabym, zebyscie wyrazili swoja opinie Jak wy to widzicie

Gość interia.plpl
dobra ja Ci poradze, a potem pokrotce przedstawie Ci moj problem i Ty mi poradzisz, bo kazdy mnie tu olewa, a ja naparwe mam problem Wiec pytanie do Ciebie - a co spowodowalo ze on zmienil zdanie? i zarzadzil ta separację?

Gość novika24
ja postrzegam twoją sytuację dość subiektywnie , bo byłam w podobnym związku. raz okres szczęścia i miłości, później jakoś się od siebie oddalaliśmy i nie było rozmów o wspólnej przyszłości, ja miałam dosyć tej huśtawki i to zakończyłam, jak się okazało słusznie, bo później się okazało że mnie zdradził

ok interia Wlasnie nic takiego nie zrobilam, licze sie z jego zdaniem itd Powiedzial w ten sposob nie wiem czy lepiej mi z toba czy bez ciebie a jaki ty masz problem ?

Novika, ale czy twoj chlopak powiedzial ci w tych gorszych dniach takie slowa jak mi ?

Gość novika24
nie chce cię straszyć bo w twoim przypadku może być całkiem inaczej, ale coś podobnego mówił, np : że jestem częścią jego życia , ale coś się wypaliło między nami, nie wie czy lepiej mu ze mną czy beze mnie itp

Hmmm...wiesz tak sobie mysle, ze osoby, ktore wracaja, a potem sie rozstaja i znowu wracaja WCALE NIE KOCHAJA. Nie potrafia kochac. Zastanow sie, ktora z kochajacych osob pragnie sie rozstac, a potem wracac, no i jeszcze w miedzyczasie proponowac slub. Po co ta cala szopka ? Otoz uwazam, ze szopka ta jest po to by ludzie bioracy w niej udzial, nie musieli niczego od siebie wymagac. Tak jest wygodniej, tak jest bezpieczniej, tak jest romantyczniej [hahahahaha ;)] tak jest 'modnie' [zwlaszcza wsrod naiwnych kobiet]. Wypowiadajac sie na temat napisze, ze to zwykle manipulowanie ludzkimi uczuciami. Dla mnie osobiscie szkoda byloby czasu na takie gierki, a przede wszystkim tego czasu w latach, ktory bezpowrotnie by mijal w zawieszeniu. Totalna beznadzieja. Nic tylko strzelic sobie w leb. :D 🖐️

Gość interia.plpl
moj problem jest w paru zdaniach tu opisany jak mozesz to zerknij http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4380138 jesli tak bylo jak piszesz to moze tez oznaczac ze on tak probuje wplynac na Ciebie, prowokuje odejscia zebys sie zgodzila z nim zamieszkac, jest tak? czy sie mylę?

Gość novika24
oreore chyba masz trochę racji bo takie życie w zawieszeniu totalnie niszczy psychikę a poczucie bezpieczeństwa schodzi do poziomu zerowego

Moze wiec czas poszukac wlasciwa osobe, ktora ma podobne odczucia i ktora doceni to, ze jestes 🖐️

interia zaraz zaczne sie za czytanie twojego postu. Nie on nie wymusza na mnie wspolnego mieszkania Ja z checia nawet dzisiaj wyszlabym za niego bo go kocham Tylko zawsze po separacji mowi o slubie wspolnym zyciu

Gość novika24
oreore ja narazie jestem sama , muszę się teraz nauczyć ufać mężczyznom a ty autorko tego tematu, to właściwie jak twój chłopak prosi cię byście razem zamieszkali i wzięli ślub to się zgadzasz?

Gość novika24
tylko mówi ale nic w tym kierunku nie robi? i wszystko na koniec rozchodzi się po kościach...a powiedział ci dlaczego potrzebuje tego okresu separacji?

Zadnego konkretnego powodu nie podal. tak on ciagle mowi, ale jak narazie nawet nie poprosil mnie o reke. Ciagle tylko slysze o slubie o wspolnej przyszlosci a juz bym chcilala, zeby tp w koncu nastapilo

to może go zapytaj co jest nie tak w waszym związku, co mu nie pasuje i co powoduje że nie jest pewny czy chce z tobą być, może szczera rozmowa coś da